Hur man bär bootie klackar

Hur man bär bootie klackar

Det finns tillfällen när du vill klä dig väldigt ladylike och det finns tillfällen då du bara vill se snygg och smal ut. Idag ska jag fokusera på det senare tillvägagångssättet. Ett mycket bra sätt att se snygg och smal ut är att ha på sig klackar med klackar. Med sitt namn kanske du redan kan berätta att klackarna i grunden är i grund och botten som har en häl, vanligtvis kattunge. För att visa dig hur du utformar dem har jag sammanställt några riktigt fina idéer för bootie-klädsel till dig. Låt oss titta på dem nu.

Grå stickad tröja med skinnshorts och utklippta klackar


källa

Låt oss börja den här listan över snygga och luftiga outfitidéer med en sexig outfit med låg vikt som är perfekt för dejting. För att uppnå det här utseendet kan du helt enkelt ha på dig en grå, tjock, överdimensionerad stickad tröja. Koppla ihop den med svarta skinnshorts för att se långa och smala ut. Bär ett par svarta remmar med ankelstövlar med öppen tå för att skorna ska komplettera det attraktiva utseendet.

Svartvit randig kortärmad t-shirt med blå ribbade jeans

svartvit randig kortärmad T-shirt med blå rippade jeans
källa

För att uppnå denna enkla och snygga outfit, här är några saker du kan göra. Bär en svartvit randig kortärmad T-shirt på toppen. Kombinera det med ett par blåa skinny jeans med rör och manschetter. Bär ett par ljusgrå fotkängor för skorna för att slutföra klädseln i stil och smal.

Vit longline-kavaj med bälte och klackar med leopardtryck

vit långärmad kavaj med bälte och klackar med leopardtryck
källa

Det här är en snygg skiktad outfit som får dig att se feminin och mogen ut. För att polera av denna outfit, lägg en grå tröja med en lång kavaj med ett vitt bälte ovanpå. Koppla ihop dem med blå muddade jeans. För skorna, ha ett par leopardkängor för att slutföra klädseln på ett unikt och damligt sätt.

Vit, rippad, tjock tröja med svarta skinny jeans

vit, trasig, tjock tröja med svarta skinny jeans
källa

För att forma denna mysiga och uppfriskande outfit, här är vad du kanske vill göra. Bär en vit ribbad tjock tröja ovanpå. Koppla ihop den med ett par svarta skinny jeans. Använd ett par svarta fotkängor för skorna. Slutligen lägg till en svart läderhandväska för att se mer elegant och attraktiv ut.

Grå kavaj med tröja & läderjackor

grå kavaj med grå sweatshirt och läderjackor
källa

För att se extra lång och smal ut är det en bra idé att para ihop din känga med läderbyxor. För att polera bort denna outfit, lägg en ljusgrå tröja med en mörkgrå kavaj på toppen. Kombinera dem med en svart skinnläder. Bär ett par mörkgrå ankelstövlar i läder för att göra skorna kompletta.

Grå och vit bred randig tröja med mini-shorts

grå och vit, bred randig tröja med mini shorts
källa

Detta är en mycket uppfriskande street outfit som kan få dig att se väldigt attraktiv och lättillgänglig ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en grå och vit bred randig avslappnad stickad tröja ovanpå. Koppla ihop den med ett par vita mini-jeansshorts. För skorna, ha ett par grå mockaskor för att slutföra kläderna.

Vit knäppt skjorta med mörkblå skinny jeans

vit skjorta med knappar och mörkblå skinny jeans
källa

Detta är en ganska enkel och lite pojkaktig street outfit som är väldigt lätt att ta av. Bär en vit, lite överdimensionerad linneskjorta med knappar på toppen. Kombinera det med ett par mörkblå skinny jeans med ett rippat knä. Bär ett par grå mocka stövlar för skorna. Använd en svart korsväska för att krydda saker.

Svart lång kavaj med tunika-T-shirt och filthatt

svart lång kavaj med tunika T-shirt och filthatt
källa

Det här är en mycket elegant outfit som du kanske vill prova. För toppen, bär en vit tunika-t-shirt med en svart lång kavaj för några snygga lager. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. Använd ett par svarta mockasko stövlar för skorna. Lägg till en svart filthatt i mixen för att se mer konstnärlig ut.

Grå långfärgad ullrock med minikjol

grå longline ullrock med minishorts
källa

För att uppnå detta ladylike och mogna utseende kan du bära en svart chiffongblus med en grå lång ullrock. Kombinera dem med en svartvitt tryckt mini chiffong kjol. Bär ett par svarta klackar med ankelstövlar till skorna. Lägg till en senapgul läderhandväska till mixen för att se glad och unik ut. Du kan bära den här kläderna på jobbet eller till vänner.

Blå manschettmager jeans med brunt läder bootie klackar

blå skinny jeans med manschetter och bruna stövlar i läder
källa

För att se väldigt uppfriskande och minimalistisk ut, här är en outfit som du kanske vill prova. Till toppen kan du bära en vit, litet överdimensionerad linneskjorta med knappar. Kombinera den med ljusblå skinny jeans med muddar. För skorna, använd ett par bruna läderstövlar för att hålla dig snygg och ren.

Grå jeansjacka med lång rand och randig t-shirt

grå longline denimjacka med randig t-shirt
källa

Här är några saker du kan göra för att forma den här coola lagerlagringen. Bär en grå och vit randig T-shirt med en grå denimjacka för toppen. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans med manschetter. Bär ett par grå mocka stövlar för skorna. Bär en vit läderhandväska för att göra utseendet komplett.

Vit tjock tröja med blå rutig pojkvänskjorta

vit, tjock tröja med blå rutig pojkvänskjorta
källa

För att se snygg och lite pojkig ut kan du bära en vit och blå rutig pojkvänskjorta och toppa den med en vit tjock stickad tröja. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. Bär ett par svarta mockasko stövlar för skorna för att slutföra utseendet.

Vit chiffongblus med knappar, mörkblå jeans och öppna ankelstövlar

vit chiffongblus med knappar, mörkblå jeans och öppna fotkängor
källa

För att forma det luftiga utseendet, använd bara den här vita och svarta chiffongblusen med en avslappnad passform. Kombinera den med ett par mörkblå skinny jeans. För skorna, ha ett par svarta korta läderstövlar med öppet läder för att slutföra kläderna.

Här är idéerna för klädsel med klackar som kan intressera dig. Försök bara med dem så får du några bra överraskningar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*