Hur man bär canvasskor

Hur man bär canvasskor

Vad är dukskor som några av er kanske tänker på. De är helt enkelt skor gjorda av duk, det robusta tyget du hittar i de flesta Converse-skor. Canvasskor består vanligtvis av den övre dukdelen och gummibotten. Men det här är inte ett blogginlägg om Converse, även om jag skulle säga att du sällan kan gå fel. Detta är ett blogginlägg om hur man stylar med alla typer av canvas sneakers. Jag har sammanställt några av de bästa sätten att bära sneakers och låt oss testa dem nu.

Vita canvasskor med vit t-shirt och svarta joggers

vit canvas canvas t-shirt svart jogger
källa

För ett klassiskt sportigt och avslappnat utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit tryckt t-shirt med svarta joggare och vita canvas sneakers. Du kan lägga till extra karaktär genom att bära några armband och ett snyggt halsband.

Slip-on canvas-skor i silver med jeansskjorta och jeans

Sliver slip on canvas skor jeans jeans skjorta
källa

För en elegant denim-på-denimdräkt, kombinera denimskjortan och manschettjeansen med iögonfallande silverskinnsskor. För liknande outfitidéer, kolla in vårt blogginlägg om att ha på sig denim på denim.

Svart och vit horisontell randig t-shirtklänning

horisontell randig t-shirt klänning vit duk skor
källa

Här är ett annat bra exempel för att visa hur ett par rena vita canvas sneakers nästan alltid ser bra ut med de bitar du använder för att matcha. Kanske inte för formella kläder, men det är definitivt fallet för avslappnade kläder. Jag går så långt som att säga att du borde ha ett par vita canvas sneakers med dig. Tillbaka till den där outfitidén, använd bara en svartvitt randig t-shirtklänning för att para ihop med sneakersna. För att se ännu bättre ut, använd en färgkoordinerad plånbok och läderarmband.

Svart och vit t-shirtklänning

vit t-shirtklänning med svartvitt tryck
källa

För en avslappnad och ung vårutseende kan du bära en vit tryckt t-shirtklänning med vit Converse. En sak som jag verkligen gillar med White Converse är gummilinjen som de lade till för att visuellt separera toppen och botten av sneakersna. Förresten tycker jag inte riktigt om att prata om ett specifikt varumärke. Men Converse höll verkligen fast vid samma klassiska utseende i årtionden, och det har nästan blivit en typ av sko, snarare än bara ett varumärke.

Grå stickad tröja, svart kjol med hög topp Converse

grå stickad tröja svart skjorta hög canvas skor
källa

Som höstdräkt kan du helt enkelt bära en grå, bekväm stickad tröja med svart kjol. Den svarta och vita Converse med hög topp och den snygga plånboken lägger till mycket karaktär i det här utseendet.

Horisontellt randig t-shirt, jeansjacka och leggings

randig t-shirt denimjacka svarta Nike-canvasskor
källa

Denna outfit är ett utmärkt exempel på hur sportkläder verkligen övergår till orsaksslitage idag. Om du gör det rätt kan du se smart och energisk ut. Bär bara en mörkblå och vit randig t-shirt med en jeansjacka och sport leggings. Bär ett par svarta och vita canvas sneakers för att göra utseendet komplett.

Vit skjorta, jeansshorts med röda canvasskor

vit skjorta jean shorts röda sneakers
källa

För en vacker sommardräkt som är lätt att ta av, kan du helt enkelt bära en smal vit skjorta med knappar och jeansshorts. Observera att detta är en långärmad skjorta istället för en kortärmad skjorta för att markera benen ännu bättre. Och det är de iögonfallande röda kanvaskorna som tar utrustningen till en annan nivå.

Jeansjacka, sport leggings & grå canvas skor

Jeansskjorta sport tights grå Nike sneakers
källa

Detta är en annan outfitidé som är sportig och elegant samtidigt. Bär en lång t-shirt och en jeansjacka över den. Det är förvånande hur bra den sportiga botten, som består av sport leggings och grå canvas sneakers, passar bra med den eleganta toppen.

Oversized denimjacka, svarta joggers och höga sneakers

överdimensionerad denimjacka joggar höga skåpbilar
källa

Denna outfit är ett bra trick för att använda några skiktningstrick för att få dig att se längre ut. Först och främst vill du ha en vit t-shirt med svarta joggers med hög midja. Men bär inte bara det, du kommer att se så konstigt ut. Du måste balansera dem genom att bära en överdimensionerad jeansjacka. Svart och vit canvas höga sneakers är ett trevligt komplement till denna outfit. De bör visa ungefär en tum av din hud strax ovanför dina sneakers för att se bra ut och lägga till längd på dina ben. Så se till att joggarna har rätt längd.

Svart skjorta, kavaj, jeans och militära canvas-skor

svart skjorta blazer militär canvas oxford sneakers
källa

Detta är en avslappnad street outfit att bära för avslappnade hangouts på hösten. Bär bara en svart skjorta med en svart kavaj. Koppla ihop den med smala jeans och ett tufft par militära canvasskor.

Vita skinny jeans, krämfärgad kavaj och blommiga slip-on-sneakers

vit skinny jeans gräddfärgad kavaj med blommiga sneakers
källa

Denna outfit är lätt min favorit på den här listan. Det är en så snygg och elegant outfit med den perfekta färgen och texturkombinationen. För toppen, använd bara en vit västtopp och en krämfärgad kavaj över den. Använd vita manschettmönstrade jeans och fluffiga slip-on canvas sneakers för din rumpa. Glöm inte silverklockan som passar perfekt med alla delar. Jag vet att många av er kanske bara ringer som en klocka. Men jag vill bara berätta att klockan fortfarande är en stor del av mode.

Fleecejacka med svarta skinny jeans och höga sneakers

lång fleece jacka svarta skinny jeans höga Converse
källa

Som en fin och varm vinterdräkt kan du bära en grå huvtröja och en lång fleecejacka med svarta skinny jeans. För skorna, använd svarta och vita höga sneakers som passar perfekt till kläderna.

Blå canvasskor med jeansjacka och jeans

blå slip-on canvas skor jeansjacka jeans
källa

Denna outfit är en kreativ och bekväm look all blue outfit. Den använder den ljusblå t-shirt, jeansjacka och jeans. Till och med slip-on canvas-skorna är blå.

Så det finns några av mina favorit sätt att utforma canvasskor som jag delade med dig. Jag hoppas att du tycker om outfitidéerna och att du åtminstone hittar några du vill prova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*