Hur man bär brun fuskpälsväst

Hur man bär brun fuskpälsväst

För dig som vill se super chic ut med några pälsartiklar men är tillräckligt miljömedvetna för att förstå den dåliga sidan av att bära päls, är det ett bra alternativ att ha på sig pälsartiklar. Och i det här blogginlägget kommer jag särskilt att gå in i den bruna fauxpälsvästen. Att veta när man ska bära det är lika viktigt som att veta hur man utformar det. I allmänhet vill du bära den som en del av ditt cocktailparty eller din semi-formella och formella eventdräkt. Låt mig nu visa dig några av de bättre stylingsalternativen. Låt oss nu kolla in den här coola listan med outfitidéer för bruna fauxpälsvästar.

Brun fuskpälsväst med blå chambrayskjorta och läderjacka


källa

Du kanske tror att det här är en lista med några extremt feminina kläder, men faktiskt ser hälften av kläderna i den här listan snygga och mörka ut, och jag börjar listan med en av de kläderna. Till toppen kan du bära en blå chambray-skjorta med knappar och en svart bikerläderjacka. Lägg till ytterligare ett lager genom att bära en brun fuskpälsväst över jackan. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans och svarta läderstövlar.

Svart långärmad mini-mantelsklänning med mörkbrun fuskpälsväst

svart långärmad miniklänning med mörkbrun fuskpälsväst
källa

Detta är en mycket minimalistisk outfit som är perfekt för ett cocktailparty, särskilt de av er som inte vill ha kostymer. Du kan enkelt para ihop denna outfit med en svart mini-långärmad skiftklänning med djupbrun pälsväst. Koppla ihop dem med svarta läderstövlar för extra stil till utseendet.

Pälsväst med vit långärmad T-shirt och knähöga stövlar i brunt läder

Pälsväst med vit långärmad T-shirt och knähöga stövlar i brunt läder
källa

Här är en lite nedtonad outfit som inte bara är perfekt för semi-form-evenemang utan också för middagar. Till toppen kan du bära en vit långärmad t-shirt med en brun fuskpälsväst. Kombinera dem med bruna skinny jeans och knähöga stövlar i brunt läder för att se snygga och eleganta ut.

Longline Brown väst med grön stickad tröja med grå knähöga stövlar med öppna tår

brun långväst med grön stickad tröja med grå knähöga stövlar med öppna tår
källa

För att se mysigare och mer attraktivt ut är det ett bra alternativ att bära en kabelstickad tröja. För toppen kan du bära en ljusgrön kabelstickad tröja med en brun lång pälsväst. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och svarta knähöga läderstövlar. Om du hellre ser elegant ut kan du lägga till en svart läderkoppling till mixen.

Lång ljusbrun väst med svart bikerjacka och läderjackor

lång ljusbrun väst med svart bikerjacka och läderjackor
källa

Detta är en mycket intressant outfit som försöker lägga till ett extra lager till en redan snygg hel svart outfit. För att forma det här utseendet kan du helt enkelt ha på dig en vit skjorta med en svart skinnbikerjacka och en läderjacka. Bär en lång brun väst över den för att se super chic ut. Använd bara svarta läderstövlar för skorna så att lädret ser enhetligt ut.

Vit chiffongblus med svarta slim fit-jeans och grå mockaskor

vit chiffongblus med svarta slim fit-jeans och grå mockaskor
källa

För att uppnå detta mysiga och lättillgängliga utseende kan du helt enkelt bära en vit långärmad t-shirt med en brun fuskpälsväst. Bär dem med svarta skinny jeans och gråklackade stövlar för att avsluta din outfit i stil. Bär ett långt boho-halsband för extra stil.

Vit chiffongblus med brun mini-fuskpälsväst

vit chiffongblus med brun mini-fuskpälsväst
källa

Om du vill se mer ladylike ut, finns det två enkla alternativ. En är att bära lite rosa. Två är att bära något av chiffong, och jag fokuserar på det andra i det här fallet. För att forma detta feminina utseende kan du bära en vit chiffongblus med en brun fuskpälsväst som topp. Använd svarta skinny jeans och grå mockaskor för att göra klädseln aktuell.

Brun kavaj med mörkblå skinny jeans och paljettklack

brun blazer med mörkblå skinny jeans och paljettklackar
källa

Här är en väldigt snygg och chic lagerlagring som är särskilt lämplig för dig som är vana att klä dig tungt. Bär en vit V-ringad skjorta och en brun kavaj för överdelen och lägg sedan en ljusbrun fuskpälsväst över den. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans och bruna klackar med paljettdetaljer.

Ljusblå chambray-knapp med skjorta med svarta, rippade skinny jeans

Ljusblå chambrayskjorta med knappar och svarta skinny jeans
källa

För att uppnå detta relativt avslappnade utseende kan du bära en ljusblå chambray pojkvänströja med knappar och en brun pälsväst för toppen. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans. För skorna, använd ett par grå mockaskor för att komplettera klädseln på ett snyggt och feminint sätt.

Svart stickad tröja med rutig infinity-halsduk

svart stickad tröja med rutig infinity-halsduk
källa

Detta är en lite mer komplex lagerlagring som du faktiskt kan ha på dig som en affärsavslappnad outfit. Bär en svart stickad tröja med en svart och vit rutig halsduk och en solbränd väst för toppen. Kombinera dem med blå skinny jeans och bruna läderstövlar för att göra det fantastiska utseendet.

Grå tröja med rund hals och brun fuskpälsväst

grå tröja med rund halsringning och brun fuskpälsväst
källa

Detta är en väldigt enkel och mysig outfit som är perfekt för att äta och dejta. Till toppen kan du bära en grå tjock tröja. Lägg en brun lång väst över den för att skapa några snygga lager. För resten av kläderna kan du bära svarta läder leggings och läder ankel stövlar för att få dig att se snygg, elegant och smal ut.

Svart tröja med en ljusgrå rutig pojkvänskjorta och bruna läderstövlar

svart tröja med ljusgrå rutig pojkvänskjorta och bruna läderstövlar
källa

Detta är en mycket balanserad och elegant outfit som du kan ha på dig som en casual casual outfit. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en svart långärmad tröja över en ljusgrå och vit rutig pojkvänskjorta och låta fållen kika ut. Kombinera dem med svarta skinny jeans och bruna läderstövlar i läder för att komplettera utseendet.

Långväst med grå tröja och vida byxor

Longline-väst med en grå mock-neck tröja och vida byxor
källa

Detta är en mycket unik och elegant halvformell arbetsdräkt. Till toppen kan du bära en grå tröja med en uppstående krage och kamel longline ullrock. Lägg till ytterligare ett lager genom att bära en brun fuskpälsväst. Ett par grå breda tweedbyxor och svarta ballerina-lägenheter är ett utmärkt sätt att avsluta ditt utseende.

Här är outfitidéerna för bruna fauxpälsvästar som jag ville dela med er alla. Dessa skiktade kläder är roliga att prova på din nästa cocktail. Håll dig inte bara vid chic cocktailklänningar hela tiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*