Hur man bär brun mockakjol

Hur man bär brun mockakjol

För er som bär kjolar, vare sig det är på jobbet eller i hangouts, är det alltid kul att lägga till lite variation snarare än att bara ha på sig jeanskjolar hela tiden. Det är ingen tvekan om att dessa populära minikjolar i denim ser ungdomliga och uppfriskande ut. Men om du letar efter något som är mer elegant och djupare, överväga att bära en brun mockakjol. De flesta av mockakjolarna du skulle se på marknaden är knäppta kjolar. Jag är inte säker på varför, men mockastruktur och knappfrontdesign passar bra ihop. För att visa dig hur du utformar det, ska jag visa dig några riktigt fina idéer med brun mockakjoldräkt som jag har samlat åt dig. Låt oss titta på dem.

Mörkblå jeansjacka med minikjol i brun mocka


källa

Låt mig börja den här spännande listan med outfitidéer med en super chic outfit. För att forma det här utseendet kan du bära en vit västtopp med en mörkblå kraftigt tvättad jeansjacka för toppen. Kombinera den med en brun minikjol i mocka. Använd ljusrosa klackar för skorna för att ge outfit en feminin touch.

Svart t-shirt med minikjol i brun mocka med knappfickor

svart t-shirt med brun mockaknapp på minikjolen fram
källa

Låt oss nu titta på en mycket minimalistisk outfit som är tillräckligt elegant för att användas som en casual casual outfit. För att uppnå detta enkla utseende kan du helt enkelt bära en svart t-shirt av hög kvalitet till toppen. Kombinera den med en brun minikjol mot mocka med knäppning. Använd svarta klackar med öppen tå och en svart läderhandväska för att göra din outfit stilfull.

Blå chambray-skjorta med brunt mockaklänning fram

blå chambray-skjorta med brun mockakjol i mocka på framsidan
källa

För att få en ungdomlig, elegant casual outfit kan du bära en ljusblå chambray-skjorta med knappar på toppen. Kombinera den med en brun minikjol i mocka med hög midja och knappläge. Bär en korsväska med leopardmönster och svarta sandaler för att göra ditt utseende komplett.

Bär den med en svartvit randig t-shirt och jeansjacka

svartvit randig t-shirt och jeansjacka
källa

Eftersom det här blogginlägget mest handlar om casual eller chic casual outfit är det dags att ta fram den ikoniska svartvita randiga långärmade t-skjortan. Du kan para ihop den med en blå jeansjacka till toppen. Bär den med en brun mockakläder fram, en svart mockakorsväska och svarta ballerina-plattor för att avsluta utseendet.

Ljusgrå kofta med bälte och brun mockaklänning i mocka

grå kofta med grått bälte och brun mockaklänning i mocka
källa

Detta är en väldigt attraktiv och mysig casual casual outfit som gör att du sticker ut från resten. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en gråmelerad stickad tröja över en vit stickad tröja. Kombinera dessa bitar med en brun minirater kjol i mocka. Ett par svarta strumpor och svarta klackar är ett trevligt komplement till det här utseendet.

Vit spetsskjorta med halva ärmar och solbränd mockakjol i mocka

vit spets topp med halva ärmar och solbränd mockakjol i mocka
källa

För ett mycket enkelt men elegant utseende, överväga att lägga till ett spetselement i mixen. Du kan till exempel ha på dig en vit spets topp med halva ärmar och para ihop den med en minirater kjol i brun mocka. Använd en svart läderhandväska och ett par svarta läderstövlar för att lägga till en snygg touch på din outfit.

Överdimensionerad jacka i grönt denim med en minikjol i mocka med mocka och knappknapp

Oversize jacka i grönt denim med en minikjol i mocka med en brun knappficka
källa

Detta är en väldigt avslappnad och snygg outfit som får dig att känna dig som en denim kjol outfit. Bär en grå t-shirt med en grön oversized denimjacka med denna outfit. Koppla ihop dem med en brun minikjol i mocka. Bär vita sneakers med dina skor för ett avslappnat och sportigt utseende.

