Hur man bär bruna läderskor

Hur man bär bruna läderskor

För att se supercool och lätt unisex, är det en bra idé att ha på sig de bruna läderskorna. Missförstå mig inte. Om du ser unisex kan du fortfarande se vacker ut. Det är precis vad detta blogginlägg är avsett för. Jag kommer att förklara hur man utformar de bruna läderskorna coola och vackra. Det bästa sättet att lära sig att utforma ett föremål är att titta på några mycket attraktiva vittnesmål. Med det i åtanke har jag sammanställt några av de bästa idéerna för brunt läderskor för dig. Låt oss titta på dem nu.

Lätt kamelullrock med svarta jeans och bruna läderskor


källa

Låt oss börja den här listan över fantastiska och coola outfitidéer med en snygg business casual outfit som är förvånansvärt lätt att ta av. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit nedskjortad skjorta och en lång kamelullrock. Kombinera den med svarta jeans med smal passform. För skorna, ha på dig ett par bruna läderskor för att slutföra klädseln i stil.

Vit linne pojkvänskjorta med mörka jeans och mattbruna läderskor med rundade tår

vit linne pojkvänskjorta med mörka jeans och mattbruna läderskor med rundade tår
källa

För att se luftig och uppfriskande ut, här är en outfit som du kanske vill prova. Bär en vit överdimensionerad linneskjorta med knappar uppe och lämna inte undan. Kombinera skjortan med mörkblå skinny jeans. För skorna, ha ett par bruna mattläderskor med rundade tår för att göra det coola utseendet. Lägg till en svart läderhandväska till blandningen.

Ljusblå jeans med oxfordskor i brunt läder

ljusblå jeans med bruna oxfordskor i läder
källa

För att se enkelt och ungdomligt ut, bär vi ljusblå skinny jeans istället för mörkblå eller svart skinny jeans. Kombinera den med en vit, överdimensionerad, oskyddad linne pojkvänskjorta. För skorna, ha på dig ett par bruna oxfordläderskor för att slutföra kläderna på ett coolt och unikt sätt.

Camel longline-kavaj med svarta slim fit-jeans och floppy-hatt

Camel longline-kavaj med svarta slim fit-jeans och floppy-hatt
källa

Det här är en mer sofistikerad lagerlagring som du kanske vill prova. Bär en svart och vit rutig skjorta med knappar, en svart väst och en brun lång kavaj för toppen. Koppla ihop dem med svarta jeans med smal passform. Bär ett par bruna läderskor och en svart floppy hatt för en konstnärlig touch.

Svartvit randig tröja med jeans och bruna läderskor

svartvit randig tröja med jeans och bruna läderskor
källa

Här är en ganska luftig och avslappnad street look. För att forma det här utseendet kan du bära en svartvitt horisontell randig tröja över en chambrayskjorta med marinblå knapp. Kombinera dessa bitar med svarta slim fit-jeans. För skorna, ha på dig ett par bruna läderskor för att slutföra klädseln i stil.

Svart motojacka med vit linneskjorta och bruna lädersandaler

svart motojacka med vit linneskjorta och bruna lädersandaler
källa

Här är vad du behöver göra för att forma denna attraktiva och snygga outfit. Bär en svart lädermotojacka ovanpå och en vit linneskjorta i avslappnad passform. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. Bär ett par bruna lädersandaler till skorna. Vik upp det coola utseendet med en svart stor läderhandväska.

Mörkblå skinny jeans med manschetter och bruna läderskor

Mörkblå skinny jeans med manschetter och bruna läderskor
källa

Detta är en mycket minimal outfit. Outfiten skulle inte se nästan lika snygg ut och unik om de bruna läderskorna ersattes med vita sneakers. För att forma denna outfit, använd bara en ljusblå pojkvän chambray-skjorta på toppen. Kombinera det med ett par mörkblå skinny jeans med muddar. Bär ett par bruna oxfordläderskor för att komplettera utseendet.

Svart blus med minitryckt skatekjol med bälte och bruna läderskor

vit blus med minitryckt skaterkjol med bälte och bruna läderskor
källa

Normalt skulle en svart outfit se ganska mörk och seriös ut, men det är inte fallet med denna särskilt snygga outfit. För att forma detta utseende kan du bära en svart blus med en avslappnad passform och en svartvitt tryckt minirater kjol med ett bälte. Koppla ihop dem med ett par bruna läderskor för ett snyggt utseende.

Svart och vit prickig skjorta med smala jeans och bruna skor

svartvit prickad skjorta med smala jeans med muddar och bruna skor
källa

För att uppnå denna vintage och snygga outfit här är vad du behöver göra. Bär en svart och vit prickig tröja ovanpå. Kombinera den med svarta muddade jeans. Bär ett par bruna läderskor till skorna. Lägg till en svart läderrock i blandningen för att se super cool ut och hålla dig varm.

Svart lång ullrock med gråblå, rippade jeans och bruna skor

svart lång ullrock med gråblå jeans med manschetter och bruna skor
källa

För att se snygg och avslappnad ut på jobbet är det här du vill göra. Bär en vit nedskjortad skjorta, en grå slim fit-tröja och en svart longline-kavaj med en slim fit. Kombinera dem med gråblå skinny jeans med manschetter och rippor. För skorna, ha ett par bruna oxfordläderskor för att slutföra kläderna.

Svart kavaj med grå tröja och blå bundna pojkvänjeans

svart kavaj med grå tröja och blå pojkvän med muddar
källa

Här är en annan väldigt snygg business casual outfit. För att forma detta utseende kan du bära en grå tröja med en svart slim fit-kavaj. Koppla ihop dem med ljusblå manschettjeans med pojkvän. För skorna, ha på dig ett par oxfordskor i brunt läder och en handväska i svart läderväska för att klara kläderna.

Grå kofta med mörkblå tröja och mörka skinny jeans

grå kofta med mörkblå tröja och mörka skinny jeans
källa

För att se luftig och mysig ut kan du bära en mörkblå tröja med rund hals och en grå stickad tröja med en avslappnad passform. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. Komplettera utseendet med ett par bruna läderskor och en svart läderhandväska.

Grå stickad tröja klänning med höga strumpor och ljusbruna läderskor

grå stickad tröja klänning med strumpor och ljusbruna läderskor
källa

För att uppnå denna uppfriskande och lågmälda sexiga outfit kan du bära en grå kabelstickad minitröja klänning som fokus för din outfit. Koppla ihop den med svarta strumpor och ljusbruna läderskor.

Hoppas att du gillade de ovannämnda idéerna av brunt lädersko. De kan få dig att se riktigt cool och unik ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*