Hur man bär blå stövlar

När det gäller stövlar är de svarta stövlarna de enklaste att utforma medan de bruna stövlarna knappt är en sekund. Det är ingen tvekan om att de svarta och bruna ser underbara ut med många kläder i olika stilar, men det är alltid kul att prova något unikt och mer kreativt. I det här blogginlägget ska jag utforska några av de bästa sätten att bära blå stövlar med dig. Låt oss ta en titt på topplistan jag har sammanställt nu.

Marinblå korta stövlar med filthatt

Marinblå korta stövlar rutig skjorta med hatt
källa

För att starta listan ska jag visa dig en riktigt avslappnad men ändå unik outfit. Stövlarna förknippade med klädseln är faktiskt inte så svåra att forma, eftersom de egentligen är marinblåa stövlar snarare än ljusblå. Du kan enkelt para ihop dem med en svart och vit rutig skjorta och rippade skinny jeans. Att ha på sig en mörkblå filthatt kan ge en extra unikhet i kläderna.

Grön turtleneck med blå spetsiga tå-ankelklackar

grön turtleneck med blå spetsiga tår
källa

De blå fotkängorna i spetsigt läder verkar smälta in naturligt med denna minimala outfit. Outfiten består av en skogsgrön turtleneck och svart läder gamacher. Ett trevligt knep för att bättre limma alla bitarna ihop är att bära en blå väska som matchar stövlarna.

Kungsblå mocka ankelstövlar med svart ullrock

kungsblå mocka ankelstövlar
källa

Låt oss nu prata om stövlar som faktiskt är ljusa och iögonfallande, som de kungsblå mockaskor. Du kan bära stövlarna med en svart stickad tröja, svart ullrock och svart leggings. De kungsblå stövlarna sticker ut i denna helt svarta outfit och gör outfit mycket mer intressant.

Svart tröja klänning med kungsblå ankel stövlar

svart tröja klänning kungsblå ankel stövlar
källa

Här är en annan outfit som inkluderar de skarpt snygga kungsblå ankelstövlarna. Outfiten består av en svart tröja klänning, en vit skinnjacka och strumpor med kungliga blå stövlar.

Lårhöga kungsblå stövlar med en lång svart ullrock

Lårhöga kungsblå stövlar svart ullrock
källa

Om du tycker att även de kungliga blå ankelstövlarna inte är tillräckligt prickiga, prova den här outfit med de lårhöga kungliga blå stövlarna. Du kan bara bära dem med en svart tröja klänning och en svart lång ullrock. Så lätt som stövlarnas färg ser den svarta och blå outfit naturligt ut när du sätter ihop dem. Om du verkligen vill ha en lite plattare version av denna outfit, byt ut de kungsblå stövlarna med grå mocka lårhöga stövlar.

Marinblå filthatt med matchande knähöga mockaskor

Navy filthatt för att matcha knähöga mockaskor
källa

Ofta kan du uppnå ett snyggt utseende genom att implementera en smart skiktningsteknik. Denna outfit är en fantastisk demonstration av denna teknik. Bär en grå och vit randig långärmad T-shirt med en lång grå väst över. Använd ljusblå skinny jeans med knähöga stövlar i marinblå för skinkorna. Använd en grå handväska och en marinblå filthatt för extra stil och elegans.

Himmelblå stickad tröja med blå mockaskor

Himmelsblå stickad tröja mocka ankel stövlar
källa

För att uppnå ett feminint och snyggt utseende, överväga denna outfit. Den består av en vit krage skjorta som bärs under en himmelblå stickad tröja för toppen. Bär en minikjol i svart läder och blå mockasko stövlar.

Blå regnstövlar med ullrock och leggings

blå regn stövlar ull kappa leggings
källa

Numera är regnstövlarna så vackert utformade att de har blivit en viktig del av modevärlden. Bär en stickad tröja och en svart yllekappa för toppen för att forma de blå regnstövlarna. Koppla ihop dessa bitar med en svart minikjol, strumpor och blå knähöga regnstövlar. Använd en svart filthatt för att lägga till en konstnärlig touch. För fler idéer om regnstövlar, kolla in vår tidigare blogg om vad du ska ha på dig med regnstövlar.

Himmelblå 3-delad uppsättning bestående av tröja, jeans och fotkängor

himmelsblå tröja jeans ankel stövlar
källa

Ibland är det bedårande att bära samma färg för hela din outfit. Textur är en nyckel för att se bra ut med en sådan outfit. Som ett bra exempel, ha en himmelsblå fluffig stickad tröja med rippade jeans i samma färg. Lägg till ett par himmelblå fotkängor i ekvationen.

Ljusblå knähöga regnstövlar med vit kofta

ljusblå knähöga regnstövlar
källa

Här är en annan elegant outfit som inkluderar regnstövlarna. Bär en svart t-shirt med en grå och vit kofta på toppen. Använd svarta leggings med himmelblå knähöga regnstövlar för skinkorna. Det förvånar mig fortfarande varje gång jag ser ett par regnstövlar som ser så vackra ut. De smälter bara perfekt in med resten av kläderna.

Blåtryckt långärmad slida klänning med knähöga stövlar

blåtryckt långärmad skiftklänning knähöga stövlar
källa

Ett bra sätt att utforma ett par blå mockaskinnhöga stövlar är att helt enkelt bära dem med en blå klänning. En tryckt blå skiftklänning väljs för denna outfit för att skapa ett uppfriskande och ungdomligt utseende.

Grå och elfenbenfärgad tröja med himmelblå, fluffiga fotkängor

grå och elfenbenströjor, himmelsblå fluffiga fotkängor
källa

De himmelsblå fluffiga fotkängorna ser riktigt söta ut. Du kan bära dem med en bekväm grå och elfenbenfärgad tröja för toppen och helt enkelt smala jeans för botten.

Blå ankelstövlar med svart pennkjol och lång grävmaskin

blå ankel stövlar svart penna kjolar outfit
källa

För en arbetsdräkt kan du bära en svart tröja med en lång svart tränare med en pälskrage som topp. Bär en svart penskjol med strumpor och de blå bottenstövlarna för en fin och feminin look.

Hoppas att du gillade listan över idéer om blå boot outfit som jag just delade med dig. Blå stövlar är faktiskt lite knepiga att ta av, men listan ovan kan definitivt hjälpa dig att få en bra start. Kolla också in våra tusentals andra outfitidéer på webbplatsen för mer inspiration till outfitidéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*