Hur man bär Bolero-jacka

Hur man bär Bolero-jacka

Jag måste börja detta blogginlägg med en bekännelse. Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska namnge den här lilla korta koftan eller rycka på axlarna första gången jag ser den. Det enda som kommer att tänka på är ”vilken söt jacka det här är”. Nu vet jag att det officiella namnet är bolerojackan. Det är något som du enkelt kan bygga en vacker och unik outfit runt. För att göra stylingprocessen enklare för dig har jag sammanfattat några av de bästa idéerna för bolerojacka-outfit för dig. Låt oss dyka in.

Grå bolerojacka med vit linne och svarta jeans


källa

Låt oss börja denna outfit med en mycket avslappnad men ändå snygg outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit bodycon-linne med en grå bolerojacka. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och vita sneakers för att hålla outfit fräsch och enkel. Du kan till och med bära ett uttalandehalsband för att ge mer stil till kläderna.

Gul bolero-tröja med utsvängd miniklänning med blått bälte

gul bolero-tröja, blå, utsvängd miniklänning med bälte
källa

Låt oss nu titta på en helt annan outfit som är en elegant och feminin arbetsdräkt. För att forma denna fantastiska outfit kan du bära en blå utsvängd miniklänning som kommer med ett smalt guldbälte. Använd en gul bolero-tröja för den fina och glada lilla detalj. För skorna kan du bära klackar med leopardtryck för att ge utseendet en feminin och mogen touch.

Svart bolerojacka med trekvartärmar och grå väst

svart trekvartärmad bolerojacka grå västtopp
källa

Ett trevligt knep för att bära bolero för att visa upp dina kurvor är att para ihop en formpassad topp med en formpassad bolerojacka. Detta bidrar också till att göra din axel smalare. I det här fallet kombineras en svart ärmlös tre fjärdedel bolero kofta med en grå, smal klippt väst. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta balettlägenheter för att se smala ut.

Gul bolero axelryckning med vita smala jeans

gul bolero axelryckning vita skinny jeans
källa

För ett uppfriskande och glatt utseende skulle ett bra val av färgkombination gult och vitt vara. Du kan till exempel kombinera dem med en gul bolerojacka med en vit t-shirt med scoop-hals. Kombinera dem med vita skinny jeans, vita sandaler och ett smalt brunt läderbälte för att se snyggt och vackert ut.

Crêpe bolero jacka med grå chiffong maxiklänning med vattenfall halsringning

Crepe bolero jacka grå chiffong maxiklänning med vattenfall halsringning
källa

För ett mer feminint och ömtåligt utseende kan du välja kläder som är mjukare toner och gjorda av mjukare tyg. Ett bra exempel är att bära en grå chiffong maxiklänning med en halsringning. Kombinera den med en creero bolero kofta och ljusrosa klackar med öppen tå för en mysig och feminin finish.

Ljusrosa bolerojacka med vit och rodnande midiklänning med siffra

ljusrosa bolero jacka vit och blush figur-kramande midiklänning
källa

För att uppnå ett elegant utseende som är perfekt för en formell händelse eller ett prom, kan du använda rosa som huvudfärg. Du kan till exempel ha en midiklänning i bodycon med rosa och vit spets. Koppla ihop den med en rosa bolerojacka och ett par ljusrosa ankelremmar med öppen tå för att komplettera detta eleganta och fantastiska utseende.

Bolerojacka i palett i silver med en svart tubklänning

Silver paljett Bolero jacka svart rör klänning
källa

Här är en annan outfit som du kan bära till cocktailparty eller barnvagn. Det bästa med denna outfit är att den är lätt att ta av, även om den är mycket märkbar. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart tubklänning med en silverglittrig bolerojacka. Bär dem med svarta öppna tåklackar med fotledsremmar för att ge en elegant touch.

Bär med en maxiklänning från axeln med rosatryck

axelbandslös maxiklänning med rosmönster
källa

För dig som inte gillar att klä dig på cocktailparty, här är en outfit som är ett bra ungdomligt alternativ. Klänningen här är en vit maxiklänning från axeln med ett rosatryck som ser luftigt och glatt ut. Koppla ihop den med en svart bolerojacka och vita klackade sandaler för att komplettera utseendet.

Svart axelryckning med mamma jeans

svarta axelbyxor mamma jeans
källa

Här är en mycket enkel casual outfit som ser väldigt lågmäld ut. Det finns alltid dagar i en månad som du vill se obetydlig ut och gå runt i stan på egen hand, och denna outfit fungerar bra för den typen av scenarier. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en svart tröja med en svart bolerojacka till toppen. Koppla ihop dem med mammas jeans och vita sneakers för att se kausal och enkel ut.

Vit bolerojacka med halva ärmar och svart slida klänning med djup V-ringning

vit bolerojacka med halva ärmar, svart slida klänning med djup V-ringning
källa

För ett feminint och reserverat sexigt utseende kan du bära en svart miniklänning med en djup V-ringning och en vit, figurkramande bolerojacka med halva ärmar. Du kan helt enkelt kombinera bitarna med svarta ballerinor för att göra det här attraktiva utseendet.

Grön bolero kofta med svarta skinny jeans

grön bolero kofta svarta skinny jeans
källa

Det är sällsynt att se en överdimensionerad bolerojacka. Som du kan se på bilden ovan är resultatet du får med en överdimensionerad bild väldigt annorlunda än en form du ser någon annanstans i detta blogginlägg. Du kan uppnå en mycket avslappnad och avslappnad outfit med den här gröna, överdimensionerade bolerojackan med vit T-shirt, svarta skinny jeans och nakna sandaler.

Grå figurkramande t-shirt med svart bolerojacka

grå figur-kramar t-shirt svart bolero jacka
källa

Som förklarats tidigare i det här blogginlägget kan det verkligen visa upp dina kurvor att ha på sig en figurkramande topp med en figurkramande bolerojacka. Detta är ett bra exempel på den grå t-skjortan och den svarta bolerojackan. Kombinera dem med svarta skinny jeans och vita sneakers för att se smala och eleganta ut.

Använd den med en utsvängd svart chiffong miniklänning

svart, utsvängd miniklänning i chiffong
källa

För en luftig look kan du bära en svart miniklänning i chiffong. Vanligtvis parar du ihop den med nakna sandaler för ett uppfriskande utseende. Men den här gången vill vi också lägga till en vit bolerojacka för att lägga till ytterligare en fin detalj i outfit.

Svart bolerojacka med vit prickig blommig skaterklänning

svart bolero jacka vit polka dot blomma skridsko klänning
källa

För en unik och glad look kan du bära en vit blommig skater miniklänning. Koppla ihop den med en svart mini-bolerojacka och vita sandaler för att se snygg och uppfriskande ut.

Hoppas du tycker att dessa bolerojacka-idéer är användbara. Du kanske vill efterlikna kläderna ovan och sedan göra ändringar här och där för att göra dessa idéer till dina egna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*