Hur man bär Camo Jeans

Hur man bär Camo Jeans

För dig som har mycket denim bör du redan känna till mörka skinny jeans och ljusblå pojkvän jeans. Idag ska jag prata om något speciellt, nämligen camo-jeans, som oftast erbjuds i form av skinny jeans och cargo-jeans. Det är inte så svårt att utforma dem. Du kan ganska mycket behandla dem som dina typiska smala jeans. Resultatet är dock ofta mer lekfullt och kreativt. Även om jag ändå tycker att den solida jeansen ser bättre ut i allmänhet är det kul att ha lite variation då och då. För att bättre visa dig hur du utformar dem har jag sammanfattat några riktigt bra idéer om camojeans outfit. Låt oss nu dyka in.

Svart kall axelformad matchande långärmad topp med camo jeans med hög midja


källa

Som du kanske hade förväntat dig är detta en lista över snygga och avslappnade outfitidéer. För att ge dig en liten överraskning ska jag börja den här listan med en lågmäld sexig outfit som inte kräver att du alls visar mycket hud. För toppen, använd bara en svart långärmad topp med kall axelform. Använd den med smala kamouflagejeans och svarta öppna mockaskor för mocka för ett snyggt och feminint utseende.

Trenchcoat med grönt bälte, jeans med kamouflagemönster och svarta ballerinor

Grön bälte trenchcoat, kamouflage jeans och svarta ballerinor
källa

För att skapa en affärsavslappnad outfit kan du bära en olivgrön bältet trenchcoat över en knappad skjorta som har exakt samma gröna färg. Kombinera dem med slim-fit kamouflagejeans och ett par svarta ballerinor. Lägg till en stor svart läderhandväska i mixen för att se ännu mer elegant och professionell ut.

Svart kavaj med chiffongblus och skinny jeans i camo

svart kavaj med chiffongblus och smala camo-jeans
källa

Här är en passande business casual outfit som lätt kan få dig att se lång och smal ut. För att forma det här utseendet kan du bära en svart chiffong och spetsblus med en svart kavaj över. Kombinera dessa bitar med beskurna camo-jeans. För skorna kan du bära ett par svarta klackar för att klara det här snygga och enkla utseendet.

Grön parkajacka med camo-jeans och svarta ballerinor

grön parkajacka med camo jeans och svarta ballerinor
källa

För att skapa en pojkaktig och minimalistisk outfit kan du bära en svart t-shirt med scoop-hals och en grön parkajacka till toppen. Kombinera dem med en muddad smal camo-jeans och ett svart läderbälte. För skorna kan du bara bära svarta balettlägenheter för att se elegant och smal ut. För att tona ned kläderna ytterligare kan du också bära ett par vita sneakers.

Blå jeansjacka med camo-jeans

blå jeansjacka med camo-jeans
källa

För att se avslappnad och luftig ut kan du bära en vit t-shirt med en avslappnad blå jeansjacka till toppen. För resten av kläderna kan du bära smala camo-jeans och ett par gråa sandaler för att komplettera det här utseendet. Denna outfit är perfekt att ha på sig när du vill se diskret och snygg ut för att träffas med vänner.

Ljusblå chambray knäppt pojkvänskjorta med ankeljeans och mockaskor

ljusblå chambray pojkvänskjorta med knappar och ankeljeans och mockaskor
källa

Här är en annan pojkaktig och avslappnad affärsavslappnad look som lutar ner till den avslappnade sidan. För att uppnå detta utseende kan du bära en ljusblå chambray-skjorta med knappar och smala camo-jeans. Bär dem med kamelerade chelsea stövlar för en extra snygg twist.

Blå jeansjacka med en grå tröja med rund hals och rosa lägenheter

blå jeansjacka med grå tröja med rund halsringning och rosa lägenheter
källa

För att se både ungdomlig och damlik ut på jobbet, här är en outfit att prova. Bär en grå tröja med rund hals med lös passform och en blå jeansjacka. Kombinera dem med ett par smala camo-jeans och ett par rosa och ljusrosa ballerinor. En stor, ljusrosa läderhandväska lägger till en känsla av klass i din outfit.

Grå stickad tröja med jeans i raka ben och svarta ballerinor

grå stickad tröja med raka ben camo jeans och svarta ballerinor
källa

För att uppnå detta platta och snygga lager i lager kan du bära en lite överdimensionerad grå t-shirt med en grå stickad tröja över. Låt T-shirtens fåll kika naturligt. Under resten av klädseln kan du bära camo-byxor med raka ben och svarta balettlägenheter för att hålla kläderna enkla och rena.

Svart västtopp med scoop-halsringning med blazer och beskurna camo-jeans

svart väst topp med scoop halsringning, kavaj och beskurna camo jeans
källa

För att forma denna eleganta och eleganta outfit för jobbet kan du bära en svart västtopp med scoop-hals och en svart kavaj för toppen. Kombinera dessa bitar med kamouflagejeans och svarta ballerinor. Slutligen lägg till en svartvitt tryckt stor läderhandväska för att se extra snygg och iögonfallande ut.

Ljusgrå ärmlös topp med camo jeans och fotkängor

Ljusgrå ärmlös topp med camo jeans och ankelstövlar
källa

Detta är en mycket ren och minimalistisk outfit som är perfekt för sommar och vår. Till toppen kan du bara bära en ljusgrå ärmlös t-shirt. Koppla ihop den med camo-smala jeans och ett par ankelstövlar av kamelmocka. Använd en stor brun läderhandväska för att avsluta din outfit med en elegant twist.

Blå jeansjacka med grå t-shirt och smala jeans

blå jeansjacka med grå t-shirt och smala jeans
källa

För ett enkelt och ungdomligt utseende kan du bära en grå t-shirt med en blå jeansjacka som topp. Koppla ihop dem med camo-jeans och svarta balettlägenheter för att hålla outfit minimal.

Svartvit randig t-shirt med halva ärmar och camo byxor med manschett

svartvit randig t-shirt med halva ärmar och camo byxor med manschett
källa

För en avslappnad och lättillgänglig look kan du bära en horisontellt randig svartvitt t-shirt med halv ärm och camo jeans. Bär ljusgrå sandaler för att se luftiga och pojkiga ut.

Svart skinnjacka med smala camo-jeans och floppy hatt

svart skinnjacka med smala jeans och floppy hatt
källa

För ett lite konstnärligt utseende kan du bära en svart t-shirt med en svart skinnjacka som topp. Kombinera dem med ett par smala camos och svarta fotkängor. Slutligen lägg till en svart floppy hatt för att ge utseendet en konstnärlig twist.

Hoppas att du gillade de camo jeans outfit idéer jag bara pratade om. Medan camo-jeans kanske inte är lika lätta att ta av sig som vanliga jeans i enfärg, är det inte lika svårt och roligt att lägga till variation i din vardagliga outfit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*