Hur man bär brun klänning

Hur man bär brun klänning

När det gäller att välja rätt klänning för dig själv är klänningens färg mycket viktig. Det finns mer typiska färger som svart, vitt, rött och blått som kan få dig att se bra ut men knappt sticker ut från mängden. Idag ska jag prata om den bruna klänningen, något som är allvarligt undervärderat och förbises. Det är bra när ett föremål är undervärderat eftersom det betyder att du kan använda och bära det för att få dig att se vacker och speciell ut. För att visa dig hur du utformar det har jag sammanfattat några riktigt bra idéer för bruna kläder för dig. Låt oss titta på dem nu.

Brun midikroppsklänning med rosa klackar


källa

För att starta den här listan över vackra och unika outfitidéer visar jag dig först en outfit som du kan bära för jobbet samt formella och semi-formella evenemang. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en brun ärmlös midiklänning i bodycon. Bär den med ett par ljusrosa spetsiga klackar och en mörkgrön läderhandväska för att komplettera ditt utseende.

Brun, långärmad, figurkramande midiklänning med ljusrosa plattklackar

brun, långärmad, figurkramande midiklänning med ljusrosa plattklackar
källa

För att se elegant och minimalistisk ut, här är en outfit som du kanske vill prova. Bär bara en brun långärmad bodycon midiklänning som fokus för din outfit. Kombinera den med ett par ljusrosa läderplattformsklackar med rundade tår. Du kan också lägga till en ljusrosa läderkoppling i mixen för att se ännu mer elegant ut.

Kortärmad svängbrun klänning med senapsväska

Kortärmad svängbrun klänning med senapsväska
källa

Detta är en överraskande ungdomlig och uppfriskande outfit som du kan få med färgkombinationen brun och senapsgul. För att uppnå detta utseende kan du bära en brun kortärmad mini-svängklänning. Koppla ihop det med ett boho-stil uttalande halsband. Bär en senapgul smart läder axelväska och ett par ljusrosa spetsiga tåklackar för att komplettera utseendet.

Långärmad mini mockaklänning med knappfickor och mörkgrön läderhandväska

långärmad, brun miniklänning i mocka med mörkgrön läderhandväska
källa

Här är vad du behöver göra för att uppnå detta snygga och luftiga business casual look. Bär en brun miniklänning med mockaknapp och lång ärm. Kombinera den med en mörkgrön läderhandväska. Använd skorna ett par ljusrosa ankelremmar med öppen tå för att komplettera kläderna på ett rent och feminint sätt.

Brun miniklänning med stickad passform och flare med svart koftatröja

Stickad miniklänning med brunt bälte och en utsvängd miniklänning med svart stickad tröja
källa

För att uppnå detta snygga och mysiga utseende måste du använda några fina överläggstrick. Bär en minifärgad miniklänning med ett utsvängt bälte och en svart stickad tröja över den för fina och mysiga lager. Koppla ihop dem med svarta strumpor och bruna oxfordläderskor för att komplettera outfit elegant och snyggt.

Brun Bodycon Mini-mockaklänning med kamelöppnade klackar

brun, figur-kramande minuskinnklänning med öppna kamelklackar
källa

För att få den lågmälda sexiga klädseln som verkligen inte kräver att du visar mycket hud kan du helt enkelt ha på dig den här bruna figurkramande miniklädselklänningen som kärnan i looken. Kombinera klänningen med en mockakamelväska och ett par mocka med klackar i öppen tå och kamelremmar för ett helt brunt snyggt utseende.

Mock Neck Brown Mini Swing Dress med ljusrosa ankelrem mockaklack

Mock Neck Brown Mini Swing Dress med ljusrosa ankelrem mockaklackar
källa

Detta är en minimal outfit som lätt kan användas för att se bra ut för en cocktailparty eller annan formell händelse. För att forma det här utseendet, använd helt enkelt en brun, långärmad mini-svängklänning med hög hals. Kombinera den med en brun läderhandväska och ett par ljusrosa läderhöga klackar med spetsiga remmar för en feminin touch.

Brun och vit tryckt ullrockklänning med strumpor och klackar

brun och vit tryckt ullrockklänning med strumpor och klackar
källa

Detta är en feminin och lite mogenare outfit som du kanske vill ha på dig för ett formellt företagsevenemang som en årlig företagsmiddag. För att forma den här klädseln, använd bara en brun och vit kavajklänning i ull som kärnan i klädseln. Kombinera den med svarta strumpor och mörkgrå mockaskinn för att komplettera utseendet.

Brun miniklänning med öppen rygg och flare med vita plattformsklackar

brun miniklänning med öppen rygg och utsvängd miniklänning med vita plattklackar
källa

Här är en väldigt sexig och uppfriskande look som du kanske vill ha på dig sommarfest utomhus. För att utforma den här klädseln, använd en brun minipassform och en öppen ryggklänning med vita plattklackar. Det är allt. Detta är en perfekt demonstration av kraften i ”less is more”.

Brun kabelsöm miniklänning med knähöga läderstövlar

brun kabelsöm miniklänning med knähöga läderstövlar
källa

För att få denna mysiga och underbara outfit kan du bära en brun kabelstickad minisvingklänning som kärnan i outfit. Koppla ihop den med ett par vita knestrumpor och ett par bruna knästövlar i läder. Glöm inte den röda och rosa rutiga chiffonscarfen som gör att din outfit ser mer feminin ut.

Halvärmad mockabrunt miniskiftklänning med matchande axelväska

Halvärmad mockabröd mini-slida klänning med matchande axelväska
källa

Här är en minimal outfit som du kan bära för jobbet samt semi-formella och formella evenemang. För att forma det här utseendet kan du bära en brun miniklänning med mocka med korta ärmar. Koppla ihop den med en brun mocka axelväska. För skorna, använd bara ett par ljusrosa ankelremmar med öppen tå för att se smala och ladylike ut.

Ärmlös mini-veckad klänning med passform och flare med djup V-ringning och rosa klackar

ärmlös miniklänning med passform och flare med djup V-ringning och rosa klackar
källa

För att uppnå det vackra och återhållna sexiga utseendet kan du bära den här bruna ärmlösa klänningen med en djup V-ringning och platt veckad bomull som fokus för din outfit. Kombinera den med en silver paljettkoppling och ett par rosa läderklackar med spetsiga tår för att göra din outfit elegant.

Brun midi-gungklänning med rutig filtduk

brun midi gungklänning med rutig filt halsduk
källa

För att uppnå det här söta och luftiga utseendet kan du helt enkelt ha på dig en ljusbrun midi-svängklänning med en grå och brun rutig filtduk. Kombinera dem med svarta ankelstövlar i mocka för en snygg touch.

Hoppas att du gillade de bruna klädesdräktidéerna som jag just presenterade för dig. Prova och du kommer att njuta av det speciella och vackra utseendet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*