Hur man bär Blush Bluse

Hur man bär Blush Bluse

För dig som bär den vita knappade skjortan mycket rekommenderar jag att du byter ut den med en rodnande blus då och då för att få fram den feminina och vackra sidan av dig. Färgen på rodnadrosa är mycket neutral och naturlig, vilket innebär att den ser bra ut med vilken annan färg som helst. Du kan i princip utforma det som om du skulle utforma en typisk vit knappad skjorta. Den kommer också med olika texturer som chiffongblus och sidenblus. För att visa dig hur du stylar dem alla har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för blusoutfit för dig. Låt oss dyka in.

Blushrosa ruffleblus med vita skinny jeans och stövlar med öppen tå


källa

För att göra den här listan över ladylike och bedårande outfitidéer ska jag visa dig en super chic business casual outfit som är förvånansvärt lätt att ta av. För att forma denna outfit, använd bara en rodnadrosa ruffleblus med vita skinny jeans. Bär dem med rosa mockaskor med öppna tå för en feminin touch.

Blå jeansjacka med en rodnad sidenblus och vita jeans

blå jeansjacka med en rodnad sidenblus och vita jeans
källa

Låt oss nu ta en titt på hur man lägger till en snygg och pojkaktig känsla i den ladylike rodnande blusen. Du kan också ha en blushblus med knappar och en blå jeansjacka till toppen. Kombinera dem med vita skinny jeans och en quiltad väska i elfenben. Bär vita klackar för att slutföra kläderna på ett uppfriskande och elegant sätt.

Blush Lace Peplum Scalloped Hem Bluse med mörka skinny jeans

Rouge blus av peplum med en tandad kant och mörka skinny jeans
källa

För att se ladylike och attraktiv kan du bära den här rodna rosa peplumblusen med korsad fåll som fokus för din outfit. Kombinera den med en mörkblå, lätt sliten skinny jeans. För skorna kan du bära ett par ljusrosa ankelremmar med öppen tå för att komplettera utseendet.

Blush Ribbon Bow Chiffonblus med svarta skinny jeans och vita klackar

Blush chiffongblusen med rosett och svarta skinny jeans och vita klackar
källa

För att uppnå ett feminint och minimalistiskt affärsutseende kan du prova en outfit här som är lätt att ta av. Använd en långärmad chiffongblus med rosett och svarta skinny jeans för att utforma denna outfit. Använd vita spetsiga klackar och en handväska av elfenbenläder för att se uppfriskande och ladylike ut.

Blush blus med V-ringning och vita jeans och klackar

Blush blus med V-ringning med vita jeans och klackar
källa

Här är en annan mycket minimal outfit bestående av ljusa bitar. För att forma det här utseendet kan du helt enkelt bära en rodnande rosa v-ringad blus och vita rippade skinny jeans. Bär ett par vita spetsiga klackar för att se elegant och uppfriskande ut. Lägg till en brun läderhandväska i mixen för att se ännu mer attraktiv ut.

Bloush Blus med blommönster och blå ribbade skinny jeans

Bloush Blus med blommönster och blå ribbade skinny jeans
källa

För att forma detta vackra och snygga utseende, istället för en vanlig färgad skjorta, kan du bära den här rodna blommiga långärmade chiffongblusen. Koppla ihop den med blå skinny jeans och ett par rodnande rosa rundade tåklackar. Du kan bära en kamelväska för att ge en extra snygg touch till kläderna.

Blush Puff Sleeve virkad blus med rippade jeans och remmar i sandaler

Blushing virkad blus med puffärmar, rippade jeans och strappy klackar
källa

Mycket tid, det är detaljerna som kan göra stor skillnad för den större bilden. Här är till exempel en vacker blus med puffärmdesign och virkade detaljer. Du kan para ihop den med tunna skräddarsydda blå rippade jeans och ljusrosa remmar med öppen tå för att se super chic ut.

Chiffong-skjorta med knäppning med utspridd kedja och grå chinos

Chiffongskjorta med knapplås med statement-kedja och grå chinos
källa

Här är en relativt låg profil business casual outfit. För att forma detta utseende kan du helt enkelt bära en chiffongrosa knappskjorta och grå chinos med raka ben. Bär ett par ljusrosa klackar och en vit läderhandväska för ett enkelt och snyggt sätt att slutföra denna outfit.

Stråhatt med rosa överdimensionerad skjorta och pojkvänjeans

Stråhatt med rosa överdimensionerad skjorta och pojkvänjeans
källa

Låt oss nu ta en 180 graders sväng och titta på en pojkaktig och uppfriskande semestergata. För att forma det här utseendet kan du bära en rodnadskjorta med pojkvän knapp med ljusblå pojkvän jeans. Lägg till ett par platta nakensandaler och en stråhatt för att göra denna outfit mer attraktiv och uppfriskande.

Blushing och svart bred blus med rufsade ärmar och rippade och förkortade jeans

rodnad och svart blus med vida ärmslut och rippade och förkortade jeans
källa

För att forma denna lite mer unika outfit kan du bära den här rodna och svarta tryckta blusen med rufsade ärmar med ljusblå, kraftigt rippade, beskurna skinny jeans. Bär ett par korta rodnadskängor för att komplettera denna outfit på ett feminint och unikt sätt.

Blushskjorta med rosa trenchcoat och leggings i läder

Rouge-skjorta med rosa trenchcoat och läderjackor
källa

För att skapa det eleganta affärsavslappnade utseendet kan du bära en rodnadsknapp med knäppningar och en ljusrosa trenchcoat. För resten av kläderna kan du ha ett par leggings i svart läder. Slutligen lägg till ett par ballerinor med leopardtryck för att komplettera outfit med en sofistikerad twist.

Rosa Ribbon Bow Chiffonblus med en svart penna kjol

Chiffongblus med rosa rosett och svart penna kjol
källa

För dig som gillar att ha den klassiska vita skjortan och den svarta pennkjolskombinationen kanske du vill byta något då och då. Du kan till exempel ha på dig en rodnad chiffongblus med en rosett för att ersätta din vita skjorta. Kombinera dessa bitar med ljusrosa klackar för att se rena och ladylike ut.

Blushrosa blus med svart läder minikjol

rodnad rosa blus med svart läder mini kjol
källa

Här är en super chic men ändå enkel outfit som du kan bära för jobbet såväl som semi-formella evenemang. För att uppnå detta utseende parar du helt enkelt en rodnande rosa blus med en svart minikjol i läder. Kombinera dem med ljusrosa klackar eller svarta mockaskor för att komplettera outfit på ett attraktivt sätt.

Blushblus med halvärmad spetsbåthalsringning och mörkblå skinny jeans med muddar

Blushblus med halvärmad spetsringning och mörkblå skinny jeans med muddar
källa

För ett mysigt och lättillgängligt utseende kan du prova den rodnande rosa blusen med en halvärmad båthalsring och para ihop den med ett par mörkblå skinny jeans med muddar. Använd ljusrosa klackar med öppen tå för att göra det här underbara utseendet.

Hoppas att du gillade de här blushoutfitidéerna som nämns ovan. Som du ser ser de bra ut men är väldigt lätta att ta bort. Ge dem bara ett försök och se om de passar din karaktär bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*