Hur man bär bruna jeans

Hur man bär bruna jeans

Det finns en stor chans att de flesta av er har provat blå jeans, svarta jeans, grå jeans och vita jeans, men jag tvivlar på att många av er har provat de mycket mer unika bruna jeansen. Att inte vara den mest populära betyder inte att de ser dåligt ut alls. Det är ingen tvekan om att de blå jeansen är mest populära eftersom de passar bra till andra bitar i alla möjliga färger. Men om du vet hur man utformar de bruna kan de också se riktigt coola och snygga ut. För att bättre visa dig hur du utformar dem, har jag sammanställt några riktigt fina idéer för brun denim outfit för dig. Låt oss nu dyka in.

Svartvit randig långärmad T-shirt med bruna skinny jeans


källa

Ett av de mest snygga och ikoniska sätten att se vardagligt och snyggt ut med de bruna jeansen är att para ihop dem med ett mycket ikoniskt föremål i en värld av casual outfit, nämligen den svarta och vita randiga långärmade t-skjortan. Med t-skjortan och de bruna smala jeansen vill du ha ett par ljusrosa klackar för att komplettera outfit med en damliknande touch.

Randig t-shirt med vit kavaj och bruna jeans

randig t-shirt med vit kavaj och bruna jeans
källa

Här är en annan snygg outfit som inkluderar den ikoniska svartvita randiga långärmade T-shirt. Men den här gången är anteckningen lite mer formell och elegant affärsavslappnad outfit. För att uppnå detta utseende, kombinera den randiga t-skjortan med en vit kavaj och bruna skinny jeans. Koppla ihop dem med bruna läderballettlägenheter för att göra utseendet komplett.

Blus med leopardmönster, brun skjortjacka och matchande jeans

Blus med leopardmönster, brun skjortjacka och matchande jeans
källa

Detta är ett mer moget och unikt utseende tack vare leopardtrycksblusen. Kombinera blusen med en brun pojkvän chambray-skjorta som kan bäras som en avslappnad jacka. För resten av kläderna, använd bruna skinny jeans och svarta läderstövlar för att se snyggare ut.

Brun skinny jeans med matchande linne

brun skinny jeans med matchande linne
källa

Detta är ett mycket enkelt och rent utseende som är speciellt avsedd för de av er som har lagt ner mycket arbete på att komma i bra form. Du kan bara bära en brun linne med bruna skinny jeans. Lägg till ett ljusbrunt smalt bälte och ett par ljusrosa klackar i mixen för att se snygga och ladylike ut.

Vit långärmad V-ringad t-shirt, bruna jeans och fotkängor

vit långärmad V-ringad t-shirt, bruna jeans och fotkängor
källa

Detta är en annan mycket minimal outfit, men den här gången behöver du inte vara i din bästa form för att ta av dig den. Till toppen kan du bära en vit långärmad V-ringad t-shirt. Koppla ihop den med bruna skinny jeans och ljusbruna läderstövlar för att vara extra snygg.

Grå linne med vit väst och bruna skinny jeans

grå linne med vit väst och bruna skinny jeans
källa

Det här är en snygg lagerlagring. För att uppnå detta utseende, bär en grå linne med en vit väst för att skapa snygga lager. Koppla ihop dem med bruna skinny jeans och bruna läderstövlar. Slutligen lägg till en brun läderväska för ett ännu mer elegant utseende.

Grå t-shirt med bruna skinny jeans

grå t-shirt med bruna skinny jeans
källa

Här är en superavslappnad och enkel outfit som är perfekt för avslappnade hangouts eller matbutiker. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en grå t-shirt och para ihop den med bruna skinny jeans. Bär ett par gröna mocka balettskor för att slutföra kläderna på ett absolut minimalt sätt.

Svart skinnjacka med vit t-shirt och jeans med raka ben

svart skinnjacka med vit t-shirt och jeans med raka ben
källa

Detta är en lite pojkaktig outfit som kan få dig att se unik och snygg ut. Bär en vit t-shirt med en svart skinnjacka för toppen. Koppla ihop dem med solbränna jeans med raka ben och ärmslut. För skorna kan du bära ett par bruna och svarta löparskor för att ge en sportig touch till det övergripande utseendet.

Brunt belagda skinny jeans med svart spets topp och kavaj

brunbelagda skinny jeans med svart spets topp och kavaj
källa

Om du letar efter ett par jeans som kan se lite mer formellt ut för att vara en del av din semi-formella outfit kan du välja brunt belagda skinny jeans som ser halvblanka ut. För resten av kläderna kan du bära en svart spets topp med en svart kavaj. Bär ett par svarta balettlägenheter för att skorna ska se rena och eleganta ut.

Brun halter-topp med smala jeans i mocka

brun halterneck topp med mager jeans gjord av mocka
källa

Här är en helt snygg och underbar minimal outfit som verkligen får dig att sticka ut från mängden på en cocktailparty eller annan semi-formell händelse. För att uppnå detta utseende kan du bära en brun grimtopp med ett par skinny jeans i brun mocka. Använd ett par ankelstövlar av kamelmocka och ett silverhalsband för att göra din outfit stilfull.

Svart blus framtill med ljusbruna skinny jeans

svart blus fram med ljusbruna skinny jeans
källa

När du inte ska på ett prom- eller cocktailparty är den bästa sexiga outfit som du kan ha på dig i din vardag en sexig och naturlig look. Till exempel kan du bära en svart V-ringad blus som visar precis tillräckligt med hud för att se sexig ut. Kombinera den med en svart kavaj och ljusbruna skinny jeans. Bär ljusrosa spetsiga klackar för att skorna ska se mer ladylike ut.

Vit tröja med smala jeans och floppy hatt

vit tröja med smala jeans och diskett hatt
källa

För att uppnå detta snygga och uppfriskande utseende kan du ha en vit stickad tröja med avslappnad passform och ljusbruna skinny jeans. Koppla ihop dem med en brun floppy hatt och ett par höga snörskor för att se kreativa och lite konstnärliga ut.

Svart och vit tryckt halterneck crop-topp med ljusbruna jeans

svartvitt tryckt grimskärningstopp med ljusbruna jeans
källa

För att se sexig och unikt reserverad ut kan du ha en kort, svartvitt tryckt halter-topp med ljusbruna skinny jeans. Använd svarta oxfordläderskor för att se snyggare ut.

Hoppas du gillade de bruna denimdräktidéerna som inte är så svåra att ta fram. Kombinera dem bara med delar av rätt färger som du kan se i listan ovan så ser du att du ser snygg och unik ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*