Hur man bär brun mockajacka

Hur man bär brun mockajacka

Jag är ganska säker på att för de som vill se snygga ut, är du redan bekant med mockaskor. Tänk nu om vi tar samma mocka och gör den till en jacka? Du kommer att bli mycket förvånad över hur bra en mockajacka kan se ut, och i det här blogginlägget kommer jag att täcka särskilt den bruna jackan, som också är den mest populära. Om du vill veta hur du utformar det för att göra det enklare för dig har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för brun mockajacka för dig. Låt oss nu kolla in det.

Brun mockajacka med chambray-skjorta och jeans


källa

Om du har läst det här blogginlägget kommer du att upptäcka att en brun mockajacka kan se väldigt elegant och feminin ut, eller den kan också se väldigt cool ut som en motojacka. Till att börja med den här spännande listan ska jag visa dig den här bruna jackan som jag tittar på någonstans mellan de två kategorierna. För att utforma det kan du helt enkelt bära det med en chambray-skjorta och blå skinny jeans. Du kan helt enkelt komplettera kläderna med svarta läderstövlar för att se ännu snyggare ut.

Brun mockajacka med svart tröja och smala jeans

brun mocka jacka svart tröja skinny jeans
källa

Låt oss nu titta på den här bruna mockjackan som har mer manliga detaljer som gör att den ser ut som en lädermotojacka. Du kan bara bära den med en svart tröja och svarta skinny jeans för att se cool och smal ut. Bär svarta balettlägenheter för att ge en feminin touch till din outfit.

Brun moto mocka jacka med vit väst topp med scoop hals

brun moto mocka jacka vit scoop halsringning med scoop neckline
källa

Här är den coola och snygga bruna motojackan som jag pratade om tidigare. För att skapa en snygg outfit kan du helt enkelt kombinera den med en vit västtopp med en halsringning och svarta skinny jeans. Använd svarta stövletter i läder för att komplettera utseendet.

Gulbrun mockjacka med vit blus

gulbrun mockjacka vit blus
källa

För ett lättare och mer feminint utseende kan du bära denna gulbruna mockjacka som inte har för många detaljer. Det är bara en enkel och kort jacka som du kan kombinera med en vit blus. Ett par svarta skinny jeans och svarta läderstövlar är ett snyggt och elegant sätt att komplettera din outfit.

Brun oversized mockjacka över svarta blommiga joggebyxor

brun oversized mockjacka över svarta blommiga joggebyxor
källa

Här är en outfitidé som försöker lägga till ett blommigt element i mixen och resultatet är vackert och unikt. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart v-ringad blus och en överdimensionerad mockajacka i toppen. Kombinera dem med svarta joggersbyxor med blommigt tryck. Ett par svarta ballerinaskor och en svart läderhandväska är limet som kommer att föra samman denna outfit.

Använd den med en vit topp och svarta jeans

vit chiffong topp svart rippade jeans
källa

För ett kausalt och snyggt utseende kan du införliva allvarligt rippade jeans i din outfit. Som ett exempel kan du bära en vit t-shirt med en brun mockakavaj till toppen. Använd den med svarta skinny jeans och ett par oxfordskor för att göra din outfit komplett.

Använd med den plisserade miniklänningen White Gathered Waist

vit rynkad midja veckad miniklänning
källa

För att se mer feminin och elegant ut kan du bära den bruna mockjackan med en klänning istället för byxor eller jeans. Du kan till exempel lägga en brun mockajacka över en vit plisserad miniklänning i chiffong med rynkad midja. Bär dem med bruna mockaskor för ett mer elegant utseende.

Brun jacka med vit tröja

brun jacka vit turtleneck med ribbstickad stickning
källa

För ett helt vackert vinterutseende kan du bära en brun mockjacka över en vit turtleneck med en turtleneck. Koppla ihop dessa bitar med en svart minikjol och svart mocka över knästövlarna för att komplettera detta glamorösa utseende.

Brun mockjacka med kantad minikjol

Mini kjol med brun mockajacka och fransar
källa

Om du verkligen gillar styling borde du veta hur svårt det är att sätta ihop några till synes ojämna delar och förvänta sig att de ska se bra ut. Denna outfit är så sällsynt att den kan göras. För att uppnå detta snygga och unika utseende, börja med att bära en brun mockjacka med svart västtopp. Kombinera dem med en brun minikjol med stam- och fransdetaljer. Lägg nu till en blå siden choker halsduk och komplettera outfit med bruna läderstövlar.

Brun mockajacka med fransar och svarta skinny jeans

brun mockajacka med fransar, svarta skinny jeans
källa

Eftersom jag just visade dig ett gränselement i den tidigare klädseln och det ser definitivt snyggt ut, låt oss göra ett annat som innehåller ett kantelement. Här är en outfit som består av en brun fransad mockajacka, vit t-shirt och svarta skinny jeans. Ett par vita sneakers och en brun läderhandväska är limet som kommer att föra samman denna outfit.

Använd den med en vit och svart randig stickad tröja och svarta jeans

vit och svart randig stickad tröja svarta jeans
källa

För en enkel och mysig outfit som är väldigt lätt att ta av, kan du helt enkelt bära en vit och svart horisontell randig stickad tröja med en brun mockajacka för toppen. Kombinera dem med svarta skinny jeans och nakna sandaler för att komplettera denna platta casual outfit.

Använd den med en chambrayskjorta och matchande minishorts

Chambray-skjorta för att matcha minishorts
källa

Här är en riktigt uppfriskande och damliknande outfit som får dig att se ut som flickan bredvid. Du kan bara bära en ljusblå chambray-skjorta med matchande mini-chambray-shorts. Använd grå mockasko stövlar för skorna för att ge en feminin touch till kläderna. Slutligen dra en brun mockajacka över axlarna för att se super chic ut.

Kamellång kappa med brun mockajacka

Kamel lång kappa brun mocka jacka
källa

Här är en mycket intressant jacka-till-jacka-outfit. Jag vet att det låter väldigt konstigt på papper, men det fungerar faktiskt i verkligheten som du kan se på bilden ovan. För att uppnå detta utseende kan du bära en grå t-shirt med en brun mockajacka. Knappa jackan och lägg en lång yllekappa över jackan. Kombinera dessa bitar med blå skinny jeans och ljusrosa spetsiga klackar för ett elegant och unikt utseende.

Brun mockajacka med nitar, vit blus och svarta jeans

brun mockajacka med nitar, vit blus, svarta jeans
källa

Om du letar efter en klänning som är lite seg, här är några saker att tänka på. Bär en vit blus med en brun mockad jacka för toppen. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och svarta ballerinaskor för att komplettera utseendet.

Efter att ha sett alla dessa bruna mockajacka-idéer kan du kanske förstå varför dessa jackor har blivit allt populärare genom åren. Idag är den inte alls lika ikonisk som denimjackan och den svarta läderjackan, men den har verkligen potential att ingå i topp tio en dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*