Hur man bär bomullströja

Hur man bär bomullströja

Vad gör du när vädret är lite för varmt för att ha en stickad tröja? Svaret är att du kan behålla ditt mysiga utseende genom att ersätta din stickade tröja med en bomullströja. En bomullströja är nästan som en långärmad t-shirt. Jag skulle säga att den största skillnaden är i tjockleken på tyget. Denna subtila skillnad skapar faktiskt en enorm skillnad i den övergripande bilden. Låt oss nu titta på några av de bästa idéerna för bomullströjor som jag har samlat åt dig.

Röd bomullströja med grå skinny jeans


källa

För att starta den här listan över mysiga och luftiga outfitidéer ska jag visa dig en vacker, iögonfallande outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en röd tjock bomullströja med en vit t-shirt på toppen. Kombinera dem med grå skinny jeans. Använd ett par vita sneakers för skorna för att göra kläderna rena och ungdomliga.

Ljusrosa bomullströja med minikjol i svartvitt blommönster

Ljusrosa bomullströja med svartvitt minitröja med blommönster
källa

För att forma denna söta och ladylike outfit är det viktigt att lägga till ett litet rosa element i mixen. Bär en ljusrosa bomullströja på toppen för att uppnå detta utseende. Kombinera den med en svartvit blommig minikjol. För resten av kläderna, bär svarta leggings och ett par svarta ballerina-lägenheter för ett snyggt och elegant utseende.

Grå slipad bomullströja klänning med scoop halsringning

grå, smalskuren bomullströsklänning med en urringning
källa

Om du gillar att bära stickade tröjor, är chansen stor att du kommer att älska den stickade tröjan också. Om vädret är lite för varmt för det, kan du bära en bomullströja klänning som den här grå smala minitröja klänning här. Du kan enkelt para ihop tröjan med en vit lågkonversation för att se snygg och vintage ut.

Vit långärmad skjorta i polobomull med svarta minishorts

vit långärmad skjorta i polobomull med svarta minishorts
källa

För att uppnå detta fantastiska vita och svarta utseende här är vad du vill göra. På toppen bär du en vit, smal bomullströja med en polotröja i form av en krage. Kombinera toppen med svarta super mini-shorts. Använd ett par svarta läderstövlar för att skorna ska se super chic ut.

Rosa och vit bomullströja med poloringning och ljusblå pojkvänjeans

rosa och vit bomullströja med polohals och ljusblå pojkvänjacka
källa

Låt oss nu titta på en damlig och avslappnad street outfit. Bär en rosa långärmad bomullströja för toppen, med en smal passform och en polohals. Koppla ihop den med ljusblå rippade pojkvänjeans med manschetter. Bär ett par vita sneakers för skorna. Du kanske vill lägga till en vit bomberjacka i outfit för att se mer pojkig ut.

Grön bomullströja med mörkblå och svart skiftklänning med blommönster

grön bomullströja med mörkblå och svart skjortklänning med blommönster
källa

Här är vad du vill göra för att forma denna uppfriskande och söta outfit. Använd en svart och mörkblå midiklänning med blommönster som kärnan i klädseln. Bär en grön bomullströja över klänningen för några underbara lager. Bär ett par svarta ballerinaskor för dina skor för att hålla din outfit ren och snygg.

Svart slim fit bomullstopp med vita smala jeans

svart slim fit bomullstopp med vita sknny jeans
källa

För att få den unika svarta och rosa dräkten kan du bära en svart bomullströja med smal passform på toppen. Koppla ihop den med vita skinny jeans och en grå kofta. Bär ett par svarta mockaballettlägenheter för att skorna ska se snygga och eleganta ut. Slutligen lägg till en rosa läderhandväska för att se mer ladylike ut.

Mörkblå midiklänning med tröja i ribbad bomull

Mörkblå, ribbad midi slim fit tröja klänning av bomull
källa

Detta är en annan outfit som innehåller en snygg tröja klänning. I detalj är klänningen här en mörkblå, ribbad, medellång, smalskuren bomullströsklänning. Du kan para ihop den med ett par ljusrosa balettlägenheter för att se enkla och ladylike ut. Lägg till ett par svarta chokers i blandningen för ett snyggare utseende.

Grå tunika bomullströja med beskurna svarta skinny jeans

grå tunika bomullströja med korta svarta skinny jeans
källa

Detta är en mycket ungdomlig och vacker outfit som du kanske vill prova. För att forma det här utseendet kan du bära en grå tunika bomullströja som fokus för outfit. Kombinera den med svarta skinny jeans med svarta manschetter. Använd skorna ett par vita sneakers för att se sportiga och ungdomliga ut. Använd en svart läderhandväska för att göra utseendet komplett.

Vit, tjock bomullströja med V-ringning och pojkvänjeans

vit, tjock bomullströja med V-ringning och pojkvänjeans
källa

För att se smal och söt ut, här är en minimal outfit som du kanske vill ha på dig. För toppen, använd bara en vit tjock V-ringad bomullströja för att se luftig och subtilt sexig ut. Koppla ihop den med ljusblå pojkvänjeans. För skorna är det säkraste och bästa valet att ha vita låga sneakers.

Vit bomullströja med kammad halsringning och blå skinny jeans

vit bomullströja med kammad halsringning och blå skinny jeans
källa

För att uppnå detta unika utseende behöver du en unik tröja. Här har du en vit tunika bomullströja med en kammad halsringning. Du kan kombinera toppen med blå skinny jeans. Bär bara ett par svarta balettlägenheter för att skorna ska se avslappnade men ändå eleganta ut.

Orange tjock bomullströja med vita skinny jeans

Orange, tjock bomullströja med vita skinny jeans
källa

För att se skarp och glad ut kan du bära denna orange bomullströja. Koppla ihop den med vita skinny jeans och ett par vita sneakers. Nu har du en mycket glad och avslappnad outfit som är perfekt för avslappnade hangouts.

Grå bomullströja med V-ringning och svarta jeans med raka ben

grå V-ringad bomullströja och svarta jeans med raka ben
källa

För att se väldigt luftig och minimalistisk ut kan du helt enkelt ha på dig en ljusgrå överdimensionerad bomullströja med V-ringning. Kombinera den med svarta pojkvänjeans med raka ben och vita träningsskor för en cool look.

Här är idéerna för bomullströjor som hjälper dig att se mysigt ut i lite för varmt väder för att bära de stickade tröjorna. Prova alla och det är trevligt att se mysigt ut oavsett väder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*