Hur man bär bruna Oxfordskor

Hur man bär bruna Oxfordskor

För de av er som tror att de bruna oxfordskorna endast är för män, tänk om igen. Du saknar mycket om du ännu inte vet hur du ska ge din outfit lite snygg och unisex känsla. Tänk på det. Gillar du hur bra du ser ut med ett par bruna läderstövlar? I det här fallet, överväga de bruna oxford skorna som en kortare version av ditt par fotkängor. De bruna oxfordskorna är väldigt lätta att ta av. För att göra det ännu enklare för dig har jag sammanställt några mycket trevliga outfitidéer för bruna oxfordskor till dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart kavaj med kamelstickad halsduk och bruna oxfordskor


källa

För att starta den här listan över snygga och fantastiska outfitidéer ska jag börja med en mysig och cool business casual outfit som kan få dig att se riktigt elegant ut. För att forma det här utseendet kan du bära en vit skjorta med knappar, en svart kavaj och en brun stickad halsduk för att skapa några fina lager. Kombinera dem med svarta, vaxade skinny jeans. Använd ett par bruna oxfordskor för skorna. Slutligen, bär en brun läderhandväska som passar perfekt till resten av kläderna.

Grön stickad tjock tröja med vita spetsshorts och bruna mockaskor i Oxford

grön, tjock stickad tröja med vita spetsshorts och bruna Oxford mockaskor
källa

Det här är ett uppfriskande och flickaktigt utseende som jag vill dela med dig. För att uppnå detta utseende, bär en grön tjock stickad tröja ovanpå. Koppla ihop den med vita minishorts av flytande spets. Använd ett par bruna mockaskor i oxford till skorna. Kombinera skorna med ett par vita strumpor. Lägg till en brun läder axelväska till mixen för att se både snygg och attraktiv ut.

Svart longline-kavaj med gråblå skinny jeans med muddar och bruna Oxfordskor

svart longline-kavaj med gråblå skinny jeans med muddar och bruna oxfordskor
källa

Detta är en väldigt fin och avslappnad lagerlagring som du definitivt kan ha på dig på kontoret på fredagar. För att forma detta utseende, ha på dig en vit skjorta, grå stickad tröja och svart lång kavaj för att skapa snygga lager. Kombinera dem med en gråblå skinny jeans med manschetter och rippade. För skorna, ha på dig ett par bruna oxfordläderskor för att ge en snygg touch till kläderna.

Grå kofta med mörka skinny jeans och bruna oxfordskor

grå kofta med mörka skinny jeans och bruna oxfordskor
källa

Detta är en annan väldigt snygg och luftig look som använder några fina skiktningstrick. Använd en marinblå, stickad tröja med en lång grå kavaj och en grå stickad halsduk. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. Bär ett par bruna oxfordläderskor med låg topp för att se unisex i stil och enkelt. Lägg till en svart läderhandväska till blandningen.

Svart kavaj med grå tröja och pojkvänjeans

svart kavaj med grå tröja och jeans
källa

Här är vad du vill göra för att forma detta snygga och enkla utseende. Använd en vit t-shirt med en svart kavaj och en grå stickad tröja. Koppla ihop dem med ljusblå rippade och manschetter med pojkvän. Bär ett par bruna oxfordläderskor för skorna. Använd en svart ryggsäckhandväska i läder för att se mer ungdomlig ut.

Svart ärmlös, platt och utsvängd mini veckad klänning med bruna oxfordskor

svart ärmlös, suddig miniklänning med bruna oxfordskor
källa

Detta är en unik och konstnärlig outfit som gör att du sticker ut från mängden. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en svart ärmlös passform och en utsvängd miniklänning som kärnan i outfit. Kombinera det med ett par bruna oxfordskor. Slutligen lägg till en grå floppy hatt för en konstnärlig touch.

Mörkblå stickad tröja med svarta skinny jeans och bruna skor

Mörkblå stickad tröja med svarta skinny jeans och bruna skor
källa

För att uppnå detta snygga utseende kan du bära en mörkblå tröja över en ljusblå knappad skjorta och låta skjortans fåll kika ut för att skapa några coola lager. Kombinera bitarna med svarta skinny jeans. För skorna, ha på dig ett par bruna oxfordskor för att packa upp klädseln i stil.

Marinblå kavaj med blå och vit randig t-shirt och oxfordskor

Marinblå kavaj med blå och vit randig t-shirt och oxfordskor
källa

Detta är en mycket snygg och ren business casual outfit som du enkelt kan ta av. För att uppnå detta utseende kan du bära en marinblå och vit randig långärmad t-shirt och lägga en marinblå kavaj över den. Kombinera dem med mörkblå slim fit jeans med ett bälte. Bär ett par bruna oxfordläderskor för att komplettera utseendet.

Svartvit randig t-shirt med en grön kofta och jeansshorts

svartvit randig t-shirt med grön kofta och jeansshorts
källa

För att se längre och smalare ut kan du enkelt bära shorts istället för byxor och jeans. För att forma denna outfit kan du helt enkelt ha på dig en svartvit randig t-shirt med en grön kofta. Koppla ihop dem med blå jeansshorts. Ett par svarta strumpor och bruna oxfordskor kommer att sammanföra denna outfit.

Elfenbenskavaj med gul tröja och mörkblå skinny jeans

Elfenbenskavaj med gul tröja och mörkblå skinny jeans
källa

För att uppnå denna uppfriskande och unika outfit kan du använda färgkombinationen elfenben och gult. För detaljer, använd en citrongul stickad tröja med en elfenbenskavaj. Koppla ihop dem med ett par mörkblå skinny jeans för att se långa och smala ut. Använd bruna oxfordläderskor för att ge lite unisexkänsla och krydda utseendet.

Svartvit randig långärmad t-shirt med bruna oxfordskor

svartvit randig långärmad t-shirt med bruna oxfordskor
källa

För att skapa det avslappnade streetlooket, använd bara en svartvit randig långärmad t-shirt eller tröja över en marinblå chambray-skjorta. Bär dem med svarta skinny jeans och bruna läderskor för att komplettera utseendet.

Vit t-shirt med ljusbruna chinos med muddar

vit t-shirt med ljusbruna chinos med manschetter
källa

För att se uppfriskad och avslappnad, använd bara en vit t-shirt med ljusbruna chinos med en avslappnad passform. Kombinera dem med ett par bruna oxfordskor för en snygg touch.

Hoppas att du gillade de idéer om brun oxfordsko som jag nämnde. Prova att byta ut dina fotkängor med de bruna oxfordskor ibland och du kommer att uppskatta hur snygga och unika de kan få dig att se ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*