Hur man bär blå sandaler

Hur man bär blå sandaler

Blå är en vacker färg som är ganska skarp och märkbar, och samtidigt är väldigt lätt att forma. Tänk till exempel på ljusblå pojkvänjeans, mörkblå skinny jeans och ljusblå chambrayskjortor. Idag ska jag prata om en undervärderad blå artikel, som är de blå sandalerna. Marinblå, kungsblå och himmelblå versioner av dem kan enkelt ge dig en helt annan känsla, men de ser alla väldigt snygga ut. För att visa dig hur du utformar dem alla har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för blå sandalkläder för dig. Låt oss titta på dem nu.

Vit turtleneck med turtleneck, spetskjol och ljusblå sandaler med klack


källa

För att starta den här listan över coola och uppfriskande outfitidéer, ska jag visa dig en mycket mysig och vacker outfit som är perfekt för dejting. På toppen bär du en vit, lite beskuren stickad tröja med en sköldpaddshals. Koppla ihop den med en ljusblå midispetskjol. För skorna, använd ett par ljusblå sandaler för att komplettera det här super attraktiva utseendet.

Svart bodycon mini bodycon klänning med långa ärmar och mörkblå sandaler

svart bodycon mini bodycon klänning med långa ärmar och mörkblå sandaler
källa

För att skapa det svala och lite mörka affärsavslappnade utseendet kan du bära en svart långärmad, formad mini-bomullsklänning som fokus för din outfit. För resten av utseendet kan du bära en korsväska i svart läder och ett par sandaler med marinblå klack för att göra utseendet stilfullt.

Mörk jeansjacka med vit miniklänning med kungsblå sandaler

mörk jeansjacka med vit miniklänning med kungsblå sandaler
källa

Detta är ett mer ungdomligt utseende som är lätt att dra. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit mini-shift-klänning med en marinblå denimjacka. Kombinera dem med ett par kungsblå remmar med sandaler så att de ser vardagliga och iögonfallande ut. Bär ett blått och vitt tryckt siden halsduk för att göra utseendet komplett.

Vit blus med kantad fåll och rodnadrosa kofta

vit spetsblus med kantad fåll och rodnande rosa kofta
källa

För att skapa det där damliknande affärsläget kan du bära en vit blus med en kammad fåll och en rodnadrosa kofta målad över den. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans för att se smal och avslappnad ut. För skorna kan du bära ett par sandaler med blågröna band för att komplettera kläderna unikt och snyggt.

Ljusblå slim fit skjorta med volang krage och mini klänning shorts

Ljusblå, slim fit skjorta med volang krage och miniklänningshorts
källa

För att skapa denna affärsavslappnade outfit som får dig att se attraktiv och lättillgänglig ut, kan du bära en ljusblå skjorta med en smal passform och några snygga volangdetaljer i halsen. Kombinera skjortan med grå, flytande mini-shorts. Använd ett par ljusblå sandaler för dina skor för att göra utseendet komplett.

Svart stamtryckt miniklänning med halva ärmar och ljusblå sandaler

svart stamtryckt miniklänning med halva ärmar och ljusblå sandaler
källa

Detta är en mycket minimalistisk, boho-stil outfit som kan användas för att se attraktiv ut på ett diskret sätt. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en svart miniklänning i tribalprint. Kombinera den med en ljusrosa axelväska i läder. Bär ett par ljusblå remmar med sandaler för att skorna ska komplettera utseendet med en uppfriskande touch.

Vit mini-klänning med spetsar och fåglar med blå sandaler

vit spets miniklänning med kantad kant och blå sandaler
källa

Detta är en mycket uppfriskande och attraktiv blå och vit outfit som är förvånansvärt lätt att ta av. Du kan bära en vit spetsmantelklänning med en kammad fåll som fokus för outfit. Koppla ihop den med en kungsblå läderkoppling och ett par kungliga blå sandaler för att se skarpa och vackra ut.

Jeansjacka med rippade jeans och remmar i kungsblå sandaler

Jeansjacka med rippade jeans och kungsblå sandaler
källa

Detta är en supercool och unik lagerlagring som kan få dig att se ungdomlig ut. För toppen bör du ha en svartvit randig långärmad t-shirt med en mock-hals och en blå jeansjacka. Lägg till en annan jacka ovanpå genom att bära en svart skinnjacka. För resten av kläderna, använd blåklippta jeans med smal passform och ett par kungsblå platta remmar med sandaler.

Miniklänning i kall axel i marinblå med ljusblå sandaler

Miniklänning i kall axel i marinblå med ljusblå sandaler
källa

Att se reserverat sexigt betyder inte att du måste visa mycket hud. Om du bara visar dina axlar med en mörkblå miniklänning med kalla axlar, kommer du redan att se sexig och attraktiv ut. Du kan helt enkelt para ihop den med ljusblå sandaler för att komplettera utseendet med elegans.

Vit topp med spetsar i spets med djup V-ringning och ljusblå jeans med kantad fåll

vit peplum spets topp med djup V-ringning och ljusblå jeans med kantad fåll
källa

Om du letar efter en till synes avslappnad men lågmäld sexig outfit att ha på sig för en tjejkväll är det här en utmärkt idé för dig. Bär bara en vit peplumtopp med en djup V-ringning. Kombinera den med blå, smala, beskurna fransade jeans. Använd kungsblå sandaler för att komplettera utseendet.

Vit bomberjacka med svart maxikjol

vit bomberjacka med svart maxikjol
källa

För att uppnå detta avslappnade och lite mogna utseende kan du bära en vit topp med en vit bomberjacka. Kombinera dem med en svart rak maxikjol för att se extra luftig och ladylik ut. För skorna kan du bära ett par kungsblå platta sandaler för att komplettera kläderna med en iögonfallande touch.

Citrongul långärmad miniklänning med högklackade blå sandaler

Citrongul långärmad miniklänning med blå klackade sandaler
källa

Att se glad och skarp ut är att använda kombinationen gult och blått en bra idé. För att applicera detta på ditt utseende kan du bära en citrongul miniklänning med ett par kungsblå klackade sandaler. Lägg till en liten och snygg mörkgrön axelväska i läder för att se ännu mer elegant ut.

Navy Velvet Cutout Front Mini Dress med högklackade blå sandaler

Mörkblå miniklänning med sammetringning och blå sandaler
källa

Detta är en vacker, sexig och djup cocktailpartydräkt som gör att du sticker ut från mängden. Bär en marinblå miniklänning i sammet med en djup V-ringning som fokus för outfit. Kombinera den med ett par kungsblå sandaler för att komplettera utseendet.

Här är de blå sandala outfitidéerna som kan hjälpa dig att se snygg och skarp ut. Prova det och känn magin med dessa eleganta blå bitar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*