Hur man bär brun tights

Hur man bär brun tights

Medan de svarta tightsna är de mest populära, som är superlätta att forma och ta av, är de bruna tightsna roliga att ha då och då för att få dig att se mer unik ut. Du kan i princip tänka på dem som en lite mer bekant variant av den svarta. I grund och botten kan du behandla de bruna som din typiska strumpbyxa när det gäller styling. Som alltid spelar skiktning en nyckelroll. Nu, för att visa dig hur du utformar dem i mer konkreta termer, vill jag visa dig några snygga bruna tightsdräktidéer som jag har samlat. Nu ska vi hoppa in.

Grå tröja med minikjol och bruna tights


källa

Först och främst, låt mig visa dig en mysig affärsavslappnad outfit som kan få dig att se väldigt attraktiv och lättillgänglig ut för att starta den här listan över ladylike och unika outfitidéer. Till toppen kan du bära en grå tröja med en skjorta med en vit krage. Koppla ihop dem med en grå minikjol och bruna tights. Använd bruna mocka snörning ankel stövlar för att slutföra utseendet.

Grå slipsblus med minikjol och bruna tights

grå slipsblus med minikjol och bruna tights
källa

För att se ännu mer elegant ut på jobbet är här en enkel outfit som du kanske vill prova. Till toppen kan du bära en burgundy chiffongblus med en smal passform framtill. Kombinera den med en ljunggrå minikjol. Koppla ihop dem med bruna strumpbyxor och svarta ballerinor. Lägg till en brun läderhandväska i mixen för att se snygg och elegant ut.

Blå jeansjacka med svart kjol och knähöga stövlar

blå jeansjacka med svart kjol och knähöga stövlar
källa

Det här är en snygg och elegant outfit som gör att du sticker ut från mängden. Bär en svart pikétröja med en blå jeansjacka med fuskpälskrage på toppen. Koppla ihop dem med en svart minikjol och bruna leggings. Bär ett par bruna stövlar i mockaknä för att avsluta din outfit med en feminin twist.

Mörkblå rutig tweed-kavaj med minikjol och bruna tights

Mörkblå rutig tweed-kavaj med minikjol och bruna tights
källa

Detta är en ganska kreativt designad och konstnärlig outfit. Använd en svart tröja med svart minikjol och lägg den med en marinblå och grå ullkavaj. Använd bruna strumpbyxor och korta bruna läderstövlar. Lägg till en svart läderhandväska i mixen för att se super chic ut.

Formfäst grön turtleneck med svart veckad kjol och bruna tights

Figurkramande grön turtleneck med svart veckad kjol och bruna tights
källa

För att uppnå det mysiga och diskreta affärsavslappnade utseendet kan du bära en ljusgrön kabelstickad turtleneck och en svart mini-veckad kjol. Koppla ihop dem med bruna tights för att se extra smala ut. Använd grå stövlar i knähöga läder och en rosa läderhandväska för att se mogen och professionell ut.

Bourgogne figur-kramar stickad tröja med minikjol i svart läder och bruna strumpor

Bourgogne-röd, figur-kramad stickad tröja med svart minikjol i läder och bruna strumpor
källa

För att forma denna minimala outfit som gör att du kan se smal och attraktiv ut, kan du bära en burgundy stickad tröja till toppen. Koppla ihop den med en svart veckad mini-läder kjol. Använd bruna strumpbyxor och ett par svarta läderstövlar för att komplettera klädseln i stil.

Grå bomberjacka med kungsblå t-shirt och mini stövlar

grå bomberjacka med kungsblå t-shirt och mini stövlar
källa

För att uppnå denna lågmälda, iögonfallande outfit är användningen av den kungsblå färgen nyckeln. Bär en kungsblå t-shirt med en grå bomberjacka i läder för toppen. Kombinera dem med en mörkblå minikjol med tryck. Använd bruna tights och kamel mocka snörning ankel stövlar för att slutföra utseendet.

Grå kofta med minikjol i vinrött

grå tryckt kofta med burgundy minikjol
källa

Detta är en mycket intressant och färgstark outfit som gör att du kan sticka ut från mängden på ett naturligt och uppfriskande sätt. Bär en vinröd minikjol med en avslappnad passform som kärnan i outfit. Bär en överdimensionerad grå tryckt kofta över den för några härliga lager. Använd bruna strumpbyxor och svarta klackar för att göra utseendet i stil.

Grå ullrock med matchande kjol och bruna tights

grå ullrock med matchande kjol och bruna tights
källa

För att skapa detta mysiga och damliknande utseende kan du bära en crepeblus med en grå minikjol som kärnan i outfit. Placera en lång grå ullrock över dessa delar. För att se smal och lång ut, använd nu bruna strumpbyxor och ett par bruna läderstövlar för att komplettera utseendet.

Grå tröja med rutig minikjol

grå midjetröja med rutig, utsvängd minikjol
källa

För att forma denna mysiga outfit som får dig att se snygg och uppfriskande ut, kan du ha på dig en ljunggrå, figurkramande tröja med rund hals. Koppla ihop den med en orange, grå och vit rutig minilinneskridskjol. För resten av kläderna kan du bära bruna tights och oxfordskor i mocka.

Brun passform och flare långärmad kappa klänning med tights och klackar

långärmad kappa klänning med en brun passform och flare med tights och klackar
källa

För att uppnå detta lite sofistikerade utseende kan du bära en brun tryckt tweed kappa klänning som har en passform och en flare. Koppla ihop den med bruna strumpbyxor och svarta mockaskor. Lägg till en svart snygg koppling i mixen för att göra din outfit mer elegant och elegant.

Blushrosa kofta med vit tröja och svart mini veckad kjol

rodnande rosa kofta med vit tröja och svart mini veckad kjol
källa

För att se mer ladylike ut är det nästan alltid en bra idé att lägga till ett rosa element i din outfit. Du kan till exempel vara lika subtil som att ha på dig en rodnande rosa kofta med en vit tröja. Koppla ihop dem med en svart mini-veckad kjol och bruna strumpor. Använd stövlar i brunt läder för att göra kläderna söta.

Av axelblus med blommönster i svart och vitt med svart kjol och bruna stövlar

Svart och vit blus utan axel med blommönster, svart kjol och bruna stövlar
källa

För att uppnå det lågmälda sexiga och eleganta utseendet kan du bära ett svartvitt blommönster från axelblusen som fokus för outfit. Koppla ihop den med en svart höghöjd minikjol. Bär bruna strumpbyxor och bruna läderstövlar i läder för att se super chic ut.

Här är de bruna tightsdräktidéerna som kan hjälpa dig att se lite annorlunda ut medan du fortfarande ser väldigt naturlig och vacker ut. Byt ut dina svarta tights med bruna då och då och känn den subtila skillnaden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*