Hur man bär Blue Blazer

Hur man bär Blue Blazer

Vilken färg föredrar du för de av er som gillar att ha blazern på kontoret för att se snygg och snygg ut? Tillsammans med svart är blå förmodligen en av de mest populära färgerna. Idag ska jag prata specifikt om hur man utformar den blåa blazern, som kan få dig att se väldigt snygg och smal ut. För att göra det enkelt för dig har jag sammanställt några bra idéer för en blå blazer-outfit för dig. Låt oss titta på dem nu.

Blå kavaj med vit T-shirt och rippade skinny jeans


källa

För att starta den här listan över bantningsidéer och snygga outfitidéer, kommer jag att visa dig en blå och vit business casual outfit. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en blå slim fit-kavaj med en vit t-shirt för avslappnad passform för att skapa några snygga lager. Koppla ihop dem med blå skinny jeans och svarta balettlägenheter för att komplettera utseendet.

Mörkblå kavaj med randig T-shirt och smala jeans

mörkblå kavaj med randig t-shirt och smala jeans
källa

Detta är en lite mer avslappnad outfit som du kan bära på jobbet. Använd en blå och vit randig T-shirt med en mörkblå slim fit-kavaj som topp. Kombinera dem med en blå skinny jeans med en smal passform. Koppla ihop dem med ett par grå spetsiga mockaklackar. Lägg till en brun läderhandväska i din outfit för att se extra elegant och elegant ut.

Mörkblå kavaj med grå V-ringad t-shirt och rippade jeans

mörkblå kavaj med grå V-ringad t-shirt och rippade jeans
källa

Här är vad du vill göra för att forma det grova och snygga utseendet. Bär en grå V-ringad t-shirt och en marinblå kavaj med smal passform för toppen. Kombinera dem med blå ribbade jeans med smal passform. Bär ett par svarta ballerinaskor för dina skor för att avsluta utseendet.

Mörk kavaj med en grå t-shirt med lågt urringning och korta jeans

mörk kavaj med grå t-shirt med djup urringning och korta jeans
källa

För att se extra lång och smal ut kan du kombinera en kavaj med korta jeans. I det här fallet kombineras en mörkblå kavaj med en grå t-shirt med en låg urringning upptill. Koppla ihop dem med blå skinny jeans. För skorna kan du bära ljusrosa klackar med öppen tå för att slutföra kläderna med en damliknande touch.

Mörkblå kavaj med grå topp och boho-halsband

mörkblå longline-kavaj med grå topp och boho-halsband
källa

Detta är en mycket attraktiv outfit som gör att du kan se snygg och återhållen sexig ut samtidigt. Bär en grå, nedskuren linne med en marinblå överdimensionerad kavaj och en lång, kedja i boho-stil. Koppla ihop dem med blå skinny jeans och ljusrosa ballerinaskor för att göra utseendet komplett.

Mörkblå slim fit-kavaj med vit t-shirt och uttalandekedja

Mörkblå slim fit-kavaj med vit t-shirt och uttalandekedja
källa

Detta är en väldigt enkel och elegant affärsavslappnad outfit som du enkelt kan ta av. Bär en vit t-shirt med en mörkblå kavaj med smal passform och ett uttalande halsband för toppen. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. Använd ett par bruna stövlar i läder för att göra skorna kompletta.

Kungsblå slim fit-kavaj med svart midikjol

Kungsblå slim fit-kavaj med svart midikjol
källa

Att se skarp och märkbar ut genom att bära färgen kungsblå kan hjälpa dig med detta. I det här fallet kan du bära en kungsblå skjorta med knappar. Koppla ihop den med en svart, figurkramande topp och en svart, figurkramande midikjol. Bär ett par svarta mocka balettplatta klackar för dina skor för att göra utseendet komplett.

Ljusgrå mock Neck tröja med mörk kavaj

ljusgrå mock neck tröja med mörk kavaj
källa

Det här är en helt unik outfit som kan få dig att se mysig och snygg ut samtidigt. Till toppen kan du bära en ljusgrå eller elfenbenfärgad tröja med en ståkrage och en mörkblå kavajjacka. Kombinera dem med svarta slim fit-jeans. För skorna, ha ett par vita sneakers för att komplettera utseendet på ett ungdomligt sätt.

Mörkblå tröja med mock halsringning och matchande jacka och smala jeans

Mörkblå tröja med stand-up krage och matchande jacka och smala jeans
källa

Detta är en väldigt unik och attraktiv outfit som du kan bära både som en outfit för vänner och för arbete. Det är mycket sällsynt att se en mörkblå stickad tröja med en ståkrage ihop med en matchande mörkblå kavaj. Resultatet är bara fantastiskt. Koppla ihop dem med blå skinny jeans och bruna läderstövlar för att göra utseendet komplett.

Ljusblå chambray pojkvänströja & mörk kavaj

ljusblå chambray pojkvänskjorta och mörk kavaj
källa

För att uppnå denna vackra och snygga casual outfit, här är vad du behöver göra. Bär en ljusblå chambrayskjorta med knappar. Kombinera den med en blå denimblazer. För resten av kläderna, bär marinblå skinny jeans och ljusrosa klackar för att komplettera utseendet.

Svart spets topp med marinblå kavaj och smala jeans

svart spets topp med mörkblå kavaj och smala jeans
källa

För att forma denna outfit kan du bära en svart spets topp med en marinblå jacka för slim fit för att skapa några snygga lager. Kombinera dem med matchande mörkblå skinny jeans. Bär ett par marinblå mockaskor för dina skor för att komplettera din blå och svarta outfit i stil.

Djupblå kavaj med matchande chinos & vit tröja med mock-hals

djupblå kavaj med matchande chinos och vit tröja med stand-up krage
källa

För att uppnå detta snygga och mysiga utseende kan du bära en vit ståkrage-tröja med en marinblå kavaj på toppen. Kombinera dem med matchande blå slim fit chinos. För skorna, använd bara ett par svarta mocka-balettlägenheter för att komplettera utseendet.

Marinblå kavaj med grå tröja och sidenhalsduk

Marinblå kavaj med grå tröja och sidenhalsduk
källa

Detta är en ganska snygg lagerlagring som du definitivt kan ha på dig på kontoret. Bär en grå tröja med en blå chiffongduk och en mörkblå kavaj som topp. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och svarta knähöga läderstövlar.

Här är de blå blazer-outfitidéerna som kan hjälpa dig att se extra elegant och skarp ut. Prova om du vill se bra ut på jobbet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*