Hur man bär broderade jeans

Hur man bär broderade jeans

Oavsett om du gillar blommor, fauna eller bara abstrakta ornament på dina kläder måste du prova broderitrenden. Och jag kan garantera dig en sak – du kommer att älska det.

Broderi framträdde som en trend förra året och alla influenser från modevärlden har tappat sinnet. Det dök upp överallt – på jackor, jeans, skor och till och med i fickorna. Medan populariteten nådde sin topp förra året har den förblivit så populär även denna modesäsong. Du måste bara titta på bilderna på gatan och allt kommer att bli klart för dig.

I det här inlägget ska jag försöka visa dig de bästa sätten att utforma de broderade jeansen som ett proffs! Du kommer att se att detta är väldigt enkelt och kan se ut både avslappnat och elegant.

Broderade jeans och beige kavaj

broderad jeans kavaj beige
källa
Detta är ett perfekt sätt att göra dina broderade jeans snygga. Koppla ihop den med den beige blazern och skjortan i samma färg så kan du inte gå fel. Det här är bra blommig broderi att bära varje dag.

Broderade jeans och en senapsgul tröja

broderad jeans senapsgul tröja
källa
Det ser bara bra ut när du kombinerar ditt broderi med andra häftklamrar du bär. På bilden ovan kan du se de broderade blommorna och tröjan i samma nyans och det är bara fantastiskt.
Bär denna outfit med mularna som har samma färg som tröjan.

Broderade jeans och grå kappa

broderad jeansgrå kappa
källa
Oavsett om du gillar blommig eller orientalisk broderi på dina jeans, är en sak säker: du kan inte ha fel om du väljer en av dessa två! Bär dina stickjeans med den långa grå kappan och rosa superstar-sneakers. Du kan också välja den andra kombinationen, där du parar ihop dina jeans med supermoderna mulor.

Broderade jeans och svart kort jacka

broderad denim svart jacka
källa
Det enklaste sättet att kombinera dina broderade jeans med resten av bitarna du redan har är att kombinera dem med de svarta häftklamrarna. Det är en av de ”säkra” outfitkombinationerna. Prova dessa beskurna jeans eftersom de är en stor höstsäsongstrend!

Broderade jeans och vit volangtröja

broderad jeans vit volangtröja
källa
Broderi är lika vackert när det är ljust och litet och när blommorna och ornamenten är stora. På bilden ovan kan du se det lilla och vackra blommabroderiet i gult och orange, parat med den vita tröjan. Volangerna på ärmarna är en fantastisk och romantisk detalj.

Broderade jeans och fuskpäls

broderad päls i denim
källa
Den varma fuskpälsen är perfekt för att utforma dina prydnadsbroderade jeans. Det ser väldigt modernt och elegant ut. Pälsen ger dig den mysighet du behöver och jeansen ger din outfit rock’n’roll-atmosfären.

Broderade jeans och prydnadsfåll

broderad jeansfåll
källa
Om du frågade mig vilka jeans jag skulle ha på sommaren (om du måste) skulle jag visa det här fotot ovan. Jeansens klippta fåll är broderad med etniska ornament. De ser bra ut: bohemiska och eleganta samtidigt! Bär den med plattformssandalerna.

Broderade jeans och tyllås

broderad jeans tyll fåll
källa
Detta är ett annat fantastiskt sätt att utforma din jeansfåll. Det kan enkelt göras hemma. Om hemmaförbättring är din grej, prova att skapa dina egna unika broderade jeans.

Broderade jeans och undertröja

broderad denimskjorta
källa
Det är en fantastisk outfitkombination för sommaren. Smickrande camisole i färgen rodnar rosa och jeans med broderade blommor är en perfekt kombination. Det är perfekt för sommardagar och gå ut. Använd den med höga klackar eller platta sandaler.

Broderade jeans och en svart turtleneck

broderad jeans svart turtleneck
källa
Detta är en mycket klassisk och elegant kombination. Du kan se på bilden ovan att att bära broderi inte betyder att din outfit inte kan se elegant ut. De svarta mulorna är en perfekt detalj som ger outfit en cool och modern känsla. Fedorahatten kompletterar hela utseendet.

Broderade jeans och mjuka rosa tröjor

broderad jeansrosa tröja
källa
Den rodnande rosa tröjan är ett utmärkt val att para ihop med de broderade jeansen. Det är en perfekt vardagsdräkt för kaffe eller dryck med vänner, eller bara för en promenad runt staden. Lägg till pälsmulor för ett supermodernt utseende.

Broderade jeans och randig skjorta

broderad randig denimskjorta
källa
Om du är ett fan av jeans (som jag) så bär du antagligen dem när du är hemma och bara slappnar av. Den randiga skjortan ser väldigt avslappnad och bekväm ut och jeansen har mycket vackra och delikat broderade blommor.

Vita broderade jeans och jeansjacka

broderade jeans vita
källa
Tror du att jag har glömt vita jeans? Tja, här är det. Det perfekta paret vita broderade jeans blandade med den mörka denimskjortan med dubbel denimeffekt.
Den är perfekt för vardagskläder, med höga klackar eller flats.

Broderade jeans och svart kavaj

broderade jeans svart
källa
Broderiet på jeansen gör att den här casual looken ser elegant ut. Blazer och snörade höga klackar ger denna outfit en ny nivå av elegans.
Det är den perfekta outfitidén för arbetskläder.

Broderade jeans och två färgade skor

broderade jeansskor
källa
Paret med broderad mitt-denim ser fantastiskt och elegant ut i kombination med tvåfärgade kattungsklackar. Använd den med den klassiska herr-t-skjortan för en superavslappnad look.

Broderade jeans och ruffad skjorta

broderade jeans röda rosor
källa
Detta är en perfekt outfit för kvällen. Den består av bältet, broderade jeans och den ruffade axelskjortan. Det är väldigt sommar och behagligt att bära. Kombinera den med dina favorit svarta högklackade sandaler. Den röda rosens broderi gör denna outfit elegant och ser väldigt elegant ut.

Broderade jeans och en mörkblå tröja

broderade jeans blå stjärnor
källa
Det här inlägget handlar inte bara om blomsterbroderi. Du kan också välja ditt broderi i form av tryck eller andra abstrakta ornament. På bilden ovan kan du se de mycket intressanta stjärnmotiven, ihop med tröjan i en vacker marinblå färg.

Det här var några av de fantastiska kläderna du kan återskapa. Som du kan se är nyckeln att vara kreativ och försöka göra något själv. Var inte rädd, broderier kan inte få en outfit att se dum ut. Tvärtom, broderierna gör att kläderna verkar mer moderna och eleganta och samtidigt ger dem en touch av traditionell atmosfär.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*