Svart t-shirt med brun mockakjol

svart t-shirt med brun mockakjol
källa

Eftersom den bruna minikjolen med knäppning mot mitten ser väldigt vacker och unik ut i sig behöver du inte ha några andra snygga bitar för att skapa en snygg outfit. Ibland är allt du behöver göra att ha en svart t-shirt och ett par svarta läderballettlägenheter för att se minimalistiska och snygga ut.

Vit t-shirt med minikjol med kamelknapp på framsidan

vit t-shirt med minikjol med kamelknapp fram
källa

Här är en annan mycket minimal outfit. Den här gången är toppen en vit t-shirt med rullade ärmar. Kombinera bara t-skjortan med en minikjol med en brun mockaknapp fram. För att se superavslappnad och uppfriskande kan du bära vita sneakers. Som tillval kan du bära en subtil silverkedja för att ge utseendet en flickaktig touch.

Svart långärmad blus med V-ringning och utsvängd maxikjol av brun mocka

svart långärmad blus med V-ringning och utsvängd maxikjol av brun mocka
källa

Tack vare maxikjolen är detta en mer balanserad och elegant outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart V-ringad blus för toppen i detalj. Para ihop den med en brun mocka maxi wrap kjol som är något utsvängd. Bär ett par svarta ankelremmar med dina skor för att göra din outfit på ett elegant sätt.

Svart figur-kramar stickad tröja med en brun minikjol

svart figur-kramar stickad tröja med brun minikjol
källa

Att lägga till några leopardtryck i din outfit kan ofta hjälpa till att se mer mogen ut. Till exempel kan du bära en svart tröja med siffra och krama med en fransad halsduk med leopardmönster till toppen. Para ihop dem med en brun minikjol i mocka och korta stövlar med svarta klackar. Slutligen bär en brun mockapåse som passar perfekt med kjolen.

Vit och grå randig T-shirt med mini mockakjol med knappknäppning

vitgrå randig t-shirt med mockakjol med miniknapp på framsidan
källa

Här är ett mycket uppfriskande och tillgängligt utseende från flickan bredvid. Använd den med en vit och ljusgrå randig långärmad t-shirt. Kombinera den med en brun minikjol mot mocka med knäppning. För skorna, använd ett par ankelstövlar av kamelmocka istället för klackar för en feminin touch.

Svart nallejacka med minikjol med kamelknapp på framsidan

svart nallejacka med minikjol med kamelknapp fram
källa

Detta är en väldigt trevlig affärsavslappnad outfit som gör att du sticker ut från mängden. Bär en svart tröja med en svart teddyrock på toppen. Kombinera dem med en mini-mockakjol med en kamelknapp fram. Bär svarta strumpor och svarta mockaskor för att avsluta din outfit på ett feminint och elegant sätt.

Vit ärmlös stickad tröja med en mock-halsringning och en brun kjol med knappknäppning

vit ärmlös stickad tröja med ståkrage och brun kjol fram
källa

För en uppfriskande och damliknande affärsavslappnad look kan du bära en vit ärmlös stickad tröja till toppen. Koppla ihop den med en brun minikjol i mocka. Ett par röda ankelbandslägenheter och en brun läderhandväska är ett trevligt och uppfriskande sätt att komplettera din outfit.

Svart långärmad spetstopp med fransad minikjol i mocka

svart långärmad spets topp med brun mockakjol med mocka och fransar
källa

Här är ett mycket snyggt och elegant utseende. För att uppnå detta kan du bära en svart långärmad tröja med spets. Koppla ihop den med en brun minikjol i mocka. En svart mocka crossbody väska och svarta mocka ankelstövlar är det perfekta komplementet till ditt utseende.

Hoppas du gillar de bruna mocka kjol outfit idéer jag just delade med dig. För de av er som älskar att bära en kjol men bär antingen pennkjolar eller jeanskjolar varje dag, bör listan ovan vara ett bra ställe att lägga till i ditt outfit-spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*