Hur man bär bronsklackar

För er som gillar att bära skor som är mer märkbara men känner att guld- eller silverklackarna är lite för glänsande och ljusa, hur är det med bronsklackarna istället. Färgen brons är en mycket intressant färg. Det är som en djupare och mer komplex version av guld som får dig att se väldigt unik ut. Du kan bära bronsklackarna lättare som en del av ditt affärs casual eller till och med formkläder. För att bättre visa dig hur du utformar dem har jag sammanfattat några riktigt bra idéer i bronsklädsel till dig. Låt oss titta på dem nu.

Orange vidärmad mini-skiftklänning med bronsklackar med öppna tår

Orange mini-slida klänning med vida ärmar och öppna bronsklackar
källa

Till att börja med den här listan över snygga outfitidéer kommer jag att visa dig en ganska luftig outfit som du kan bära för både en cocktailparty och jobbet. För att forma detta utseende kan du bära en orange mini-mantelsklänning med vida ärmar. Kombinera den med en brun läderkoppling och två bruna klackar med öppen tå för ett snyggt utseende.

Blå en axelblus med svart minikjol och bronsklackar

blå en axelblus med svart minikjol och bronsklackar
källa

Här är ett sexigt, lågmäldt utseende som kan få dig att se lågmäld sexig och attraktiv på en cocktailparty. För toppen kan du helt enkelt ha på dig en ljusblå, lite överdimensionerad blus med ena axeln. Kombinera den med en svart minikjol och ett par öppna tåklackar med ankelband i brons.

Blå kavaj med mini-shorts med bronsklackar

blå kavaj med mini-shorts med bronsklackar
källa

Detta är en mycket attraktiv outfit som låter dig visa upp dina långa ben lite på ett mycket naturligt sätt. Bär en blå blazer med silverväst med paljettväst för toppen. Koppla ihop den med ett par blå mini-shorts. Bär brons metalliska spetsiga klackar för skorna för att ge utseendet en elegant touch.

Lång cape med floratryck, röda byxor och bronsklackar

Flora-tryckt lång kappa med röda vidgade byxor och bronsklackar
källa

Detta är ett relativt moget utseende. Kom ihåg att se mogna ut har inget att göra med åldern. Det handlar om attityd och karaktär. För att forma det här utseendet, använd en vit ståkrage-tröja och en lång blommig kappa. Kombinera dem med röda utsvängda byxor och ett par bruna plattformsklackar med rundade tår för att komplettera outfit med en särskilt elegant och feminin touch.

Flared midiklänning i vit spets med en öppen tåklack i brons


källa

För att uppnå ett riktigt luftigt och uppfriskande utseende är det vanligtvis ett bra alternativ att bära en vit klänning. I detta fall väljs en vit ärmlös midiklänning i spets. Den levereras också med de snygga detaljerade fållarna. Kombinera klänningen med ett par klackar med öppen tå i brons för att komplettera klädseln med en elegant touch.

Lila Sweetheart Neckline Flared Midi Dress med bronsklackar

Flared midiklänning med lila halsringning och bronsklackar
källa

För dig som inte har något emot att visa upp huden på en cocktailparty, här är en minimalistisk men iögonfallande och sexig outfit som du kanske vill prova. Bär en lila passform med en älskling hals och en utsvängd midiklänning för den här looken. Koppla ihop klänningen med en koppling i guld och ett par bronsklackar för att göra det här fantastiska utseendet.

Svart ullrock med ljusgrå skinny jeans och bronsklackar

svart ullrock med ljusgrå skinny jeans och bronsklackar
källa

Här är ett ganska bra alternativ för att uppnå en elegant och vacker business casual outfit. Till toppen kan du bära en vit tröja med en svart lång ullrock. Kombinera dem med ljusgrå skinny jeans och bruna spetsiga tåklackar.

Axelbandslös midiklänning i tyll med bronsklackar

Axelbandslös midiklänning i tyll med bronsklackar
källa

Låt oss nu titta på en cocktailpartydräkt som kan få dig att se vacker och oskyldig ut. Denna outfit är speciellt för dig som har en damliknande karaktär. För att forma detta utseende kan du bära en blå axelbandslös midityllklänning. Koppla ihop den med bronsfärgade metalliska klackar för att komplettera detta minimala utseende.

Använd Mini Silk Skater Dress med Blue Fit och Flare

Blå snitt och utsvängd miniskridsklänning i siden
källa

För att lägga till extra karaktär i din outfit, prova tillbehör. Till exempel kan du bära en miniklänning med blå passform och flare siden med ett par bronsklackar. Bär ett brons boho halsband för att slutföra kläderna.

Använd den med en grön blommig ärmlös miniklänning och röda leggings

grön ärmlös miniklänning med blommönster och röda leggings
källa

Detta är en mycket lekfull outfit som är kul då och då. Den intressanta användningen av färg är det som gör denna outfit så unik. Använd en grön blommig ärmlös miniklänning och en gul fluga för denna look. Kombinera klänningen med röda leggings och bronsplattformskor för att få mer uppmärksamhet.

Svart miniklänning med tryckt tank med leggings och bronsfärgade sandaler

svart tryckt miniklänning med leggings och bronsfärgade sandaler
källa

Det här är ett snyggt och mörkt utseende. För att uppnå detta kan du helt enkelt ha på dig en svart miniklänning i tanken med en silverskalle tryckt på. Kombinera miniklänningen med svarta leggings och ett par bronsfärgade sandaler. Använd armband i silver manschett och en crossbody-väska i svart läder för en ungdomlig twist.

Orange chiffong tankklänning med bälte och spetsig tåklack

Orange tankklänning med chiffongbälte och spetsiga tåklackar
källa

Detta är en lycklig outfit att bära för en cocktailparty eller till och med en bal. För att uppnå detta utseende kan du bära en orange midi-chiffongklänning med svart smalt bälte. Kombinera klänningen med bronsfärgade metalliska tåklackar för att göra det enkla utseendet elegant.

Vit, halvtransparent, golvlång, högskalad klänning med remmar i brons

vit, halvtransparent, golvlång klänning med klackar i bronsband
källa

För att uppnå en snygg och elegant outfit kan denna asymmetriska klänning kanske hjälpa dig med det. Klänningen här är en vit tvåfärgad klänning, med den övre delen en vit, halvtransparent långärmad topp och den nedre delen är en mycket delad, golvlång kjol. Kombinera klänningen med remmar i brons med öppna tår för att komplettera det fantastiska utseendet.

Vit lång kavaj med silverspets och bronsklackar

lång vit kavaj med silver topp och brons klackar
källa

För att uppnå detta eleganta affärsavslappnade utseende kan du bära en kortärmad topp i silver med en vit lång kavaj över. Koppla ihop dem med vita skinny jeans och ett par sandaler i bronsband för att slutföra kläderna.

Svart bodycon-miniklänning med djup V-ringning och bronsfärgade sandaler med rem

svart figurklädd miniklänning med djup V-ringning och bronsfärgade remmar
källa

För ett riktigt enkelt men elegant utseende kan du bära en svart bodycon-miniklänning med en djup V-ringning och långa ärmar och para ihop den med bronsbandssandaler. Om du vill klä upp din outfit ännu mer, använd en stor svart läderhandväska.

Här är idéerna om bronshälkläder som jag vill dela med dig. För dig som bara bär svarta och rosa klackar bör listan ovan vara ett bra ställe att utöka ditt outfit-spel lite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*