Hur man bär bronsklänning

För er som planerar att ha på sig något glänsande och prickigt till nästa cocktailparty eller prom, om guld- eller silverklänningarna är för höga eller bara för lätta för din smak, kanske du vill tona ner det lite med bronsklänningen. Färgen brons ger dig en mycket intressant, djup känsla som du inte hittar i varken guld eller silver. Förresten är det inte så svårt att utforma en bronsklänning som det ursprungligen verkar. Du kan skapa en mycket elegant outfit genom att bära den med ett par stiliga klackar. För att bättre visa dig hur du utformar det, har jag sammanställt några av de bästa idéerna i bronsklädsel till dig. Låt oss titta på dem nu.

Brons Axelbandslös Fit och Flare Plisserad Mini-klänning

Brons axelbandslös passform och flare veckad miniklänning
källa

Till att börja med den här spännande listan med glänsande outfitidéer kommer jag att visa dig en förvånansvärt naturlig look som kan hjälpa dig att sticka ut från promen på en prom cocktailparty. För att uppnå det här utseendet kan du bära en bronsfärgad och fläckad miniklänning i veckad lager. Kombinera klänningen med svarta och guldremmade klackar för att se ännu mer elegant ut.

Ärmlös, figur-kramande miniklänning av brons paljetter

ärmlös, figur-kramande miniklänning i brons med paljetter
källa

Här är en fantastisk bronsdräkt som ser extremt elegant och attraktiv ut. För att forma denna outfit kan du välja en ärmlös miniklänning i bodycon gjord av brons paljetter. Kombinera klänningen med ett par klackar i öppen tå i brons. Du kan bära en kopplingsväska i brons för att ta denna outfit till nästa nivå.

Brons djup siden maxiklänning med V-ringning

Brons djup siden maxiklänning med djup V-ringning
källa

Den här klänningen skiljer sig väldigt mycket från klänningarna ovan. Istället för en blank klänning har den bronsfärgade djupdelade maxiklänningen med en djup V-ringning en matt eller halvblank finish. Du kan bära klänningen med ett par ljusrosa sandaler med öppen tå och rem för att göra kläderna ännu mer ladylike.

Brons Djup V-hals Hög Låg Flared Midi Silk Klänning

Brons djup V-ringad hög midja sidenklänning
källa

Om du ska på ett formellt evenemang, särskilt ett företag som du arbetar för, kanske du vill se både elegant och sofistikerad ut. Här är en fin och blank klänning som kan hjälpa dig med detta. Du kan bära den här bronsfärgade klänningen med en djup midi sidenringning med en djup v-ringning, en guldkoppling och guldspetsiga tåklackar för att lysa vid evenemanget.

Brons enkel rem klänning med passform och flare knälängd

brun klänning med en singelrör och passform
källa

Om du vill se sexig ut men att ha en djup V-ringning är lite för mycket för dig, kan du visa upp dina axlar och krageben genom att bära den här klänningen. I detalj, klänningen här är en brons enkel rem passform och flare knälång siden klänning. Du kan para ihop den med ballerinor i ankelband i brons för att göra det enkla och lågmälda sexiga utseendet.

Ärmlös brons, utsvängd, knälång klänning

Ärmlös, utsvängd, knälång klänning i brons
källa

Detta är en väldigt naturlig och ungdomlig klänning med en subtil mönstrad struktur som gör att den ser ännu djupare och mer elegant ut. I detalj är det en knälång passform och en utsvängd klänning i brons. Koppla ihop den med svarta klackar för att se minimal och vacker ut.

Bodycon mini-klänning med djup vattenfallshalsringning och spagettirem

Figurkramande miniklänning med djup vattenfallshalsring och spagettirem
källa

Du visar inte riktigt mycket hud för att se sexig ut. När du har lagt mycket arbete på att komma i form kan du helt enkelt ha på dig en bodycon-miniklänning för att visa upp dina kurvor. Du kan till exempel ha på dig en bodycon-miniklänning med spaghettirem med fett katt och huva med matchande öppna klackar för att se enkel och reserverad sexig ut.

