Hur man bär blå sammetsklänning

Hur man bär blå sammetsklänning

När det gäller cocktailklänningar eller balklänningar har jag ofta en känsla av att färgen blå, närmare bestämt mörkblå, underskattas. Har du någonsin sett någon ha på sig en blå sammetklänning på en fest och märkt hur djupt klänningen ser ut? Medan vissa människor föredrar att se sexiga och prickiga ut, vill andra se djupa och mogna ut. Och dessa känslor är förresten inte uteslutande för varandra. För det här blogginlägget har jag samlat några av de bästa idéerna för kläder i blå sammet och ska dela dem med dig nu.

Blå spaghettirem Velvet Bodycon klänning


källa

Jag har alltid varit ett fan av minimala kläder. Låt mig nu börja denna topplista med en superminimal outfit som också ser fantastisk ut. Klänningen här är en figurkramande sammetsklänning med blå spagettiband. Bär bara den med ett par svarta klackar med öppen tå med ankelband och du är redo att lysa framför människor med denna minimala outfit.

Blå långärmad sammet miniklänning

blå sammet miniklänning med långa ärmar
källa

För de av er som inte riktigt vill få mycket uppmärksamhet på en cocktailparty och ändå vill se bra ut för att visa respekt, här är en blå sammet långärmad miniklänning som kan göra just det. Bär klänningen med silverklackar för att slutföra denna lågmälda, vackra outfit.

Blå långärmad älskling halsringning sammet slida klänning

blå långärmad svett stil halsringning sammet skift klänning
källa

Det är inte ofta som en klänning med en älskling är en långärmad klänning. Mycket ofta kommer den hjärtformade halsen ärmlös eller axellös. Den här gången ser den här miniklänningen i blå sammetmantel med långa ärmar så bedårande ut. Kombinera klänningen med strumpor och svarta fotkängor för ett vackert och tillgängligt utseende.

Blå sammet blazer klänning

blå sammet blazer klänning
källa

Blazerklänningen är så cool att varje gång du ser en blazerklänning känns det som om du ser en mycket kreativ outfit. I det här fallet är det en blå sammetblazerklänning. Det kombineras helt enkelt med svarta öppna tåklackar. Detta skulle vara en bra outfit för en chef eller chef att bära på ett företagsevenemang som en årlig middag om de föredrar att klä upp sig.

Blå sammetskiftklänning med vit fuskpäls

blå sammet klänning vit fuskpäls
källa

Hittills har jag inte nämnt en outfit som svarar på frågan vilken jacka jag ska ha med en blå sammetklänning. Här fick vi ett mycket trevligt svar. Den blå sammetskiftklänningen kombineras med en vit fuskpäls för att skapa ett förtrollande utseende. Bär ljusrosa klackar för att ge outfit en feminin touch.

Blå fladdrande ärm insamlade midjeklänning

blå fladdrande ärmklänning med samlad midja
källa

För dig som inte gillar att se ut som om du kämpar för att se vacker ut på en cocktailparty, här är en relativt avslappnad klänning som du gärna vill ha på dig. Det är en blå sammetklänning med fladdrande ärmar. Bär den med svarta balettskor för öppen tå för att slutföra denna outfit. Det är en som är väldigt lätt att dra av sig.

Mini Fit och Flare Mini-klänning med knähöga stövlar

Knähöga stövlar med en blå passform och en utsvängd miniklänning
källa

Här är en annan outfit som är väldigt lätt att ta av. Den består av en blå sammet långärmad skaterklänning, strumpor och knähöga stövlar av svart mocka. Förresten, en av fördelarna med en skridskoklänning är att den ser bra ut på både långa och små tjejer.

Blå, knälång, utsvängd sammetsklänning med silverbälte

blå sammet knälång fackla klänning silver bälte
källa

För att se lite mer kraftfull och dominerande ut, här är en blå sammetklänning med ett brett silverbälte. Klippet och färgen gör att klänningen känns kraftfull och seriös. För att hålla det kraftfulla utseendet konsekvent, bära burgundy och guldklackar för att slutföra kläderna.

Blå miniklänning med öppning i bröstet och hals

blå miniklänning med djup V-ringning och djup V-ringning
källa

Du vet hur chokers har blivit en enorm trend i modevärlden idag. Det har nått en punkt där vissa klänningar helt enkelt innehåller en choker som en del av klänningen. Kolla till exempel den här blå klänningen med öppen bröst och chokerhals. Det ser ut som en djup V-ringad klänning med en separat choker. Detta är en så intressant design och trend. För att utforma klänningen, använd den bara med blå klackar med öppna tår.

Blå sammetsklänning med nakna sandaler

blå sammet slida klänning nakna sandaler
källa

Låt oss nu prata om en outfit som kan få dig att se ut som flickan bredvid. Underskatta inte kraften hos en tjej bredvid. Ibland, i motsats till intuitionen, är den mest populära damen på ett cocktailparty en som klär sig på det här sättet, inte den som klär sig extremt sexig. Hur som helst, tillbaka till den outfit består den av en blå långärmad sammetsklänning med en rund halsringning. Bär den med nakna sandaler och ett subtilt silverhalsband så är du bra att gå.

Blå skridskoåkare med höga stövlar

blå skridsko klänning overknee stövlar
källa

Här är en annan tjej bredvid. Den här gången är det en kortärmad skaterklänning i blå sammet, i kombination med svarta, lårhöga mockaskor. Jag älskar bara hur kombinationen av skaterklänning och overknee stövlar ser så damig ut och elegant.

Blå hög split bodycon maxiklänning

blå, hög split, figur-kramar maxiklänning
källa

Tja om du vill visa upp dina ben men vill se mer mogen ut. Istället för att ha på dig en miniklänning kan du bära den här blåa högklackade maxiklänningen i sammet. Ett par svarta klackar i fotledsremmen är ett utmärkt sätt att komplettera ditt utseende.

Spaghetti-remmar Deep Bodycon Midi-klänning med V-hals

Spaghettiband, djup V-ringning, figurklädda midiklänning
källa

Denna outfit visar hur en choker kan göra en outfit mer elegant. En blå midiklänning i bodycon med en djup v-ringning, en svart choker och svarta läderkalvkängor för ett elegant och snyggt utseende.

Mörkblå maxiklänning med vita sneakers

mörkblå maxiklänning vita sneakers
källa

Jag har alltid varit ett fan av de vita sneakersna för att de bara är så mångsidiga. Om du har självförtroendet att bära en atypisk klädsel, bär den här blå sammet maxiklänning med hög split och vita sneakers. De låter inte rätt på papper. Men som du kan se av resultatet är det en kreativ och snygg outfit.

Tvådelad blå knälång klänning

tvådelad blå knälång klänning
källa

För en söt och avslappnad sexig look kan du bära den här tvådelade blå sammetklänningen. Den övre delen är en axelbandslös topp, medan den nedre delen är en misshandlad kjol. Koppla ihop klänningen med silverklackar för att komplettera denna outfit med en elegant twist.

Så här är de blå sammetsklänningsidéerna jag vill dela med dig. Om du letar efter fler outfitidéer, se till att kolla in de tusentals outfitidéerna på den här webbplatsen innan du lämnar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*