Hur man bär Burgundy Leather Jacket

Hur man bär Burgundy Leather Jacket

Det är ingen tvekan om att en bra, passande skinnjacka får dig att se tunn, snygg och snygg ut. Och jag tycker att de flesta av er borde vara mycket bekanta med de svarta nu. Så idag ska jag fokusera på att diskutera hur man utformar en vinröd skinnjacka på ett antal olika sätt. I grund och botten kan du behandla en vinröd jacka som en svart som ser lite djupare och mer ladylike ut. Du kan till exempel bara para ihop den med en vit t-shirt, skinny jeans och stövlar och det ger ett mycket snyggt utseende. För att visa dig fler sätt att utforma, här är några av de bästa idéerna i burgundy läderjacka som jag har samlat på. Låt oss titta på dem nu.

Burgundy läderjacka med vit tryckt t-shirt och rippade jeans


källa

Låt oss börja den här listan över snygga outfitidéer med ett mycket typiskt och vackert sätt att utforma skinnjackan. För att skapa detta snygga, eleganta och avslappnade utseende kan du bära en vit tryckt t-shirt med en vinrött skinnjacka till toppen. Koppla ihop dem med blå slim fit-jeans. För skorna kan du bara ha ett par svarta mockasko stövlar för att komplettera utseendet.

Burgundy kort läderjacka med svart och vit randig t-shirt med mock-hals

Burgundy kort läderjacka med svartvit randig T-shirt med ståkrage
källa

Det här är en väldigt intressant outfit med några snygga detaljer. Till exempel är den vinröda läderjackan här en kort kavaj som passar perfekt. T-tröjan är en svartvit randig långärmad T-shirt med en uppstående krage. Koppla ihop dessa unika bitar med blå manschettmager jeans och bruna läderstövlar för att se snygga ut.

Vinröd lång skinnjacka med vit tröja och jeans

Bourgogne lång skinnjacka med vit tröja och jeans
källa

För en super chic business-casual look, lägg en ljusgrå eller vit stickad tröja med en vinröd läderjacka. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och ett svart läderbälte för att se smala och snygga ut. Använd svarta läderstövlar för skorna för en särskilt unik och snygg touch.

Vinröd jacka med vit t-shirt och klackar skuren i ljusrosa

Vinröd jacka med vit t-shirt och klackar skuren i ljusrosa
källa

För att forma denna naturliga och okomplicerade snygga outfit kan du bära en burgundy läderjacka med en vit t-shirt till toppen. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans och ljusrosa höga klackar för att ge utseendet en damliknande touch. Använd en elegant svart läder axelväska för att se snygg och snygg ut.

Burgundy läderjacka med svart och blå rutig halsduk

Burgundy läderjacka med svart och blå rutig halsduk
källa

För att skapa detta snygga men ändå mysiga utseende kan du bära en vit blus med en burgundy skinnjacka och en svart och blå rutig stickad halsduk för toppen. Koppla ihop dem med ljusblå ribbade och manschetter med pojkvän för att se mer pojkiga och snygga ut. Bär svarta mockaskor för att komplettera det här fantastiska utseendet.

Skinnjacka med leopardmönstrad halsduk och smala jeans

Läderjacka med halsduk i leopard och smala jeans
källa

För att forma det något mogna och feminina utseendet kan du ha på dig en vit t-shirt med en burgundy läderjacka och en leopardmönstrad halsduk för toppen. Kombinera dessa bitar med blå skinny jeans och svarta stövlar i läder. Bär en ljusrosa läderhandväska för en extra feminin touch.

Bourgogne kort läderjacka med grå lång tröja och svarta jeans

Bourgogne kort läderjacka med grå lång tröja och svarta jeans
källa

För att uppnå ett extra snyggt och luftigt utseende, här är en lagrad outfit som du kanske vill prova. Bär en grå långdragen tröja med en passande och kort burgundy läderjacka för toppen. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta mockaskor för att komplettera outfit i stil.

Läderjacka med blus med leopardmönster

Läderjacka med blus med leopardmönster
källa

För att se mogen och unik ut, här är en outfit som använder leopardtrycket. För att uppnå detta utseende kan du bära en långärmad blus med leopardtryck, en burgundy skinnjacka och svarta skinny jeans. Bär ett par ljusrosa läderlägenheter för att skorna ska se ut som dama och rena.

Motojacka med vit blus med V-ringning och korta jeans

Motojacka med vit blus med V-ringning och korta jeans
källa

Inte bara kan du bygga en snygg outfit runt en vinrödfärgad jacka utan också en lågmäld sexig outfit. Till exempel kan du bära en vit blus med en djup V-ringning med en vinröd jacka och en svart silke choker halsduk för toppen. Kombinera dem med marina skinny jeans och vita sneakers för att komplettera detta anmärkningsvärda utseende.

Burgundy läderjacka med svart skjorta och rippade skinny jeans

Burgundy skinnjacka med svart skjorta och rippade skinny jeans
källa

För att skapa detta eleganta affärsavslappnade utseende kan du bära en svart slim fit-skjorta med knappar, vinrött läderjacka och svarta skinniga jeans. Kombinera dem med svarta läderklackade stövlar och en läderkoppling.

Läderjacka med svart stickad tröja med mock-halsringning

Läderjacka med svart stickad tröja med ståkrage
källa

För att uppnå detta snygga och unika utseende, använd grå skinny jeans istället för mörkblå jeans. För resten av kläderna, använd en svart tröja med hög hals och en vinrött skinnjacka. Bär grå klackar för att komplettera utseendet.

Läderkavaj med mini svart skiftklänning och filthatt

Läderkavaj med svart miniklänning och filthatt
källa

För att forma detta superkreativa och konstnärliga utseende kan du bära en svart miniklänning med spetsfåll och en vinröd skinnjacka. Lägg till en burgundy filthatt och ett par knähöga svarta läderstövlar för att se ännu mer snygg och lekfull ut.

Vinröd jacka med svart huvtröja & höga stövlar

Burgundy jacka med svart tröja och overknee stövlar
källa

För en mysigare look kan du kombinera vinrött skinnjacka med en svart huvtröja istället för en svart blus eller tröja. Koppla ihop dem med gråa skinny jeans och svarta mocka lårhöga stövlar för en damliknande touch som gör denna outfit så tilltalande.

Burgundy läderjacka med en grå halsduk och svarta jeans

vinrött skinnjacka med grå halsduk och svarta jeans
källa

För att uppnå detta snygga och smala utseende kan du bära en svart passformig t-shirt med en burgundy läderjacka och en svart halsduk för toppen. Koppla ihop dessa bitar med svarta skinny jeans och svarta mockaskor för att slutföra detta nästan helt svarta utseende.

Hoppas att du tycker om dessa burgundy läderjacka outfit idéer som jag just delade med dig. Om du redan är kär i skinnjackor, se om färgen vinröd passar dig bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*