Hur man bär Cami-klänning

Hur man bär Cami-klänning

För er som ännu inte vet vad camiklänningen är är det i grund och botten en klänning vars överdel ser exakt ut som en camisole. Med andra ord är det en Av-ringning eller till och med en djup V-ringning med spagettiremmar. Det är en väldigt intressant typ av klänning som du antingen kan ha på dig med en skjorta under eller så kan du ha en sexig look utan t-shirt. För att bättre visa dig hur du utformar det, har jag samlat några mycket trevliga idéer för cami-kläder och jag kommer att visa dig om det om ett ögonblick.

Rosa cami miniklänning med meshöverdrag


källa

Bara för att få din uppmärksamhet ska jag visa dig en mycket sexig outfit. Men låt dig inte lura att det enda sättet att skapa en sexig outfit är med en cami-klänning. Faktum är att du enkelt kan skapa en kausal och snygg outfit med en camiklänning som visas senare. Tillbaka till den klädseln kan du bara ha på dig en rosa rosa cami-klänning med kala sandaler för att se sexig och feminin ut.

Svart minikamiklänning över vit t-shirt

svart minikamiklänning över vit t-shirt
källa

För de av er som inte är intresserade av att visa för mycket hud, här är en riktigt ungdomlig och konstnärlig outfit som du kanske vill prova. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en svart mini-cami shift-klänning över en vit t-shirt. Koppla ihop dem med svarta stridsstövlar för att komplettera outfit i stil. Du kan till och med bära en svart filthatt för att ge en konstnärlig touch.

Svart spetskamiklänning med choker

svart spets cami klänning med krage
källa

Eftersom en cami-klänning har en V-ringning, vilket ofta gör att halsen verkar för enkel, kan du bära en choker för att krydda kläderna lite. Till exempel kan du bära en svart spetskamiklänning med en svart krage. Koppla ihop dem med svarta öppna tåklackar för att se eleganta ut.

Svart läder minikamiklänning med vit t-shirt

svart läder mini cami klänning vit t-shirt
källa

Om du vill se ännu snyggare ut kan du ta med ett läderelement i mixen. Du kan till exempel ha en svart läder cami miniklänning med en vit t-shirt för att se både snygg och avslappnad ut. Använd vita sneakers för skorna för att ge en sportig och avslappnad touch till det övergripande utseendet.

Grön cami-klänning med svart mesh-topp

grön cami klänning vit transparent mesh topp
källa

För att se mer ladylike ut kan du behöva tänka noga över hur du använder färgerna. Du kan till exempel använda en mycket djup och vacker färgkombination av grönt och svart genom att bära en grön cami shift-klänning med en svart genomskinlig mesh långärmad topp. Ett par svarta ballerina-lägenheter och en svart choker kommer att ge en elegant touch till din outfit.

Vit blommig camiklänning med sandaler

vit flora cami klänning med sandaler
källa

Det enklaste sättet att uppnå ett uppfriskande och glatt utseende är att lägga till ett blommigt element i din outfit. Till exempel kan du bära denna vita blommiga cami miniklänning. Bara para ihop den med kala öppna klackar och en blå handväska för att se uppfriskande och vacker ut.

Rosa camiklänning med svarta fotledsremmar och häl med öppen tå

rosa cami klänning svart ankelband öppen tå klackar
källa

Om du vill klä dig som en minimalist, här är en enkel men vacker outfit för dig. Du kan bara bära den här rosa chiffong cami miniklänningen som kommer med några subtila blommönster. Kombinera den med svarta klackar med öppen tå och en svart läderkoppling för att uppnå detta fantastiska utseende.

Svart midikamiklänning med en avslappnad passform och en stor kofta

svart, avslappnad midikamiklänning med stor kofta
källa

För att göra dig mer tillgänglig, ibland vill du klä dig mer bedårande och ömtålig. För detta ändamål kan du bära en svart, löst sittande midi cami shift-klänning. Bär en överdimensionerad mörkgrön stickad tröja över den. Koppla ihop dem med svarta sandaler för att komplettera detta anmärkningsvärda utseende.

Svart klänning med kantad fåll och vit tröja

svart klänning med kantad fåll och vit tröja
källa

Här är en annan outfit som ser ungdomlig och glad ut. Klänningen här är en svart blommig tryckt mini cami shift klänning. En av anledningarna till att det ser så vackert ut är att det har kammade detaljer i fållen. Koppla bara ihop klänningen med en vit turtleneck och svarta ballerinor för att se feminin och uppfriskande ut.

Babyblå Chiffong Mini Cami-klänning

Babyblå Chiffong Mini Cami-klänning
källa

Du vinner halva striden om du väljer rätt färg för dig. Om du har en mycket feminin och snäll karaktär passar den här babyblå chiffong-camiklänningen perfekt. Bär bara den med en silverchoker och silverklackar för att se helt vacker ut.

Mörkgrön silke cami wrap mini klänning med svart krage

Burgundy Silk Cami Wrap Mini Dress Black Choker
källa

Om du vill ha mer djup i din outfit kan du välja en vinröd röd eller mörkgrön klänning. Den senare väljs för just den klädseln. Du kan bara bära den mörkgröna siden cami wrap klänning med en svart choker för att se både elegant och snygg ut. Använd en svart ankelrem med öppen tå för att ge din outfit en feminin touch.

Ljusrosa cami shift klänning med svart krage

ljusrosa cami shift klänning, svart choker
källa

För att uppnå ett damliknande utseende kan kombinationen av rosa färg och chiffongtyg hjälpa dig med detta. Till exempel kan du bära den här ljusrosa cami miniklänningen med en svart choker för att se helt feminin och minimalistisk ut. Bär bara svarta balettlägenheter för skorna för ett enkelt sätt att slutföra kläderna.

Vit, figurkramande camiklänning med djup V-ringning

vit, figur-kramande camiklänning med djup V-ringning
källa

Om du letar efter en outfit för ett formellt evenemang eller ett prom, här är en sexig och uppfriskande outfit för dig. Klänningen här är en vit, knälång bodycon-klänning med en djup V-ringning. Koppla ihop den med en silverfärgad krage och ett par silverbandsspetsar med spetsiga tår för att sticka ut från resten.

Navy Bodycon High Split Mini Cami-klänning

Navy Bodycon High Split Mini Cami-klänning
källa

För en enkel men extremt sexig cocktailfestdräkt kan du helt enkelt ha på dig den här mörkblå kroppskramande camiklänningen. Koppla ihop den med en silver fotledsrem med klackar med öppen tå för att se glänsande och sexig ut.

Rosa guld sammet klänning i sammet

Rosa guld sammet klänning i sammet
källa

Detta är också en minimal cocktailfestdräkt. Bär bara en miniklänning i roséguld sammet för att se feminin och djup ut. Använd klackar med öppet silver för att ge utseendet en elegant touch.

Hoppas att du gillar att läsa dessa underbara cami-outfitidéer. Oavsett om du letar efter sexiga kläder eller avslappnade och uppfriskande kläder, borde det finnas något användbart i listan ovan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*