Hur man bär blått och gult tillsammans

Vilken bättre humörförstärkare än en perfekt outfitkombination? Det blir ännu bättre om dina kläder är i de ljusa färgerna. Det är därför vi ska se hur du kan styla och bära de gula och blå outfitkombinationerna utan att se dumt ut.

Jag har hittat många it-flickor som bär den här vackra kombinationen. Jag måste erkänna, jag hade ingen aning om att dessa två färger ens kunde kombineras. Det slog mig dock: när de sätts ihop ser en gul och blå outfit så galen ut!
Vi får se hur du kan kombinera de gula och blåa rockarna, byxorna och / eller skjortorna. Jag kommer också att visa dig hur du bäst bär påsarna, skorna och andra tillbehör.
Låt oss börja!

Gula och blå byxor

Silkeblå camisole är perfekt för sommaren

gulblå klädsel camisole
källa
Om du har undrat hur du kan kombinera den här blå kricka-kavajen och fortsätta se elegant och vacker ut, har jag lösningen. Koppla ihop den med gula byxor med hög midja!
Denna outfit är så vacker och bekväm att du vill ha den hela sommaren.

Gula sammetbyxor är IN!

gulblå outfit gul sammet
källa
Alla häftklamrar du kan se på bilden ovan är stora trender för säsongen höst / vinter ’17. En blå långärmad skjorta i kombination med gula sammetbyxor med hög midja är något du måste ha i din garderob om du anser att du är en fashionista.

Gula byxor finns överallt!

gulblå outfitbyxor
källa
Alla it-tjejer från modebranschen har blivit galen på grund av de gula byxorna. Dessutom älskar de att kombinera det med de blå knapparna. Giovanna Battaglia är Vogue-redaktör och älskar kombinationen av gult och blått. Hon försöker integrera dessa färger i många kläder.

Guldgula shorts

gulblå shorts
källa
Denna outfit är perfekt för sommardagar. Du kan bära den med en randig knapp inbäddad i dina shorts. Kombinationen av en gyllengul och blå outfit är alltid en bra idé!

Gula och blåa rockar och jackor

Statementrock för komiska älskare

gulblå outfit komisk kappa
källa
Denna outfitidé är för dem som letar efter en bra häftklammer som gör varje kombination så unik och excentrisk. Denna kappa är ett utmärkt konstverk och är gjord av gula och blåa material. Använd den här kappan med gula skor och en väska för en extra gulaktig look.

Urban blå kappa

gulblå outfitrock
källa
Om du letar efter den blå kappan som är både modern och excentrisk är det här min rekommendation. Koppla ihop den med den gula klänningen, men bär blå byxor under för ett superfriskt utseende! Hur kan du inte älska lager?

Blå kappa och sportig huvtröja

gulblå outfit blå kappa
källa
Att blanda sådana stilar är alltid en utmaning för modetekniker. Detta är särskilt intressant när du kombinerar de sportiga och eleganta outfitkombinationerna. Den blå kappan är lång och ser väldigt elegant ut medan hoodien är sportig och avslappnad. Om du vill att denna outfit ska se supercool ut kan du bära den med vita sneakers.

Tvåfärgad päls

gul-blå outfit tvåfärgad päls
källa
Denna eleganta och eleganta outfit kan enkelt kombineras med tvåfärgad kappa, den vita knappskjortan och rippade jeans. Avsluta den med de svarta stilettorna.

Pälsblå och Vans skor

gulblå outfittransportör
källa
Denna coola outfitinspiration sågs på gatorna. Fuskpälsen kombineras med de gula lackläderbyxorna. ”Vilken konstig kombination!” Du kan lägga till. Och jag håller med dig. Vi kan dock inte undvika att detta utseende är väldigt coolt och elegant. Nog för att du ska försöka!

Blå sportig bomberjacka

gul-blå outfit bomberjacka
källa
Om du vill se ut som en college flicka, återskapa denna outfit combo från grunden. Bomberjackan, den randiga knappknappen och de gula byxorna ger utmärkt inspiration för outfit. Avsluta det med oxfordsko av metall.

Lång blå satängdräkt

gulblå klädsel
källa
Manteln gjorde ett trendigt uttalande denna modesäsong. Du kanske till och med har en av Zara. Denna kombination av gult och blått är inte lika ljust men mindre komplicerat än de andra outfitkombinationerna. De gula skorna gör ett uttalande.

Tillbehör i gula och blå färger

Uttalande gula skor

gulblå outfit sandaler
källa
Vad är bättre för skor på sommaren än dessa skönheter? Du kan para ihop gula sandaler med den blå kjolen för en superflytande och elegant outfitkombination.

Uttalande väska

gulblå outfitväska
källa
Om du bär den gula väskan med den blå randiga skjortan med knappar ser du väldigt sofistikerad och elegant ut. Denna outfitkombination kan vara din nya arbetskläder.

Gul väska blå skjorta

gulblå outfitväska Gucci
källa
Denna Gucci väska uppträdde mycket på gatan kläder och alla tjejer ville ha det. Det ser fantastiskt ut och passar perfekt med andra färger. Det är dock bäst att kombinera den med den blå skjortan.

Två nyanser av blått

gul blå outfit väska gul
källa
Avrunda denna fantastiska outfit med den ljusgula väskan. Det är perfekt street style kläder. Du kan bära denna outfit för jobbet eller en avslappnad middag.

Vad sägs om blå väska?

gulblå outfit blå väska
källa
Alla dessa idéer handlade om att bära en gul väska. Tror inte ens att jag inte har hittat den blå. Italienska tjejer älskar det! Denna väska med spännande broderi är väldigt modern och excentrisk. Använd den med din gula klänning och svala solglasögon.

Gula och blå klänningar

Flödande blå klänning och fluffigt tillbehör

gulblå outfit blå klänning
källa
Denna klänning är gjord av vackert siden och är mycket smickrande på din kropp. Lägg till en gul pälsig och fluffig väska för att komplettera din gula och blå outfitkombination. Victoria Beckham spikade just denna outfit.

Gul skiftklänning

gulblå outfit gul skiftklänning
källa
Den gula skiftklänningen i kombination med en blå jeansjacka och en färgglad väska är den perfekta klädseln för vardagsvandringar. Om du är ett fan av denim, välj den här långrockjackan för ett snyggt utseende.

Jag hoppas att du tycker om dessa gula och blå outfitidéer som jag grävde åt dig. Om du ursprungligen trodde att detta inte var en bra idé, förhoppningsvis ändrade du dig efter att ha tittat på dessa fantastiska kombinationer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*