Hur man bär Bodycon-klänning i sammet

Ett bra sätt att klä sig feminint på ett cocktailparty eller prom är att bära en formklänning. Detta gör dina kurvor mer uppenbara. Även för figurklädda klänningar som inte har sexiga rygglösa eller djupa V-halsar, ser de bara försiktigt sexiga ut med den smala passformen. Om du letar efter mer djup och elegans i din klänning, bör du ha en bodycon sammet klänning ett bra val. För det här blogginlägget har jag sammanställt några av de bästa outfitidéerna för bodycon sammetklänningar och jag kommer att dela dem med dig nu.

Burgundy bodycon-klänning med kort ärm och sammet


källa

För att starta listan ska jag visa dig en vinröd, kortärmad bodycon-klänning i sammet, vilket är en väldigt typisk bodycon-klänning som du normalt ser på en cocktailparty eller prom. För att utforma klänningen, använd den med svarta klackar med ankelband och en silver manschettkedja för ett mycket enkelt men elegant utseende. Relativt lågmäld, denna outfit är perfekt för dig som inte vill få för mycket uppmärksamhet på en fest och ändå vill se bra ut.

Wine Velvet Halter Bodycon Mini-klänning

Wine Velvet Halter Bodycon Mini-klänning
källa

Så enkelt som den här klänningen ser ut kan den faktiskt få dig att se väldigt attraktiv ut om du har en smal midja. För ett minimalistiskt och elegant utseende kan du bära denna figurkramande klänning gjord av vinsammet med silverfärgade remmar och öppna tår.

Rosa spaghettirem med djup v-ringad Bodycon-klänning

rosa, figur-kramande klänning med djup V-ringning och spaghettiband
källa

Här är ett extremt sexigt och feminint utseende som sannolikt skulle få dig att sticka ut från mängden. Det är en rosa bodycon sammet klänning med en djup V-ringning. Koppla ihop den med nakna klackar med fotledsremmar och ett djärvt halsband så att outfit ser ännu mer iögonfallande. Men för att bära denna fantastiska outfit bör du vara någon som försöker hårt att vara i god form.

Blå choker hals öppen bröst sammet klänning

blå sammetsklänning med en öppen brösthals
källa

Som du kan se från den tidigare outfitidén passar en choker perfekt med en figurkramande sammetsklänning. Denna siffraklädda blå sammetsklänning tar den idén ett steg längre genom att faktiskt införliva chokern i klänningen. Denna snygga design ser definitivt bra ut och tar klänningen till nästa nivå. Koppla bara ihop klänningen med klackar i silver med öppen tå och en silverhandväska för att uppnå detta underbara utseende.

Bodycon miniklänning gjord av mörkgrön sammet med guldarmband

mörkgrön sammet bodycon miniklänning guld manschettarmband
källa

Denna outfit visar kraften i ett minimalistiskt utseende mycket bra. Den består av en mörkgrön, figurkramande sammetsklänning som inte har några snygga eller sexiga snitt alls. Kombinera helt enkelt klänningen med öppna silverklackar och ett guldarmband. Resultatet är en minimalistisk men ändå anmärkningsvärd outfit som ser elegant och djup ut.

Burgundy långärmad sammetsklänning

vinröd långärmad sammetsklänning
källa

Om du tycker att den tidigare idén var så minimal som möjligt, tänk igen efter att ha sett denna outfit. Dräkten består helt enkelt av en röd, figur-kramande sammet långärmad klänning och ett par svarta klackar med ankelband. Det är allt. Men underskatta inte denna outfit. Det är den perfekta klädseln när du bara vill se bra ut men inte vill lysa för mycket på en cocktailparty. En sak som jag verkligen älskar med denna outfit är att du inte behöver visa någon hud alls och att du fortfarande kan se bäst ut.

