Hur man bär bruna loafers

Hur man bär bruna loafers

För er som är vana vid att ha på sig de svarta loafersna, borde ni redan ha haft den snygga och något unisexa ​​känslan som kommer ut ur dem. Låt oss prata om något lite mindre mörkt och seriöst idag genom att göra bruna loafers till dagens ämne. Precis som läderstövlar är de svarta och bruna skorna två favoritfärger som kan kombineras med bitar i nästan vilken färg som helst. Du kanske redan kan föreställa dig hur lätt det är att bygga en enkel och snygg outfit runt de bruna loafersna. Låt mig nu visa dig några av de bästa bruna loafersna jag kunde samla på.

Svart lång ullrock med blå slim fit jeans med muddar och bruna snörskor


källa

Låt mig börja den här listan över snygga outfitidéer med en affärs casual outfit som är väldigt lätt att ta av. Till toppen kan du helt enkelt bära en grå stickad tröja med en vit skjorta med knappar. Använd den med en svart longline-kappa och gråblå slim fit-jeans med muddar. Komplettera det här utseendet med ett par snörskor i brunt läder.

Blå denimjacka med smala jeans i svart snitt och loafers i brunt läder

blå jeansjacka med svarta, smala jeans och bruna läderskor
källa

För att göra dig mer ungdomlig och tillgänglig är det mycket bra att bära en jeansjacka. I det här fallet bärs en ljusblå, lite överdimensionerad blå jeansjacka över en superljusgrå V-ringad t-shirt. Kombinera dem med svarta, korta jeans eller chinos. Bär ett par mörkbruna läderskor för att ge utseendet en snygg touch.

Vit t-shirt med V-ringning och svarta, slim-fit jeans

vit V-ringad t-shirt och svarta jeans med smal passform
källa

För att forma denna superlätta outfit är allt du behöver är tre mycket avslappnade bitar som du redan borde ha i din garderob. Bär en vit v-ringad t-shirt och svarta ankeljeans med slip-fit. Istället för att ha vita sneakers, vilket är typiskt, para ihop dem med bruna läderskor för att se snyggare och konstnärligare ut.

Svartvit randig långärmad T-shirt med bruna tofflor

svartvitt randig långärmad T-shirt med bruna tofflor
källa

Detta är en annan mycket enkel, jordnära outfit som kan få dig att se attraktiv ut på ett mycket naturligt och diskret sätt. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en svartvit randig långärmad t-shirt. Kombinera den med svarta slino-chinos och ett par bruna loafers för att se snygga ut.

Vit blus med blommönster, brun skinnjacka och matchande tofflor

vit blus med blommönster och brun skinnjacka med matchande tofflor
källa

Ett annat väldigt coolt sätt att utforma de bruna loafersna är att para ihop dem med en brun skinnjacka i läder. I detalj måste du bära en vit blus med chiffongblommigtryck och en brun skinnjacka för toppen. Kombinera dem med blå skinny jeans och bruna läderskor för att se avslappnad och ren ut.

Vit tröja med rund halsringning och mörkblå skinny jeans med muddar

vit tröja med rund halsringning och mörkblå skinny jeans med muddar
källa

För att få den uppfriskande outfit som får dig att se väldigt flickaktig och lättillgänglig ut, kan du helt enkelt bära en vit stickad tröja med rund hals med en lös passform för toppen. Kombinera den med blå skinny jeans med manschetter. För skorna kan du bära ett par bruna spetsiga läderskor för att ge utseendet en särskilt snygg touch.

Knuten, vidärmad, randig T-shirt med kraftigt sönderrivna skinny jeans

Knuten, bred, randig T-shirt med halva ärmar och kraftigt sönderrivna skinny jeans
källa

För ett snyggt streetlook kan du bära en vit och svart randig t-shirt med vida ärmar som kärnan i din outfit. Koppla ihop den med blå, kraftigt rippade skinny jeans. Bär ett par bruna och guld loafers och en stor svart läderhandväska för att se mer elegant ut.

Vit läderjacka med bruna läderskor

vit läderjacka med bruna läderskor
källa

Det är mycket vanligt att ha en svart skinnjacka på jobbet. Bär en vit skinnjacka nästa gång och bygg den på en unik och attraktiv outfit. Du kan till exempel ha på dig en vit skinnjacka med en svart och vit prickblus och svarta, beskurna, smala jeans. Kombinera dem med bruna läderskor för att göra det här fantastiska utseendet.

Svart stickad tröja med vit krage skjorta

svart kabelstickad tröja med vit krage skjorta
källa

Å andra sidan, här är en idé för dig om du bara vill ha en mysig och diskret affärsavslappnad outfit. Bär bara en svart tjock stickad tröja med en vit knappskjorta. Kombinera dem med gråblå skinny jeans med manschetter. Bär bruna läderskor för att ge utseendet en konstnärlig touch.

Vit västtopp med scoop-halsringning och korta shorts

vit väst topp med scoop halsringning och flytande mini-shorts
källa

Låt oss nu titta på en uppfriskande outfit med shorts. För toppen kan du bära en vit linne med rund hals och en svart bomberjacka i läder. Kombinera dem med en vit, flytande mini-shorts och ett brunt läderbälte. Slutligen lägg till ett par bruna läderskor i mixen för att krydda utseendet.

Kamelullrock med rutig halsduk och bruna tofflor

Kamelullrock med rutig halsduk och bruna tofflor
källa

För att skapa detta mysiga och eleganta affärsavslappnade utseende måste du bygga upp några smidiga lager. Du kan göra detta genom att ha på dig en orange tröja med en kamel-longline-ullrock och en mörkblå crepe-halsduk till toppen. Bär dem med blå slim fit jeans och platta skor i brunt läder för ett snyggt utseende.

Svart longline-kavaj med rutiga, beskurna, avslappnade byxor

svart longline-kavaj med rutiga, korta byxor med en avslappnad passform
källa

För att få den sexiga och unisex-klädseln med låg vikt kan du bära en ljusrosa beskuren bodycon-tröja med en svart lång kavaj. Kombinera dem med en svart och grå, rutig rak ben och byxor med raka ben. Bär ett par bruna tofsloafers för att slutföra klädseln i stil.

Ljusrosa lång kavaj med mini chiffong kjol

Ljusrosa lång kavaj med mini-chiffongkjol
källa

För att uppnå ett damliknande och attraktivt utseende kan du bära en svartvit randig linne med en scoop-halsringning och en lite överdimensionerad ljusrosa kavajjacka. Kombinera dem med en svartvit chiffongskidåkare med prickar och ett par bruna läderskor för att komplettera outfit i stil och femininitet.

Här är några riktigt fina bruna loafers outfitidéer som jag just delade med dig. Håll dig inte bara vid klackar och stövlar, prova dessa loafers för att se mer snygga och unika ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*