Hur man bär Brown Blazer

Att se snygg och mogen ut samtidigt är att ha en brun blazer ett mycket bra alternativ. Förutom att vara en lågprofilfärg är brunt också en djup och attraktiv färg. Den bruna kavajen ser bra ut både i form av en typisk kavaj och en tweed-kavaj. För att visa dig hur du utformar det, har jag sammanfattat några snygga, snygga idéer för en brun blazer-outfit att visa dig. De är väldigt lätta att ta av, men ser förvånansvärt bra ut. Låt oss nu hoppa rakt in i listan.

Brun kavaj med vit skjorta och svart minikjol


källa

För att starta den här snygga listan med outfitidéer med en liten överraskning kommer jag faktiskt att visa dig ett affärsavslappnat utseende som är ganska flickaktigt. Bär en vit blus med knappar och en brun blazer på toppen. Kombinera dem med en svart, flytande minikjol. Bär ett par svarta ankelstövlar i mocka och en svart filthatt för att ge en lekfull och konstnärlig touch till utseendet.

Brun dubbelknäppt kostym med mörkblå skinny jeans

brun dubbelbredd kostym med mörkblå skinny jeans
källa

För en lite tuffare och mer unisexdräkt kan du bära en brun dubbelknäppt kostym med en vit linne i öppen hals. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. Använd svarta mockafotstövlar och en svart axelväska för att packa upp din outfit i stil och snygg.

Brun kavaj med en vit, överdimensionerad knapp-up skjorta och en svart floppy hatt

brun kavaj med vit, överdimensionerad skjorta med knappar och svart diskett hatt
källa

För att forma detta konstnärliga utseende spelar den svarta hatten en stor roll. För att polera bort denna outfit, lägg en solbränd blazer med en vit oversize-skjorta till toppen. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och mörka ballerinor med leopardmönster. Lägg nu till en svart floppy hatt för att göra den till en unik och snygg outfit.

Brun kavaj med en ljusblå knappskjorta och jeans med manschetter

brun kavaj med ljusblå skjorta med knappar och jeans med manschetter
källa

Om du letar efter en färg som passar den bruna färgen är blått ett riktigt bra alternativ för att lägga roligt och ljust till din outfit. För att applicera detta på din outfit kan du bära en ljusblå skjorta med knappar och en brun kavaj. Bär den med blå muddade jeans och balletläppar med leopardtryck för att komplettera utseendet.

Tweed-kavaj med svart blus och mörkblå jeans med muddar

Tweed-kavaj med svart blus och mörkblå jeans med muddar
källa

För att uppnå det lite mer mogna utseendet, överväga att välja en brun tweed-kavaj med en mer komplex yta istället för en typisk brun kavaj. För resten av kläderna, bär en svart blus och mörkblå skinny jeans med manschetter. Bär ett par mörkbruna mockaskor för att göra utseendet komplett.

Brun kavaj med svarta jeans och rodnande rosa höga klackar

brun kavaj med svarta jeans och rodnande rosa höga klackar
källa

För en snygg och snygg, lågprofils affärsavslappnad look kan du bära en ljusblå slim fit skjorta med en brun kavaj. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans. För skorna kan du bära ett par höga klackar av rött, rosa och svart blockläder för att ge utseendet en feminin touch.

Brun mockablazer med vit topp och rutig minikjol

brun mockablazer med vit topp och rutig minikjol
källa

För att se återhållen sexig ut på ett helt naturligt sätt, här är en figurkramande outfit som gör att du kan visa upp några kurvor utan mycket hud. För toppen bör du ha en brun blazer över en vit slim fit-blus. Kombinera dem med en figurkramande minikjol gjord av crepe och svart pläd. Använd svarta ballerina-lägenheter för att göra utseendet rent och elegant.

Svartvit rutig skjorta med skräddarsydd kavaj

svartvit rutig skjorta med skräddarsydd kavaj
källa

Fram till denna punkt har jag visat dig många härliga kläder som använder kombinationen av en ljusblå eller vit skjorta och en brun blazer. Låt oss nu titta på något annat. Koppla ihop en svart och vit rutig skjorta med en brun kavaj för att se snygg och unik ut. Koppla ihop dessa bitar med marinblå jeans och djuplila klackar för att slutföra kläderna.

Brun mockablazer med fransar och svarta skinny jeans

brun mockablazer med fransar och svarta skinny jeans
källa

För att se cool och lite seg ut, prova den här bruna mocka-fransblazern. Många av er känner sig kanske inte lika bekväma med en fransad jacka som den här, men den har verkligen lägre barriärinträde än många andra kantade föremål. Team blazern med en vit skjorta och svarta smala jeans med hög midja. Använd svarta balettlägenheter för att se rena och enkla ut.

Dubbelknäppt kavaj med grå flared jeans

Dubbelknäppt med grå utsvängda jeans
källa

För ett snyggt och snyggt affärsavslappnat utseende kan du helt enkelt ha på dig en ljusgul blus med knappar och en brun dubbelbredd slim fit. Använd gråsvängda jeans så att dina ben ser extra långa och smala ut. Dölj ett par höga klackar av kamelmocka under utsvängda jeans för att se ännu smalare ut.

Vit och svart randig linne med scoop-halsringning och svarta höghus

vit och svart randig linne med scoop-halsringning och svarta höghusjeans
källa

Här är en ganska ungdomlig och lågmäld sexig outfit som du kanske vill ha på dig för att träffa vänner eller till och med för att träffa. Använd en vit och svart randig linne med en djup urringning och en ljusbrun kavaj med denna outfit. Kombinera dem med svarta skinny jeans med hög midja och svarta läderstövlar för att komplettera utseendet i stil.

Ljusgul skjorta med brun kavaj och svarta chinos

ljusgul skjorta med brun kavaj och svarta chinos
källa

För att se lite mer seriös och mogen ut kan du bära en ljusgul knappad skjorta och en kamelblazer till toppen. Kombinera dem med raka svarta chinos. För att göra skorna mer unika och snygga, prova ett par svarta mockaskor.

Brun rutig tweed-kavaj med turtleneck

brun rutig tweed-kavaj med långärmad tröja
källa

För att se mogen och balanserad kan du bära en brun och svart rutig tweed-kavaj över en olivgrön turtleneck. Kombinera dem med solbränna chinos och svarta mockaskor för att se underskattade men ändå attraktiva.

Hoppas du gillar de idéer som jag bara pratade om. Kom ihåg att du kan se obetydlig och vacker ut samtidigt. Prova dessa kläder om du tycker att de passar din karaktär.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*