Hur man bär bubbelrock

När vintern kommer ser du vanligtvis blåsrockar överallt. Under tiden ser du också att många människor bär dem ser väldigt tjocka eller tjocka ut. För att undvika detta måste du ägna lite mer uppmärksamhet åt detaljerna. Vanligtvis är det bästa sättet att forma en bubbelrock på att para ihop den med en mycket smal passform längst ner, som skinny jeans eller till och med leggings. För att bättre visa dig hur du utformar det, har jag sammanställt några riktigt fina idéer för bubblajackoutfit till dig. Låt oss komma in direkt.

Röd blåskappa med svart damask


källa

För att starta den här intressanta listan med outfitidéer ska jag visa dig en ljus och glad outfit. För att uppnå detta utseende, använd en ljusröd bubbelrock med en svart turtleneck för toppen. Koppla ihop dem med svarta läder leggings för att se smala och långa ut. Använd svarta läderstövlar för att avsluta din outfit.

Svart bubbelrock med mörkgrå leggings

svart bubbelrock med mörkgrå leggings
källa

Som du kan se i den tidigare klädseln kan bärande leggings verkligen hjälpa till att balansera bubbelrockens klumpiga snitt. Denna outfit använder en liknande idé. I detalj, bära en svart bubbla kappa med en svart tröja för toppen. Koppla ihop dem med kolfodrade leggings och vita sneakers för att se snygga och avslappnade ut.

Vit lång bubbelrock med svarta skinny jeans och höga sneakers

vit lång bubbelrock med svarta skinny jeans och höga sneakers
källa

Detta är ett mycket trevligt och attraktivt avslappnat gatutseende. För att uppnå detta kan du helt enkelt ha på dig en lång vit bubbelrock med en ljusrosa tröja och en lång vit t-shirt för toppen. Kombinera dem med svarta skinny jeans och vita höga sneakers för att komplettera outfit i stil.

Elfenben bubbla kappa med en helt svart outfit

Elfenbensbubbelrock med svart outfit
källa

Bubble coat ser bara cool ut. För att få den att sticka ut ännu mer kan du bära den med en helt svart outfit. Till exempel kan du bära en elfenbensbubbla kappa med en svart polotröja till toppen. Koppla ihop den med svarta skinny jeans. Använd svarta sneakers för en avslappnad men ändå elegant finish.

Lila lång bubbla kappa med grå tröja med halsringning

lila lång bubbla kappa med grå tröja med vattenfall halsringning
källa

Jag älskar bara denna outfit för dess vackra färganvändning. För att uppnå detta utseende kan du bära en lång lila bubbelrock med en grå lång tröja. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och svarta balettlägenheter för att se smala och smala ut. Bär en svart läderhandväska för att ge utseendet en elegant touch.

Bär den med en svart och vit bred randig stickad tröja

svart och vit bred randig stickad tröja
källa

Detta är ett väldigt coolt, nästan helt svart utseende som också har en touch av mysighet i sig. För att forma denna outfit kan du bära en svart bubbla kappa med en svart och vit randig stickad tröja till toppen. Kombinera dem med svarta skinny jeans och bruna läderstövlar för att ge utseendet en särskilt snygg touch.

Grön bubbelrock med grå huvtröja och svarta jeans

grön bubbelrock med grå huvtröja och svarta jeans
källa

Ett annat knep för att få dina ben att se längre ut, för att jämna ut en blåskappas klumpighet, är att rulla dina byxor. Till exempel kan du bära en grön bubbla kappa med en gråmelerad huvtröja för toppen. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans med manschetter och vita sneakers för ett snyggt och avslappnat utseende.

Svart fuskpälskrage med kamelstövlar

svart bubbelrock med fuskpälskrage och kamelstövlar
källa

Denna outfit ser väldigt naturlig ut och är vacker och känns helt rätt. Det är varken för märkbart eller för påfallande. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en svart bubbelrock med en fuskpälskrage. Kombinera den med en grå tröja, gråblå skinny jeans med muddar och fotkängor av kamelmocka.

Röd kappa med ljusblå jeans med raka ben och plattformskängor

röd kappa med ljusblå jeans med raka ben och plattformskängor
källa

Baserat på idéerna ovan har jag pratat om hur du ska para ihop bubblaxan med smala byxor eller leggings för att se längre och smalare ut. Men den här gången är den röda bubbelpacken ihop med ljusblå jeans med raka ben, men ser fortfarande bra ut. Tricket är att bära ett par svarta stövletter i plattläder för att lägga några centimeter till din höjd.

Grå ärmlös bubbelrock i fuskpäls med svart skinnjacka

grå ärmlös bubbelrock i fuskpäls med svart skinnjacka
källa

Detta är en helt annan typ av bubbelbeläggning än den jag nämnde. Det är en grå ärmlös päls i fuskpäls. Du kan bära den över en svart skinnjacka. Bär dem med svarta leggings och svarta läderstövlar för att göra utseendet komplett.

Svart kappa med mörkblå skinny jeans

svart kappa med mörkblå skinny jeans
källa

Ibland vill du klä dig mer påfallande istället. Du kanske till exempel vill göra detta när du bara är ute och handlar eller bara åker till en granne. Att se lågmäld ut betyder dock inte att du ser dålig ut. Se till att du ser åtminstone anständig ut. Som ett exempel kan du bära en svart bubbelrock över en svart t-shirt för toppen. Koppla ihop dem med mörkblå skinny jeans och vita sneakers för att se avslappnad och snygg ut.

Crepe bubbla kappa med tröja tröja

Crepe bubbla kappa med tröja tröja
källa

Om du är lång och smal av naturen kan du ha lyxen att lägga till en lite mer sofistikerad stil i en bubblaxa. Till exempel, här är en skiktad outfit som du kanske vill prova. Till toppen kan du bära en lång överdimensionerad ljusrosa skjorta. Skikt en crepe turtleneck med en turtleneck. Lägg sedan till ytterligare ett lager genom att bära en crepe-bubbelrock. För skinkorna, använd bara svarta leggings och ett par svarta läderstövlar för att komplettera klädseln i stil.

Röd bubbelrock med svarta skinny jeans

röd bubbelrock med svarta skinny jeans
källa

Här är en annan superavslappnad och lågprofildräkt som du kan bära för att stanna vid en väns hus. För att uppnå detta utseende kan du bära en röd bubbelrock. Kombinera den med svarta skinny jeans och vita sneakers för att komplettera det avslappnade utseendet.

Här är några intressanta idéer för bubblajackor som jag just delade med dig. För de av er som vill undvika att se klumpiga ut, särskilt på vintern, är listan ovan sannolikt en användbar referenslista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*