Hur man bär breda kalvstövlar

Detta är en stor fördel när du bär breda kalvstövlar. Du kan bara få dina kalvar att se smala ut och så småningom få dina ben att se längre ut. Medan vissa tror att ett par löst sittande stövlar kan se tjocka ut, är faktum att de bättre designade ser snygga och snygga ut. För att lära dig mer om hur du får dina ben att se smala och långa ut, läs vidare och kolla in de bästa idéerna för breda kalvkängor jag har samlat åt dig.

Brun jeansväst med breda läderkalvstövlar


källa

För att starta listan, istället för det feminina utseendet du kan förvänta dig, ska jag visa dig ett snyggt och lite unisex utseende. För att uppnå detta kan du bära en gråmelerad kortärmad topp med en brun denimväst. Bär dem med grå skinny jeans och bruna mockaskor för att göra din outfit stilfull.

Svarta kalvstövlar med vit t-shirt och jeans

svarta breda kalvstövlar vit t-shirt blå jeans
källa

Eftersom de svarta kalvstövlarna ser mycket snygga ut i sig. Det är okej att para ihop dem med en superavslappnad outfit och förvänta sig något snyggt. Du kan till exempel para ihop stövlarna med en vit t-shirt och blå jeans för en avslappnad look med en snygg twist.

Jeansjacka med kamelbreda mittkalvstövlar

Jeansjacka kamel vida stövlar i mitten av kalven
källa

Att sätta ihop många bitar kan ibland leda till katastrofala resultat. Så du måste vara mycket försiktig och vara din egen domare. Eller så kan du använda någon annans outfitidé som referens. Här är till exempel en komplex och snygg outfit som består av en vit blus, jeansjacka, svarta leggings och kamelbreda kalvstövlar. Den svarta filthatten ger den övergripande bilden en konstnärlig touch.

Använd den med en vit t-shirtklänning och svarta leggings

vit t-shirt klänning svarta leggings
källa

Här är en enkel outfit som har lite av en boho-stil. Du kan uppnå detta genom att ha på dig en vit t-shirtklänning, svarta leggings och bruna läderkängor. För att ge denna outfit en boho-stil, kan en brun kantad väska och svart filthatt göra just det.

Svarta, breda kalvstövlar i läder med smala jeans

svarta läder brett kalv stövlar skinny jeans
källa

Det coola med svarta läderstövlar med breda kalvar är att de kan förvandla en mycket typisk och ointressant fritidsdräkt till en unik och snygg. Du kan till exempel para ihop dem med en svart topp och ljusblå skinny jeans för ett snyggt och avslappnat utseende.

Bruna läderkängor med en ljusröd lång ullrock

bruna läderstövlar ljusröd lång ullrock
källa

Jag gillar tanken att införliva ett par breda kalvstövlar i en vinterdräkt eftersom det kan få dina ben att se smalare ut, medan en typisk vinterdräkt får dig att se ganska tjock ut. Så de balanserar varandra ganska bra. För att få ett slående vinterutseende kan du bära en vit tröja med en ljusröd ullrock för toppen. Kombinera dem med svarta leggings och breda stövlar av kalvskinn. En mörkblå rutig halsduk skulle ge en elegant touch till outfit.

Svarta mockakalvstövlar med skridskoklänning

svart mocka breda skridsko stövlar skridsko klänning
källa

När du tittar på klädseln med svarta mocka brett kalv stövlar, kan du se super chic genom att para ihop stövlarna med en svart och blå bälte läder skridsko klänning. Om du kopplar ihop detta snygga med en svart läderkopplingsväska flyttas kuvertet ännu längre.

Grå, kornig stickad tröja med höga stövlar

grå, tjock stickad tröja med stickad tröja
källa

Ett bra sätt att se snyggt och flickaktigt ut är att bära en grå tjock stickad tröja med svarta leggings. Det lilla misstaget med denna typ av förband är att dina ben vanligtvis ser korta och tjocka ut. Med de grå mockaskorna gjorda av mocka är även den lilla bristen borta.

Svart skinnjacka med matchande lårstövlar

svart skinnjacka för att matcha överknee stövlar
källa

Även om jag inte har nämnt det i det här blogginlägget, finns det faktiskt en uppenbar fördel med att ha på sig de breda kalvstövlarna. Det är så att de kan få knubbiga tjejer att se mindre knubbiga ut. Denna outfit, som består av en svart skinnjacka, blå skinny jeans, en röd och svart rutig halsduk och breda kalvlårhöga stövlar, gör flickan smalare och snyggare.

Teddy vida kalvstövlar med smala jeans

Teddy vida kalvkängor skinny jeans
källa

Dessa breda kalvstövlar har en unik teddy-detalj. Du kan kombinera dem med blå skinny jeans. För resten av kläderna, ha en svart pufferjacka, svart filthatt och svart handväska för en snygg och avslappnad vinterlook. För fler outfitidéer för liknande hattar, kolla in vårt blogginlägg om att ha på sig en svart filthatt.

Rufsiga breda kalvstövlar med klockärmad topp

Rufsiga breda kalvstövlar med klockärmar på toppen
källa

För en feminin look, här är en kreativ idé att para ihop en topp med rufsade klockhylsor med ett par bruna rufsiga kalvkängor. De ruffade stövlarna är mycket sällsynta i sig. Det är ännu svårare att föreställa sig hur du skulle komma på idén att para ihop dem med en volang. Men resultatet är åtminstone trevligt. Kombinera bitarna med blå skinny jeans så har du en super chic och minimalistisk outfit.

Bär den med en grön floppy hatt och kamel wrap wrap

grön floppy hatt kamel wrap kappa
källa

Här är ett mycket unikt vinterutseende. Du kan uppnå detta genom att bära en kamelomslagrock med svarta leggings och svarta kalvkängor. Outfiten kombineras mycket kreativt med en grön diskett hatt. Bitarna går förvånansvärt bra tillsammans.

Bruna stövlar med White Shift Drss

bruna stövlar vit skiftklänning
källa

För en mysig look som får dig att se ut som flickan bredvid, kan du bära en vit skiftklänning med en grå kofta. Koppla ihop dem med breda kalvstövlar i brunt läder så att du ser lång och tunn ut.

Svarta, knähöga stövlar med breda kalvar och en grå stickad tröja

svarta knähöga stövlar med breda kalvar, grå stickad tröja
källa

Bär en grå tjock stickad tröja med svarta leggings och svarta breda kalvstövlar för en vacker lagerlagd outfit. En lång grå ullhalsduk och svart läderhandväska passar perfekt till resten av kläderna.

Här är outfitidéerna för breda kalvstövlar som jag tycker är väldigt snygga. Faktum är att de är ganska lätta att dra av. Låt oss testa dem och ha kul med att forma dem. Börja med att efterlikna och sedan justera den här och där för att göra idéerna till dina egna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*