Hur man bär broderad kjol

Ibland är det de små detaljerna som kan ta din outfit till en annan nivå. Ett perfekt exempel på detta är den broderade kjolen. Det finns denim kjolar och läder kjolar som har ett litet broderat element. Dessa kjolar är väldigt enkla att utforma eftersom du enkelt kan forma dem som typiska jeanskjolar och läderkjolar. Det finns dock några broderade kjolar som är broderade över hela kjolen. Dessa kan ta lite tanke för att utforma ordentligt. I det här inlägget ska jag utforska några av de bästa sätten att bära olika typer av broderade kjolar med dig. Låt oss nu titta på listan över outfitidéer.

Vit blus med broderad minikjol med hög midja


källa

Oavsett hur din broderade kjol ser ut, ett sätt att utforma den som nästan alltid ser bra ut är att bära den med en vit skjorta. Bär till exempel en vit skjorta med en midjebroderad minikjol med hög midja. Koppla ihop dem med svarta fotkängor för ett mer feminint utseende.

Broderad kjol med svart t-shirt

broderad kjol svart t-shirt
källa

Om din broderade kjol har en svart bakgrundsfärg kan du helt enkelt bära den med en svart t-shirt och svarta klackar för en avslappnad men ändå unik look.

Av axelblusen med en svart kjol

axelbandslös blus svart kjol
källa

Här är en boho-stil outfit som bara är vacker och sexig. Bär en vit tunikablus utan axel med en svart, broderad minikjol med hög midja. Lägg till en elegant touch genom att bära svarta och nakna sandaler. Dessa tre enkla delar passar bara perfekt ihop. Jag rekommenderar starkt att du provar denna fantastiska outfit, speciellt om du har fina axlar och krageben.

Blommig kjol med en crepeullrock och stickad tröja

Stickad tröja outfit i crepe ull
källa

Här är en mer komplex outfit lämplig för det kalla vädret. Använd en ljusblå stickad tröja med en svart broderad blommig kjol. Använd strumpor och klackar i vitt läder. För att hålla dig varm och uppnå ett snyggt utseende kan du bära en päls av crepeull.

Använd den med en svart skinnjacka och stickad hatt

svart läderjacka stickad hatt
källa

Denna outfit är en vinterdräkt som får dig att se smidig och smal ut. Det kan få dig att sticka ut när alla andra har på sig en tjock klädsel. För att uppnå detta stiliga och vackra utseende, slå en svart tröja med en svart skinnjacka för toppen. Använd en svart broderad kjol, leggings och mockasko stövlar under botten. Bär bara en svart stickad hatt för att ge extra skönhet till kläderna.

Svart broderad minikjol med lång trenchcoat

svart broderad minikjol, trenchcoat, filthatt
källa

Många broderade kjolar har boho-mönster. Du kan skapa en mycket snygg outfit av den om du sätter ihop rätt bitar. Du kan till exempel ha på dig den svarta boho broderade kjolen med en svart tröja, en grön lång trenchcoat, strumpor och läderstövlar. Det skulle ha varit en snygg outfit. För att lägga till en konstnärlig touch kan du också bära en svart filthatt för att komplettera klädseln. Förresten, om du vill se fler outfitidéer för liknande hattar bör du kolla in vårt blogginlägg om hur man utformar en svart filthatt.

Bär med en svart tröja & diskett hatt

svart tröja floppy hatt broderad kjol
källa

Denna outfit inkluderar också en hatt, men den här gången är det en svart diskett hatt. Denna snygga hel svarta outfit består av en svart tröja, en broderad minikjol, klackar med öppen tå och en svart floppy hatt.

Stickad tröja & broderad kjol med hög midja

Stickad tröja, broderad kjol med hög midja
källa

Om du tittar noga plockade jag upp den här outfitidén lite tidigare, men med en ullrock. Jag har precis inkluderat den här för att visa dig hur en jacka kan förändra din outfit så mycket. Utan en kappa ser denna outfit, som består av en stickad tröja, en broderad kjol med hög midja, strumpor och vita stövlar, ganska uppfriskande.

Broderad denim kjol med vit t-shirt och sneakers

broderad denim kjol vita t-shirt sneakers
källa

Det här är en av denimkjolar med lite broderat element på. Du kan bära den som med en typisk denim kjol på sommaren. Bär bara den med en vit t-shirt och vita sneakers för en avslappnad street look.

Bär med en broderad knapp-up skjorta

blå broderad skjorta med knappar
källa

Om du vill ha en broderad denim kjol mer elegant, här är en outfitidé som är ganska kreativ. Kombinera den broderade kjolen med en broderad blå skjorta med knappar. Bär bara klackar för att slutföra kläderna. Det är väldigt intressant att se att en broderad topp- och bottenkombination faktiskt ser snygg och helt naturlig ut.

Vit polotröja & denim kjol

vit pikétröja denim kjol
källa

Du kan kombinera en broderad denimkjol inte bara med en skjorta med knappar eller en skjorta utan också med en polotröja. Kombinera till exempel denimkjolen med en vit, kramad polotröja och kala, öppna tåklackar för ett elegant, avslappnat utseende.

Broderad läder kjol med svart lång ullrock

broderad läder kjol svart lång ullrock
källa

Nu när vi har pratat om några idéer för denim kjol outfit är det dags att prata om en annan populär och mångsidig produkt, läder kjol. Detta är en elegant hel svart outfit med en svart läderbroderad pennkjol. Använd den med en svart tröja och en svart lång ullrock. De perfekta skorna för kläderna skulle vara svarta, lårhöga mockaskor.

Svart penna kjol med en ljusgul blus

svart penna kjol ljus gul blus
källa

För att utforma en svart blommig kjol elegant och naturligt kan du bära den med en ljusgul blus med knappar och vita klackar.

Bär med en svart lång väst och diskett hatt

svart floppy hatt outfit med lång väst
källa

Ett intressant sätt att ge extra djup till en helt svart outfit är att bära en svart lång väst. Använd till exempel en svart linne och en svart broderad kjol med svarta sandaler och en floppy hatt. Bär den långa västen över linnen för ett unikt och elegant utseende.

Stickad tröja med broderad midikjol

Broderad midikjol med stickad tröja
källa

För att se mer uppfriskande ut, särskilt på våren, kan du bära något med en mjukare nyans. Använd till exempel en crepe stickad tröja med en kamelbroderad midikjol. Kombinera bitarna med vita träningsskor för en avslappnad street look.

Hoppas att du gillar listan över broderade kjol outfit idéer som jag just delade med dig. De är inte så svåra att ta fram. Låt oss försöka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*