Hur man bär brun tröja

Färgen brun är en mycket intressant färg. Det är en mycket populär färg för snygga föremål som läderjacka och stövlar. Å andra sidan har det aldrig varit särskilt populärt för mysiga och damliknande föremål som tröjor och klänningar. Idag ska jag prata specifikt om hur den bruna tröjan kan få dig att se bra ut. Det är inte så illa att inte vara för populär. Inte för många människor bär samma sak på gatan, vilket ger dig gott om utrymme att sticka ut från mängden. För att bättre visa dig hur du utformar det, har jag sammanfattat några riktigt bra idéer för bruna tröjor för dig. Låt oss titta på dem nu.

Brun tröja med stickad hals och mörkblå skinny jeans


källa

Som du kanske hade förväntat dig är ett av de enklaste sätten att utforma den bruna stickade tröjan att para ihop den med smala jeans. I det här fallet kombineras en brun tröja med en uppstående krage med mörkblå skinny jeans. För skorna, ha på dig ett par bruna mockaskor som passar perfekt till resten av kläderna.

Brun tröja med tjock stickad tröja med mörkblå skinny jeans

brun turtleneck med mörkblå skinny jeans
källa

För att se mysigare och trevligare ut, kanske du vill gå efter en tjockare tröja som den här ljusbruna långärmade tröjan och tjock stickad tröja. Koppla bara ihop den med mörkblå skinny jeans för att balansera den tjocka övre halvan av din outfit. För skorna kan du bära grå mockasko stövlar för en extra mysig touch.

Gulbrun ribbstickad tröja med svart floopy hatt

gulbrun ribbad tröja med svart floppy hatt
källa

För att uppnå ett mer konstnärligt och lekfullt utseende, här är en outfit som du kanske vill prova. Bär en gulbrun ribbstickad tröja för toppen. Kombinera den med svarta, rippade skinny jeans och ett par ankelstövlar i kamelmocka. Lägg nu till en svart floppy hatt i mixen för att ge utseendet en cool konstnärlig twist.

Brun Mock Neck Chunky Stickad tröja med Blue Ripped Skinny Jeans

Chunky stickad tröja med brun mock hals och blå skinny jeans
källa

Det här är ganska pojkaktigt och snyggt. För att uppnå detta kan du bära en brun stickad tröja med en uppstående krage och blå, kraftigt rippade, smala jeans. För skorna, använd bruna mockaskor som matchar tröjan. Avsluta med några subtila och långa guldhalsband för en elegant touch.

Lång ljusbrun kabelstickad tröja med svartvit randig topp

lång ljusbrun stickad tröja med svartvit randig topp
källa

Detta är en snygg och intressant gatoutfit som använder några snygga skiktningstrick. För tricket, använd en lång brun stickad tröja över en svartvitt långärmad topp med en uppstående krage och låt den randiga toppens ärmar och ringning kika ut. Ett par svarta leggings och svarta läderballettlägenheter är ett utmärkt sätt att avsluta din outfit.

Brun stickad tröja med mörkblå skinny jeans

brun stickad tröja med mörkblå skinny jeans
källa

För att uppnå en enkel och ren business casual outfit, här är en som är lätt att ta av. För toppen, använd bara en brun stickad tröja. Kombinera den med ett par mörkblå skinny jeans. Bär en brun mockahandväska och ett par svarta mockafotstövlar för att se feminin och elegant ut.

Kabelstickad tröja med kungsblå rippade skinny jeans

Kabelstickad tröja med kungsblå skinny jeans
källa

Detta är en annan lätt att klä affärsledig outfit. Men den här gången ser det lite mer flickaktigt ut. För att forma det här utseendet, använd bara en brun kabelstickad tröja med kungsblå skinny jeans för att se lite ljusare ut. Ett par svarta ballerina-lägenheter och en svart läderhandväska kommer att vara normen för en smart och professionell look.

Brun stickad tröja med halva ärmar över en ljusblå chambrayskjorta

brun stickad tröja med halva ärmar över en ljusblå chambrayskjorta
källa

Vilken färg ser färgen brun bra ut med? Den här lagrade klädseln borde ha ett bra svar för dig. Färgen är ljusblå eftersom du kan se att den ljusblå chambrayskjortan ser grå ut med den bruna stickade tröjan med halva ärmarna. Koppla ihop dem med mörkblå skinny jeans och knähöga bruna läderstövlar för att se riktigt snygga ut.

Bär med en svart väst och balettlägenheter med leopardmönster

svarta ballerinor med väst och leopardmönster
källa

Detta är en mycket kreativt designad outfit som försöker sätta ihop några bitar som inte passar bra på papper. För att uppnå detta utseende kan du bära en brun tröja med svart väst för toppen. Kombinera dem med blå skinny jeans och ballerinor med leopardmönster. I verkligheten är resultatet förvånansvärt bra.

Kaffebrun lätt utsvängd stickad tröja över en vit linne

Kaffebrun, lätt utsvängd stickad tröja över en vit linne
källa

Det här är ett mycket trevligt och mysigt brunt-på-brunt utseende. För att uppnå detta utseende kan du bära en ljus kaffebrun stickad tröja som är något utsvängd och en vit linne under för att skapa några fina lager. Kombinera dem med ljusbruna skinny jeans. Använd ankelstövlar i kamelmocka för en nästan helt brun outfit i stil.

Brun Mock Neck ribbad tröja med grå lårstövlar

brun ribbad tröja med ståkrage och grå, lårhöga stövlar
källa

Detta är en annan snygg brun och svart outfit som du kan ha på dig på kontoret. För att uppnå detta utseende kan du bära en brun, ribbad, tjock ribbad, tjock tröja och para ihop den med svarta skinny jeans. För skorna kan du bära ett par grå mockaskor för att se feminina, snygga och smala ut.

Vit målarhatt med stickad tröja och grå jeans

vit målarhatt med stickad tröja och grå jeans
källa

Detta är ett väldigt sött och konstnärligt utseende som du kanske vill ha på dig då och då för lite kul. Bär bara en brun stickad tröja med grå skinny jeans. Koppla ihop dem med svarta balettlägenheter för att hålla klädseln ren. Avsluta med att ha på sig en vit målarhatt för att ge outfit en fin touch.

Brun stickad tröja med svartvitt Converse

brun kabelstickad tröja med svartvitt Converse
källa

För att se extra ungdomlig och avslappnad ut kan du sätta ihop en outfit från ett par klassiska svarta och vita lågtoppade Converse. Bär bara en brun löst sittande tröja och svarta skinny jeans som följer med sneakersna för att se enkelt och vackert ut.

Hoppas att du gillar de bruna tröjautrustningsidéerna jag bara pratade om. Innan alla andra får reda på de fantastiska sakerna med den bruna tröjan, använd dessa kläder för att sticka ut från mängden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*