Hur man bär Blue Jean-shorts

Hur man bär Blue Jean-shorts

Om du vill se snygg och elegant ut på jobbet, särskilt på fredagar, bär du ofta mörkblå skinny jeans. Men när sommaren kommer, vill du antagligen ha på dig något mer uppfriskande och sexigt. Dessutom är det en bra idé att ha på sig den blå jeansshortsen, särskilt de ljusblå. De är något som är superlätt att forma och ta bort. Med andra ord är det ganska svårt att inte se bra ut med dem. För att göra det ännu enklare för dig har jag sammanställt en lista över de bästa outfitidéerna för blå jeansshorts åt dig. Låt oss dyka in.

Mörkblå och vit randig långärmad T-shirt med ljusblå jeansshorts


källa

För att starta den här listan över snygga och ungdomliga outfitidéer visar jag dig först en enkel och avslappnad outfit. Bär en mörkblå och vit horisontell randig långärmad T-shirt för toppen. Koppla ihop den med ett par blå mini-jeansshorts. Bär ett par bruna sandaler för skorna för att göra det här avslappnade och vackra utseendet.

Svart och röd stamtryckt blus med blå jeansshorts med bälte

svartröd blus med stamtryck och blå jeansshorts med bälte
källa

Det här är en så kreativ och iögonfallande outfit att du kan bära den för ett avslappnat fredagsarbete. För att uppnå denna outfit kan du bära en svart och röd chiffongblus med ett stamtryck på toppen. Koppla ihop den med en ljusblå jeansshorts och ett brunt bälte. Koppla ihop dem med ett par stövlar i brunt läder för att komplettera klädseln i stil.

Vit spetsblus med ljusblå jeansshorts och sandaler

vit spetsblus med ljusblå jeansshorts och sandaler
källa

För att forma denna ladylike och uppfriskande outfit, här är vad du vill göra. Bär en vit halvblank spetsblus med halva ärmar. Kombinera det med en ljusblå bälte mini denim shorts. För skorna kan du bära ett par grå plattformssandaler för att komplettera klädseln i stil.

Grå kavaj med vit skjorta och blå jeansshorts

grå kavaj med vit skjorta och blå jeansshorts
källa

För att se elegant och snygg ut på jobbet är det en bra idé att ha en blazer. Den här gången parar vi ihop den med shorts och ser vad som händer. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en vit skjorta nedåt och en grå casual blazer med en avslappnad passform. Koppla ihop dem med ett par blå mini-jeansshorts. Bär ett par bruna fotkängor för skorna för att göra det coola utseendet.

Vit ärmlös spetsblus med mini-jeansshorts och sandaler

vit ärmlös spetsblus med mini jean shorts och sandaler
källa

När sommaren kommer kan du klä dig på ett sätt som ser både uppfriskande och ladylik ut. Till toppen kan du bära en vit ärmlös spetsblus. Koppla ihop den med ljusblå jeansshorts med hög midja. Bär ett par ljusrosa klackar och en ljusrosa läderhandväska för att göra utseendet komplett.

Vit, figurkramande långärmad T-shirt med öppna armbågar och blå, smala jeansshorts

vit, figur-kramande långärmad t-shirt med öppna armbågar och blå smala jeans
källa

Du behöver inte alltid visa mycket hud för att se sexig ut. Att ha en passform för att representera dina kurvor är ett alternativ. För att forma det här utseendet kan du bära en vit långärmad t-shirt med en öppen armbåge. Koppla ihop den med ett par blå, supermonterade shorts med hög midja. Bär ett par vita sneakers för att skorna ska se naturliga och rena ut.

Ljusblå knapphalsad skjorta med jeansshorts med muddar

Ljusblå skjorta med knappar och jeansshorts med ärmslut
källa

Här är vad du behöver göra för att uppnå det lite pojkaktiga utseendet. Bär en ljusblå skjorta med en chambray-knapp och en avslappnad passform för toppen. Kombinera det med ett par blå manschetshorts med manschetter. Bär ett par vita höga sneakers för skorna för en sportig twist. Lägg till en röd quiltad axel läderväska för en intressant kontrast.

Blå och vit randig skjorta med glidande sandaler

blå och vit randig skjorta med knappar och sandaler
källa

För att uppnå detta avslappnade och eleganta utseende kan du bära en lite överdimensionerad blå och vit vertikalt randig skjorta med knappar på toppen. Koppla ihop den med ett par blå mini-jeansshorts. För skorna kan du bära ett par kungliga och svarta tryckta sandaler för att se extra snygga och unika ut.

Svart och vit tribal tryckt blus med höghöjda denimshorts

svartvitt stamtryckt blus med shorts i hög denim
källa

Det här är en väldigt cool och attraktiv business casual outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart och vit chiffongblus med ett knapptryck. Kombinera det med ett par blå ribbade shorts med hög midja. Bär ett par svarta spetsiga läderskor och en svart läderkoppling för att komplettera utseendet.

Svart chiffongskjorta med avslappnad passform och paljettkoppling

svart chiffongskjorta med avslappnad passform och paljettkoppling
källa

Detta är en annan härlig, uppfriskande och damliknande outfit som du kan bära på jobbet eller till och med till halvformella evenemang. För att forma denna outfit kan du bära en avslappnad svart skjorta på toppen. Koppla ihop den med ett par blå mini-jeansshorts. Bär ett par svarta klackar med öppen tå och en roséguld paillettkoppling för att komplettera utseendet.

Svart och vit leopard tryckt av axelbeskuren blus med tofflor

Svart och vit leopard tryckt på axelbeskuren blus med tofflor
källa

För att få denna outfit som kan få dig att se sexig och unisex ut på samma gång, här är vad du vill göra. Bär en svart och vit leopard på toppen av axeln. Kombinera den med ett par ljusblå jeansshorts. Bär ett par svarta läderskor för skorna för en unisex-touch.

Vit kavaj med grå grafisk t-shirt

vit kavaj med grå grafisk t-shirt
källa

För att uppnå denna luftiga och snygga outfit kan du bära en grå t-shirt med en vit kavaj på toppen. Koppla ihop dem med blå jeansshorts. För skorna, ha på dig ett par korta grå mockaskor för att komplettera utseendet.

Grå ribbad kofta med vit crop top och ljusblå jeansshorts

grå ribbstickad kofta med vit crop top och ljusblå jeansshorts
källa

För att uppnå denna mysiga och lågmälda sexiga outfit, använd bara en grå ribbad kofta över en vit grimtopp. Koppla ihop dem med ljusblå mini-jeansshorts och vita sneakers för att se extra ungdomliga och attraktiva ut.

Hoppas att du gillade de blå jeansshorts-idéerna jag visade dig ovan. Prova dem särskilt när vädret blir lite varmt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*