Hur man bär Burgundy Jeans

Hur man bär Burgundy Jeans

Låt mig börja detta blogginlägg med en enkel fråga. Vilka jeansfärger har du i din garderob just nu? Blå säker. Kan också vara svart, grå och vit. Idag ska jag prata om hur du också bör överväga att ha en i din garderob, som är den vinröda jeansen. Det är faktiskt ganska enkelt att forma de burgundy jeansen. Du kan i princip behandla dem som svarta jeans och du kommer mycket troligt att se några bra och överraskande resultat. Ändå är här några riktigt bra burgundy jeans outfit idéer att basera dina kläder på. Låt oss dyka in.

Crepe mockablazer med burgundy jeans

Crepe mocka blazer burgundy jeans
källa

Burgundy jeans är perfekta för att se djupare och mer feminina ut. De är nästan som svarta jeans, men med den där lilla extra feminina touchen. Här är ett exempel på ett snyggt och vackert utseende som du kan bygga runt en burgundy skinny jeans. Koppla bara ihop den med en rosa skjorta med knappar och en crepe mockablazer. Avsluta din outfit med ljusrosa plattformsklackar.

Chambray knäppt skjorta med burgundy skinny jeans

Chambray Button Up Shirt Burgundy Skinny Jeans
källa

Om jag måste välja en färg som bäst passar burgundy, skulle mitt bästa val vara ljusblått. Som ett exempel på en outfit som använder en sådan färgkombination, använd bara en chambrayskjorta och stoppa den i burgundy skinny jeans. Lägg till ett par ljusgrå mockaskor oxford i ekvationen.

Vit tröja med avslappnad passform och skinny jeans i vinrött

vita, löst sittande, vinrött skinny jeans
källa

För att uppnå ett uppfriskande och avkopplande utseende, här är en outfit som kan göra just det och framför allt är väldigt lätt att ta av. Bär en avslappnad vit tröja med en grå och vit rutig halsduk på toppen. Bär dem med vinröda jeans och grå mockaskor med öppen tå för en feminin twist.

Bär den med en vit tryckt t-shirt och en svart kavaj

vit tryckt t-shirt svart kavaj
källa

För att få ett snyggt och avslappnat utseende kan du använda en vit tryckt t-shirt. Och som många av er kanske redan vet, kan man i en tryckt t-shirt med en svart slim fit-kavaj vanligtvis få dig att se smal och elegant ut. Koppla ihop dessa bitar med burgundy skinny jeans och svarta mockaskor för att se djupa och eleganta ut.

Bourgogne jeans med ljusgul skjorta och svart kavaj

vinröd jeans ljusgul skjorta svart kavaj
källa

Här är en business casual outfit som är perfekt för kontoret. Du bör prova detta särskilt om du är uttråkad av vad du bär på jobbet dagligen. För att uppnå detta utseende, använd en ljusgul nedskjortad skjorta och en svart kavaj för toppen. Kombinera dem med burgundy skinny jeans och burgundy spetsiga klackar för ett enkelt och elegant sätt att komplettera outfit.

Använd den med en Chambray-tröja och en brun läderjacka

Chambray skjorta brun läderjacka
källa

Om du vill ha lite seghet och grovhet i din outfit kan det vara något du vill prova. Bär en chambray-skjorta med knappar och en brun skinnjacka på toppen. Kombinera dem med burgundy skinny jeans och matchande spetsiga klackar. Den bruna skinnjackan ska kunna uppnå den seghet du vill ha.

Svart stickad tröja & burgundy skinny jeans

svart stickad tröja burgundy skinny jeans
källa

Om du bara letar efter en väldigt lågprofildräkt som fortfarande ser åtminstone anständig ut, kan denna minimala outfit prövas. Bär bara en svart tjock stickad tröja och burgundy jeans med raka ben. Koppla ihop dem med svarta höga sneakers för att ge outfit en snygg touch.

Bär den med en vit t-shirt och kort, quiltad jacka i läder

vit t-shirt kort svart läder quiltad jacka
källa

För ett glamoröst och feminint utseende som är perfekt för dejting kan du uppnå detta genom att bära en vit t-shirt med en svart vadderad jacka i läder och en halsduk i fuskpäls för toppen. Koppla ihop dem med vinrött skinny jeans och svarta mockasko stövlar för en feminin touch som gör dig mer tillgänglig.

Använd med Chambray-skjorta & vit långrock

chambray skjorta vit lång kappa
källa

Färgen vinröd är en ganska neutral färg som du också kan använda för att sätta ihop en damliknande eller en snygg outfit, beroende på vilka bitar och färger du tar med i mixen. Som ett exempel på ett tufft utseende kan du uppnå detta genom att ha på dig en chambray pojkvänströja med vinröda jeans, en vit lång kappa och grå fotkängor.

Svartvita prickiga skjortor med vinröda jeans

Svartvita prickiga skjortor burgundy jeans
källa

Låt oss se vad som händer när du lägger till ett fint mönster i kläderna. Till exempel kan du bära en svart och grå skjorta med prickiga knappar och vinröd jeans för att se unik och vacker ut. Du kan lägga till en extra feminin touch genom att bära ett par grå mockaklackar.

Använd den med svarta tröjor och ankelstövlar i kamelmocka

svart tröja kamel mocka ankel stövlar
källa

För ett enkelt men lite mer sofistikerat utseende kan du bära en svart tröja med en leopardmönstrad halsduk. Koppla ihop dem med vinröda skinny jeans och korta kängor i kamelmocka för att komplettera denna snygga och enkla outfit.

Burgundy jeans med en ljusrosa ribbad kofta

Burgundy jeans ljusrosa ribbad kofta
källa

Ett sätt att skapa ett luftigt utseende är att bära en stor kofta. I det här fallet väljs en ljusrosa kofta med ribbstickning. Den kombineras med en vit tröja och burgundy skinny jeans. För skorna, ha på dig ett par nakna stövlar med snörning för att se mer feminin och unik ut.

Bär med en vit långärmad t-shirt och jeansväst

vit långärmad t-shirt denimväst
källa

För en avslappnad och lite pojkaktig look kan du bära en lite överdimensionerad vit långärmad t-shirt med en denimväst för toppen. Koppla ihop dem med vinröda skinny jeans och kolmocka stövlar för lite djup och stil.

Grå och vit ullkavaj med vinröd jeans

grå och vit ullblazer burgundy jeans
källa

Detta är ett mycket intressant försök att sätta ihop en grå och vit ullkavaj med en kamouflagesjal. Resultatet ser förvånansvärt bra ut och passar bra tillsammans. Komplettera resten av kläderna med en vit västtopp, vinröd jeans och svarta mockaskor.

Burgundy skinny jeans med grå stickad tröja med båthals

Burgundy skinny jeans grå stickad tröja med båthalsringning
källa

Om du vill klä dig som en minimalist kan du hitta en speciell outfit här. Kombinera bara de vinröda skinny jeansen med en grå, tjock stickad tröja och svarta mockaskor. Stå ut från mängden på ett mycket naturligt sätt med denna enkla outfit.

Hoppas att du tycker att dessa burgundy jeans outfit idéer är användbara. Om du gillar detta blogginlägg är det stor chans att du hittar de andra blogginläggen på den här webbplatsen också användbara. Låt oss kolla in dem innan du går.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*