Hur man bär breda shorts

Hur man bär breda shorts

Ibland är det fantastiskt att se hur mode har utvecklats över tiden. När vi sa termen ”vida shorts” för årtionden sedan menar vi förmodligen de superpåseniga skateboardshortsen. Men eftersom wakebroading har blivit så populärt genom åren betyder ”vida shorts” i grund och botten snygga strandshorts. Du behöver inte nödvändigtvis vakna utomlands för att bära dem till stranden. Du är nästan garanterad att se ungdomlig och uppfriskande ut med dem. För att göra stylingen enklare för dig har jag sammanställt en lista med de bästa idéerna för strandkläder för dig. Låt oss titta på dem nu.

Vit t-shirt med vida shorts med ananastryck


källa

För att starta den här listan över ungdomliga och uppfriskande idéer om strandkläder, ska jag först visa dig hur en supersöt outfit börjar. För att få den uppfriskande outfit kan du helt enkelt bära en vit slim fit-t-shirt på toppen. Kombinera det med ett par mini-shorts med ett vitt och orange ananastryck. Använd vita sandaler för att se ännu mer uppfriskande ut.

Vit t-shirt med kungsblå breda shorts och kala sandaler

vit t-shirt med kungsblå breda shorts och kala sandaler
källa

Som du kan se på bilden ovan behöver du inte ha en bikini för att se bra ut för en strand-hangout. Du kan till exempel ha på dig en vit och rosa blommig t-shirt och kungsblå breda shorts för att se riktigt bra och skarp ut. Koppla ihop dem med nakna platta sandaler för att slutföra kläderna.

Svartvitt linne med zebra-tryck och knälånga, breda shorts

svartvitt linne med zebra-tryck och knälånga, breda shorts
källa

För att uppnå detta unika och kreativa utseende kan du bära en svart linne för toppen. Kombinera den med en kreativt designad, knälång, bred shorts med ett zebra-tryck i svart och vitt. För att skorna inte ska ha vita sandaler för att se uppfriskande ut, bär vi ett par svarta bildsandaler för att komplettera kläderna.

Svart och blå knälängd, breda, broderade shorts

svarta och blå blommiga broderade knälånga shorts med en crop top
källa

För de av er som har lagt mycket arbete i form, är det en bra idé att visa upp lite hud i midjan att se reserverat sexig ut. För toppen kan du helt enkelt ha på dig en kort svart linne med en urringning. Kombinera den med långa, breda shorts med blå och svart blommig broderi. Använd vita platta sandaler för skorna för en uppfriskande touch.

Mörkblå topp med vita, långa, breda shorts

mörkblå topp med vita långa, breda shorts
källa

Här är en ganska konstnärlig semesterutseende som du kanske vill prova. Bär först en mörkblå bodycon crop top. Koppla ihop den med vita, långa, breda shorts för att se fräsch och luftig ut samtidigt. Koppla ihop dessa bitar med vita sandaler och en stråhatt för en konstnärlig touch.

Svart bikinitopp med vida shorts med kofta och zebra-tryck

svart bikini-topp med vida shorts med kofta och zebra-tryck
källa

För dig som älskar att bära en bikinitopp men inte vill visa för mycket hud medan du inte simmar, här är ett trevligt trick du kan använda. Bär bara en knuten svart kroppskramande kofta över en svart bikinitopp. Kombinera dem med ett par svarta och vita zebratryckta minishorts och vita sandaler för att komplettera detta attraktiva utseende.

Vit slim fit linne med mörkblå, broderad, bred shorts

vit slim fit linne med mörkblå, blommig broderad, breda shorts
källa

För de av er som inte gillar att leta efter en strandmatställe, här är en pojkaktig outfit du kanske vill prova. Bär bara en vit slim fit-linne. Kombinera det med ett par knälånga, blommabroderade, breda shorts i marinblå. Koppla ihop dem med svarta sandaler för att komplettera detta något unisex-utseende.

Vit linne med kungsblå breda shorts

vit linne med kungsblå, breda shorts
källa

Att se enkelt ut betyder inte att du inte kan se skarp ut. Du kommer att bli förvånad över hur en enkel kungsblå pjäs kan påverka hela klädseln. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit passformig linne med ett par kungsblå shorts med en avslappnad passform. Använd nakna platta sandaler för att slutföra utseendet.

Mini-shorts med camo animaliskt tryck och vit, beskuren T-shirt

Mini shorts med camo-amimaltryck och vit, beskuren T-shirt
källa

Om du vill se mer pojkig ut är det trevligt att ha på sig knälånga shorts. Använd minishorts å andra sidan för en mer feminin look. Du kan till exempel ha på dig en vit kort t-shirt med en camo mini-shorts. Bär vita glidande sandaler för att slutföra kläderna.

Svart bikinitopp med vida shorts med blommönster

svart bikiniöverdel med blommiga tryckta breda shorts
källa

För dig som letar efter ett sätt att naturligt utforma din bikinitopp genom att se alltför sexig ut, här är ett bra tips för dig. Du kan kombinera en svart bikinitopp med en lång och avslappnad klippning, breda shorts med blommönster i svart och vitt. Den avslappnade snittet gör att midjan ser ännu smalare ut.

Svart kort linne med citrongul tryckta mini breda shorts

svart kort linne med citrongul tryckta minishorts
källa

För att se glad och minimalistisk ut, kan du bära en svart beskuren slim fit linne. Koppla ihop den med citrongula tryckta mini-shorts så att dina ben ser extra långa och smala ut. Låt oss vara lite mer kreativa för skorna genom att bära ett par ljusblå platta flip-flops för att fylla på det coola utseendet.

Blushrosa huvtröja med matchande mini-breda shorts

Blushing pink hoodie med matchande mini shorts
källa

För att uppnå det damliknande och flickaktiga utseendet kan du ha på dig en rodnadrosa huvtröja med en avslappnad passform som fokus för din outfit. Koppla ihop den med en matchande rosa mini-shorts. För att få skorna att se större och smalare ut kan du bära ett par sandaler med nakna klackar för att komplettera kläderna.

Blå och vit topp med blågröna mini-shorts

blåvit topp med blågröna mini-shorts
källa

Det här är en unik och uppfriskande blå och vit look. För toppen, använd bara en kort linne med ett blått och vitt blommönster. Kombinera den med ett par krickblå minishorts. Avsluta med ett par himmelsblå sandaler för att göra det coola utseendet.

Här är de breda idéerna för shortskläder som jag vill dela med dig. Kolla in dessa nästa gång du har strandbarer. Du behöver verkligen inte bära bikini hela tiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*