Röd spaghettirem Djup v-ringad sammet Bodycon-klänning

Röd, figurkramande sammetsklänning med djup V-ringning och spagettirem
källa

Om du inte har något emot att visa upp lite hud, här är en minimal men uppmärksammande röd klänning. Det är en djup bodycon sammet v-ringad klänning som är extremt sexig. Du kan helt enkelt para ihop den med silveröppnade axelremmar och du är redo att lysa.

Svart långärmad bodycon miniklänning i sammet

svart figurkramande miniklänning i sammet med långa ärmar
källa

För en djup och platt look kan du bära en svart sammet bodycon-klänning med långa ärmar. Bär ett ankelband i silver med öppen tå för att ge en touch av sofistikering till kläderna. Alternativt kan du få outfit att se lite mer iögonfallande ut med ett par silverbandiga sandaler. Du kan hitta fler outfitidéer för liknande skor i vårt blogginlägg om styling av silverremmar.

Bodycon-klänning i sammet med en burgundy vattenfallshalsring

Bourgogne, figurkramande sammetsklänning med vattenfallshalsringning
källa

Om du älskar att bära en bodycon, långärmad, lågprofilsklänning som inte har en djup V-ringning eller rygglöst snitt, men du vill ha lite detaljer i klänningen, överväga att bära den här burgundy bodycon-klänningen med en halsringning . Det är inte bara de små detaljerna som ger elegans, designen med vattenfallshalsring är också ett bra skydd för kvinnor med en platt bröstkorg. För att slutföra denna outfit, ha på dig ett par silverklackar med öppna tå.

Vit, långärmad, figur-kramande klänning i blommig sammet

vit, långärmad, figur-kramande klänning i blommig sammet
källa

Om du är inbjuden till ditt femte cocktailparty i år kan du bli ganska uttråkad av dina cocktailklänningar. Vad sägs om att ge dina vänner en liten överraskning för din kommande fest eftersom mode ska vara ett roligt spel. Låt oss bära en som skär och stiliserar östlig kultur. Det är en vit bodycon, långärmad sammetsklänning med en unik krage med hög hals som vanligtvis finns i traditionella asiatiska klänningar. Klänningen har också väldigt fina utskrifter av rosor. För att slutföra kläderna skulle ett par silver paljettklackar vara det perfekta valet.

Svart bodycon-klänning med hög hals

svart bodycon klänning med hög hals
källa

Liknar stilen och snittet på den tidigare klänningen. Den här gången är det en svart bodycon sammetklänning med blommönster. Ett par svarta mocka öppen tå remmar är ett elegant tillskott till ditt utseende.

Svart volang från axelbandslös sammetsklänning

svart volang från axelbandslös sammetsklänning
källa

Den här siffraklädda svarta sammetsklänningen har en vacker design från axeln. Den här eleganta klänningen låter dig bära öppna klackar med ankelband i silver för ett fantastiskt utseende.

Röd sammetrörsklänning med choker

Krage av rött sammetrör
källa

Här är en enkel outfit som behöver mycket uppmärksamhet. Outfiten består av en figur-kramar rörklänning gjord av röd sammet, en guld choker och ett par guld öppna klackar.

Rose Gold Turtleneck Ärmlös Bodycon-klänning i sammet

Roséguld turtleneck ärmlös, figur-kramande sammet klänning
källa

För en feminin och elegant look kan du bära den här knälånga klänningen med en sköldpaddshals i rosaguld. Bär helt enkelt silverklackar med öppna tå för att slutföra denna outfit. Den här klänningen ser särskilt attraktiv ut för dig som har en smal midja.

Röd miniklänning från sammet med svart choker

röd av axel sammet mini klänning svart choker
källa

Här är en ljusröd axellös miniklänning i sammet. Bär en svart choker och silverklackar med öppna tå för en ungdomlig och energisk outfit runt den klänningen.

Här är de flätiga figurkramningsidéerna jag vill dela med dig. Minst hälften av de nämnda kläderna är faktiskt ganska lätta att ta av. Testa dem och ha kul med att forma dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*