Bodycon miniklänning med långa ärmar och en svart floppy hatt

Bodycon miniklänning med långa ärmar och en svart floppy hatt
källa

Om du ska på en cocktail eller en trädgårdsparty utomhus, kan du definitivt bära en hatt för att sticka ut ännu mer från mängden. Du kan till exempel ha på dig en bronsfärgad långärmad bodycon-miniklänning med svarta klackar med öppna tå. Bär en svart floppy hatt för att ge en lekfull och konstnärlig touch till det övergripande utseendet.

Bodycon miniklänning gjord av paljetter med V-ringning och matchande klackar

Bodycon miniklänning i brons med paljetter och V-ringning och matchande klackar
källa

Om du älskar färgen brons är det här en bronsdräkt du kanske vill prova. För att skapa denna outfit som får dig att lysa på ett cocktailparty eller prom, kan du bära en ärmlös boydcon miniklänning i brons med paljetter. Koppla ihop den med ett par klackar i brons med öppen tå och en bronskoppling för att komplettera denna stiliga outfit.

Spaghettibandband V-ringning Maxi hög split klänning

Spaghettibandband V-ringning Maxi hög split klänning
källa

Ett annat sätt att se sexig ut utan att ha en djup V-ringad klänning är att bära en lång klänning med hög split, speciellt för dig som har långa eller smala ben. För att uppnå detta utseende, använd bara den här maxiklänningen i brons i spaghettiband. Bär den med grå klackar i fuskpäls med öppen tå och en svart läderhandväska.

Brons golvlång, långärmad, flytande wrap-klänning

Brons golvlång, långärmad, flytande wrap-klänning
källa

Detta är en mycket unik och iögonfallande metallisk klänning. I detalj är det en golvlång, flytande wrap-klänning med långa ärmar av brons. Den levereras också med en rynkad midjeskurva som får dig att se längre och smalare ut. För skorna kan du helt enkelt bära ankelband i guld med öppen tå för att göra det här stiliga utseendet.

Blommig Chiffong V-ringad veckad maxiklänning

blommig maxiklänning med V-ringning och V-ringning i chiffong
källa

Det här är en matt bomulls- och ljusrosa klänning som ser väldigt ladylik ut och attraktiv. I detalj är det en ljusrosa chiffong veckad maxiklänning med några brons blommiga detaljer. Du kan para ihop klänningen med ankelband i silver med öppna tår för att se elegant och ladylike ut.

Off The Shoulder Bell Sleeve Mini Straight Cut Dress

av axelklockhylsan mini rak klänning
källa

För en mer ungdomlig look, här är en off-shoulder, rak linje miniklänning med klockärmar i brons som kan hjälpa dig med det. För att utforma denna sexiga och snygga klänning med låg vikt kan du bära vita kausala snörstövlar för att klara kläderna.

Brons spaghettirem golvlång tubklänning

Golvlång tubklänning i brons med spagettirem
källa

För att se elegant ut i en bal kan du bära en golvlång, flytande rörklänning med en brons spagettirem. Du kan enkelt para ihop klänningen med silvermetalliska klackar med öppen tå för att ge ett superklassigt och enkelt utseende.

Sammet mini bodycon bronsklänning

Sammet mini bodycon bronsklänning
källa

På tal om den enkla outfit, det här är en mycket enkel outfit som är snygg och elegant nog för att få dig att se bra ut på både cocktailparty och proms. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en figurkramande miniklänning gjord av brons sammet med ljusrosa fotledsremmar och klackar med öppna tå.

Hoppas du tycker att dessa idéer i bronskläder är användbara. I själva verket är dessa kläder lättare att ta av än guld- eller silverkläder. Prova det så kanske du kan utöka ditt cocktailparty outfit-spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*