Hur man bär Burgundy Shirt

Det här blogginlägget handlar mest om hur man utformar en vinröd skjorta som en del av din arbetsdräkt. På tal om arbetskläder, du borde vara mycket bekant med vita knappar. Speciellt för de av er som har åtminstone affärsskäl att gå till jobbet, att ha på sig en vit skjorta med en blyantskjol eller chinos borde inte vara nytt för er. Om du vill se djupare och mer feminin är en vinröd skjorta ett bra alternativ. Vad du håller på att se är några av de bästa idéerna för burgundy shirt outfit jag har samlat åt dig. Låt oss dyka in.

Bourgogne siden upp skjorta med rippade jeans


källa

För att börja med den här listan över snygga outfitidéer kommer jag att visa dig en som innehåller jeans för dig som kan bära jeans på kontoret, åtminstone på avslappnade fredagar. För att uppnå detta mer avslappnade utseende kan du bära en burgundy sidenskjorta med knappar och blåa rippade skinny jeans. Använd ljusrosa ankelstövlar med mockaskinn för att komplettera utseendet.

Bourgogne skjorta med sidenbyxor i exakt samma färg

vinröd skjorta sidenbyxor exakt samma färg
källa

Låt oss göra en vändning och titta på denna eleganta och eleganta arbetsdräkt. För att uppnå detta feminina och iögonfallande utseende kan du bära en burgundy knappad skjorta och matchande burgundy sidenbyxor. Använd svarta spetsiga klackar för att ge elegansen till kläderna.

Bourgogne knäppt skjorta med tweed-penna kjol

vinröd knapp upp skjorta tweed penn kjol
källa

För ett mer feminint utseende kanske du vill ha en kjol istället för byxor eller jeans. Till exempel kan du bära en burgundy knappad skjorta och stoppa den i en grå tweed-pennkjol. Kombinera dem med ett par klackar med leopardtryck och en burgundy läderhandväska för att ge outfit en elegant touch.

Maxi Burgundy Belted Shirt Dress

Maxi burgundy skjortklänning med bälte
källa

Medan jag bara vill prata om den vinröda tröjan för tillfället i det här blogginlägget, känner jag att jag lämnar mycket på bordet om jag inte pratar om den vinröda skjortklänningen, något som har mycket djup karaktär . Den här är en maxikjortklänning. Bär bara den med ett par svarta läderstövlar för att komplettera den snygga klädseln.

Burgundy Belted Shirt Dress

Burgundy skjortklänning med bälte
källa

Låt oss nu titta på en burgundy skjortklänning som har en mer typisk längd. Det är en skjortklänning med bälte som slutar några centimeter ovanför knäet. Den bältade designen kan faktiskt göra din midja mer framträdande, vilket resulterar i ett smalare utseende. Kombinera skjortklänningen med ljusrosa klackar för att komplettera outfit med en feminin touch.

Burgundy chiffong veckad skjorta med svarta chinos

burgundy chiffong veckad skjorta svart chinos
källa

Efter att ha tittat på några arbetsdräkter, låt oss titta på en som du sannolikt skulle ha på dig på semester. För att uppnå detta utseende kan du bära en burgundy veckad chiffongskjorta med svarta smala chinos. Bär ett par broderade svarta klackar och en stråhatt för att se snygg och damlik ut.

Belted Gathered Waist Shirt Klänning med ljusrosa klackar

Bälte med rynkad midja, ljusrosa klackar
källa

Bourgogne är ganska djup och komplex färg. Eftersom det kan få mycket uppmärksamhet i sig, ser det vanligtvis väldigt trevligt ut som en del av en minimal outfit. Du kan till exempel helt enkelt kombinera en burgundy skjortklänning med ljusrosa klackar med öppna tå. Om du vill lägga till lite mer färg kan du bära den med en neonrosa koppling.

Burgundy chiffong halvblank svart skjorta med krage

halvtransparent skjorta med svart krage i vinröd chiffong
källa

För er som är vana att klä sig hela tiden på jobbet och kämpar för att ta reda på vad man ska ha på sig för avslappnade fredagar, här är en affärsavslappnad outfit som fortfarande ser ganska aggressiv ut. För att uppnå detta utseende, bära en burgundy ärmlös chiffongskjorta med svarta skinny jeans. Koppla ihop dessa bitar med svarta spetsiga tåpumpar för att hålla den aggressiva känslan konstant.

Burgundy Belted Shirt Dress med svarta fotkängor

Burgundy skjortklänning med bälte, svarta fotkängor
källa

Denna outfit visar upp ett ganska feminint sätt att utforma en burgundy skjortklänning. Att välja rätt skjortklänning är naturligtvis mycket viktigt. I det här fallet väljs ett långärmad bälte. Du kan kombinera klänningen med ett par svarta mockaskor och en svart kantad väska för att ge en snygg och feminin touch till klädseln.

Kortärmad mini-skjortklänning

Kortärmad miniklänning
källa

Som du kan se från föregående outfit kommer en burgundy bälte skjortklänning eller en rynkad midja att du ser professionell och elegant ut. Å andra sidan, om du vill se mer avslappnad och glad ut, så föredras en kortärmad skjorta som denna. Du kan enkelt para ihop den med ljusrosa sandaler för att se både ladylike och uppfriskande.

Burgundy skjortklänning med kall axel

vinröd skjortklänning med kall axel
källa

För en sexig look med låg vikt som inte visar mycket hud kan du bära en burgundy klänning med kall axel. Den här klänningen är speciellt designad för dig som har vackra axlar och hud. Du kan helt enkelt para ihop klänningen med ljusrosa klackar med öppen tå för ett vackert och feminint utseende.

Burgundy skjortklänning med bälte och svarta klackar

Bourgogne skjorta med bälte och svarta klackar
källa

Denna outfit visar perfekt hur viktigt valet av skor är för hela outfit. Först och främst ser den burgundy-färgade burgundy-färgade skjortklänningen med bälte väldigt vacker och elegant ut i sig. Du kan bara para ihop den med svarta balettlägenheter för att se bra ut. För att göra denna outfit ännu mer iögonfallande, byt ut balettlägenheterna med svarta sandaler.

Bourgogne chiffong knapp upp skjorta med blå jeans

Burgundy Chiffon Button Up Shirt Blue Jeans
källa

För ett snyggt och avslappnat utseende kan du bära en burgundy knappad skjorta och stoppa den i en blåttvättad skinny jeans. Använd ett svart bälte för att se snyggare och lite mer unisex ut. För skorna kan ett par svarta ballerinor ge outfit en lite feminin touch.

Här är några riktigt snygga idéer för burgundy skjortoutfit som det verkligen är lätt att ta av. Om du bär samma typ av kläder varje dag på jobbet kan det vara dags att krydda saker genom att prova olika saker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*