Hur man bär broderad pikétröja

För dig som gillar den eleganta och avslappnade känslan som kommer med polotröjan, kommer du att älska det här blogginlägget. Idag ska jag prata om en mycket specifik typ av polotröja, nämligen den broderade polotröjan. Detta kan betyda en polotröja som antingen har detaljer broderade under kragen, på ärmen eller till och med över hela skjortan. Det är ofta dessa små detaljer som får dig att se särskilt vacker ut. För att visa dig hur du utformar det har jag sammanfattat några av de bästa broderade pikétröjorna för dig. Låt oss titta på dem nu.

Röd broderad polotröja med svarta jeans i smal passform


källa

För att uppnå detta skarpa och attraktiva utseende är det en mycket bra idé att bära något rött. Bär i detalj en röd broderad polotröja med en avslappnad passform som fokus för denna eleganta fritidsdräkt. Kombinera den med svarta jeans med smal passform. För skorna kan du bara bära ett par vita sneakers med låg topp för att pryda kläderna.

Svart broderad polotröja med blå skinny jeans

svart broderad polotröja med blå skinny jeans
källa

Detta är en väldigt elegant svart pikétröja med några vita detaljer. Detaljen är en smal snitt svart polotröja med en vit, subtilt broderad detalj i bröstet och i slutet av ärmarna. Du kan para ihop den svarta toppen med blå skinny jeans och ett par vita sneakers för att komplettera utseendet.

Vit djurbroderad polotröja med svarta byxor

vit djur broderad polotröja med svarta byxor
källa

Den broderade detaljen kan bli mer kreativ och behöver inte alltid vara märkeslogotypen. Till exempel, här är en vit polotröja med en zebrabroderad detalj i bröstområdet. Du kan para ihop den vita skjortan med svarta avslappnade byxor och svarta balettlägenheter för att göra utseendet snyggt och rent.

Ljusgrön broderad polotröja med vita chinos

ljusgrön broderad polotröja med vita chinos
källa

För att uppnå ett uppfriskande utseende är färgkombinationen av ljus gräsgrönt och vitt en mycket bra idé. Använd en ljusgrön broderad slim fit polotröja för toppen. Kombinera den med vita slim fit-chinos. För skorna kan du bära ett par ljusrosa spetsiga tåklackar för att lägga en damliknande touch till utseendet.

Ljusblå slim fit-polotröja med svarta byxor i avslappnad passform

Ljusblå slim fit-polotröja med svarta byxor med en avslappnad passform
källa

För att uppnå detta attraktiva och uppfriskande utseende kan du bära en himmelblå, broderad polotröja med en smal passform på toppen. Kombinera den med en avslappnad passform svart chinos för ett enkelt och rent utseende. För skorna kan du bara bära vita sneakers för att se uppfriskande ut, eller så kan du bära ett par svarta ballerinor för att se mer elegant och smalare ut.

Vit, broderad polotröja med smal passform och mörka skinny jeans

vit, broderad polotröja med smal passform och mörka skinny jeans
källa

För att få den enkla gatutrustningen perfekt för avslappnade hangouts kan du bära en vit, broderad, smal passformpolotröja och mörkblå skinny jeans. För skorna kan du bära ett par vita sneakers. Alternativt kan du bära ett par svarta läderstövlar för att se snyggare och unikt ut.

Svart sportig polotröja med joggingbyxor

svart sportig polotröja med joggingbyxor
källa

För att uppnå det helt svarta, sportiga utseendet kan du börja med sportvarumärkets svarta broderade slim fit-polotröja ovan. Koppla ihop den med matchande svarta byxor. Du kan också bära svarta nylonbyxor. Bär ett par svarta och vita löparskor för skorna för att slutföra kläderna på ett sportigt sätt.

Off-white och himmelsblå broderad pikétröja med blå slim fit-jeans

Krämfärgad och himmelblå broderad polotröja med blå slim fit-jeans
källa

Som nämnts tidigare kan den subtila broderade detalj göra stor skillnad. I det här fallet gör den himmelsblå broderade detalj på den gräddfärgade polotröjan hela utseendet mer uppfriskande och glatt. Du kan para överdelen med blå slim fit-jeans och vita sneakers för att avsluta det coola utseendet.

Grön, långärmad, broderad polotröja med grå kostymbyxor

Grönskuren långärmad broderad polotröja med grå kostymbyxa
källa

För dig som har lagt mycket ansträngningar för att komma i form finns det ett naturligt sätt att flagga ditt resultat genom att bära något passande. Du kan till exempel ha på dig en grön, långärmad, figur-kramad polotröja med grå, smal klädbyxa. Använd svarta ballerinaskor för att avsluta din outfit.

Vit pikétröja med blå jeans

vit pikétröja med blå jeans
källa

Detta är en fin och lite vintage polotröja. I detalj är det en vit och svart pikétröja med en smal passform, som är försedd med raffinerade detaljer broderade med prickar. Du kan kombinera toppen med blå slim fit-jeans. För skorna kan du bära ett par svarta och vita höga Converse för att komplettera outfit i stil.

Vit och svart slim fit golfskjorta med minikjol i elastisk midja

vit och svart slim fit golfskjorta med en elastisk miniklänning i midjan
källa

Detta är en mycket intressant och vacker outfit som inkluderar en kjol istället för jeans. För att uppnå detta utseende kan du bära en smal passform vit och svart broderad polotröja. Kombinera den med en svart, utsvängd minikjol gjord av konstläder med en elastisk midja. För skorna kan du bära ett par svarta läderstövlar för att se extra attraktiva ut.

Grön slim fit broderad polotröja med ljusrosa basebollkeps

grön slim fit broderad polotröja med ljusrosa basebollkeps
källa

För att se ungdomlig och söt ut kan du helt enkelt ha på dig en grön, smal broderad polotröja med en ljusrosa broderad basebollkeps. Kombinera dem med ljusblå skinny jeans. För skorna kan du bära ett par vita sneakers med låg topp för att slutföra kläderna på ett uppfriskande sätt.

Grå broderad polotröja med blå skinny jeans

grå broderad polotröja med blå skinny jeans
källa

Detta är en mycket trevlig och sällsynt polotröja. Det är en ljusgrå, slim fit polotröja med slumpmässigt ordnade vita broderade detaljer på skjortans framsida. Du kan para ihop den med blå skinny jeans och vita sneakers för att avsluta det härliga utseendet.

Hoppas att du gillade de broderade idéerna med polotröja som jag just delade med dig i listan ovan. Testa dem och se chic och avslappnad ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*