Hur man bär blommblus

Om du är van vid att ha eleganta outfits, särskilt för arbete, bör du redan känna till att ha på dig blusar. Det finns dock situationer när du kanske vill lägga till lite extra energi och glädje i dina bluskläder. För att göra detta kan det vanligtvis vara till hjälp att ha en blommig blus istället för en vanlig blus. Det är inte svårt att utforma det alls. De flesta blommiga blusar ser inte riktigt överst. Istället ser de väldigt uppfriskande och luftiga ut. För att bättre visa dig hur du utformar dem har jag sammanställt en lista över de bästa blommiga blusoutfitidéerna för dig. Låt oss dyka in.

Blushrosa blommablus med blå smala ankeljeans


källa

För att starta den här härliga listan med outfitidéer ska jag visa dig ett enkelt men ändå damligt och attraktivt utseende. För att forma det här utseendet kan du helt enkelt bära en rodnad blommig blus och para ihop den med ett par blåa skinny jeans. Koppla ihop dem med kamel sandaler för att se extra uppfriskande och feminin ut.

Vit och blå blommig blus med crepe kofta

vit och blå blommig blus med crepejacka
källa

Ibland kanske du vill göra dig extra ömtålig och tillgänglig genom att ha på dig en blus med kofta. I det här fallet kan du till exempel ha en vit och blå blus med blommönster och en crepe kofta. Använd marina skinny jeans och ljusrosa spetsiga klackar för att komplettera det här mysiga utseendet.

Blus med blommönster och svarta högbyxor


källa

Detta är ett lite mörkare utseende på grund av den svarta blommiga blusen. Jag tycker att det bara är lite mörkare eftersom den svarta blusen fortfarande har många olika färger i blommiga detaljer. För att se lång och smal ut, kombinera blusen med svarta höghusbyxor och svarta sandaler med klack.

Rosa blommig blus med blå rippade skinny jeans

rosa blommablus med blå rippade skinny jeans
källa

Om du redan är väldigt smal är det här ett trevligt enkelt sätt att klä dig för att se luftigare ut. Istället för en passande blus kan du bära en rosa blommblus med en avslappnad passform och kombinera den med blå rippade skinny jeans. Använd rosa balettlägenheter för att hålla kläderna enkla och rena.

Marinblå blommig blus med smala ankeljeans

Marinblå blommig blus med smala jeans
källa

För att se avslappnad men ändå iögonfallande kan du bära en mörkblå blommblus som innehåller några skarpa röda och vita blommiga detaljer. Kombinera blusen med mörkblå skinny jeans. Använd vita sneakers för skorna så att din outfit ser ännu mer avslappnad och snygg ut.

Marinblå blommblus med ljusrosa skinny jeans

Marinblå blommig blus med ljusrosa skinny jeans
källa

Här är en annan outfit som inkluderar den marina blommiga blusen. Men till skillnad från den tidigare idén ser denna outfit mycket mer uppfriskande och lättare ut. För att forma det här utseendet, använd den marinblå blusen med superljusrosa skinny jeans. Koppla ihop dem med en ljusrosa läderhandväska och ett par rosa remmar med sandaler för att se extra ladylike ut.

Bär den med ljusblå skinny jeans och vita läderstövlar

Ljusblå skinny jeans och vita stövlar i läder
källa

Denna outfit är en street outfit som ser enkel ut men iögonfallande. Bär en svart och vit blommig blus med en avslappnad passform för toppen. Koppla ihop den med ljusblå skinny jeans. Använd vita stövletter i läder för skorna för att komplettera outfit med en snygg twist.

Vit chokerhalsblus med rippade jeans

vit chokerhalsblus med rippade jeans
källa

Jag gillar verkligen den här outfit eftersom den ser damaktig ut och snygg samtidigt. Den vita blommablusen med en chockerhals är bara vacker. Denna snygga chokerhalsdetalj hjälper verkligen outfit att ta den till nästa nivå. Kombinera blusen med blå rippade skinny jeans och ljusrosa ankelband i öppen tå för att komplettera det här superchika utseendet.

Gul blus med blommönster och utsvängda, beskurna jeans

gul blus med blommönster och utsvängda, beskurna jeans
källa

Här är en mycket unik outfit som är särskilt lämplig för dig som arbetar i den kreativa branschen. Om du inte behöver följa en mycket strikt klädkod kan denna outfit hjälpa dig att se elegant och konstnärlig ut. Bär bara en vit blommig blus med blå, utsvängda, beskurna jeans. Använd svarta klackar för att komplettera utseendet.

Röd blommablus med svart kavaj

röd blomma med svart kavaj
källa

För att uppnå denna snygga casual casual outfit kan du bära en röd blommig blus och en svart kavaj över den. Att klä sig så här kan lätt få dig att se längre och smalare ut. För resten av kläderna, bär svarta chinos och svarta balettlägenheter för att se enkla och snygga ut.

Röd kofta med vit blommig blus

röd kofta med vit blommig blus
källa

Att ha en kofta kan vanligtvis få dig att se mysigare och mer ömtålig ut, men det är verkligen inte fallet med den röda koftan. För att uppnå detta utseende, bär den röda koftan över en vit blommig blus. Koppla ihop dem med mörkblå skinny jeans och klackar med leopardtryck för att se lite mer mogna ut.

Vit blus med ljusrosa rippade skinny jeans

vit blus med blekrosa skinny jeans
källa

Använd färgkombinationen vit och ljusrosa för att se väldigt uppfriskande och ladylik ut. Till exempel kan du bära en vit blommig blus till toppen. Kombinera den med en ljusrosa, rippade skinny jeans. Bär en ljusrosa quiltad läderhandväska och ett par öppen tå kamel mocka stövlar för att komplettera din outfit med femininitet och stil.

Vit chiffongblommablus med svarta dräneringsrörbyxor

vit chiffongblommablus med svarta dräneringsrörbyxor
källa

Det här är en outfit som ser precis ut. Det händer när delarna helt enkelt fungerar perfekt. Toppen här är en vit chiffongblommablus som kommer med en snygg nyckelhålsdetalj. Kombinera blusen med svarta skinny jeans och vita remmar i klackarna. Bär en rosa läderhandväska för att ge en feminin touch till utseendet.

Vit knuten blommablus med mörkgrå skinny jeans

vit knuten blus med mörkgrå skinny jeans
källa

För att göra dig extra tunn och tunn kan du använda det här lilla tricket som visas på bilden ovan. Tricket är att knyta din vita blommiga blus för att göra den ännu tätare i midjan. Kombinera blusen med mörkgrå skinny jeans och svarta ballerinor för att se uppfriskande och elegant ut.

Vit blommig blus med svart rosett

vit blommig blus med svart rosett
källa

Detta är en väldigt attraktiv och vacker casual casual outfit. För att forma detta utseende, bär en vit blommig blus med en svart rosettdetalj. Kombinera blusen med en burgundy, figur-kramande minikjol med hög midja. Använd rosa klackar för att komplettera outfit med en feminin twist.

Hoppas att du gillar de blommiga blusoutfitidéerna jag delade med dig ovan. Det är här kläder sannolikt kan hålla dig uppfriskande och tillgänglig. Du måste fortfarande prova dem innan du vet om de passar din karaktär. Så, leka och ha kul att styla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*