Hur man bär blå rutig skjorta

Hur man bär blå rutig skjorta

Idag ska jag prata om hur man utformar den blå rutiga skjortan. Om du gillar att ha pojkvänströjor kanske du redan känner till den röda och svarta rutiga skjortan. Den blå versionen kanske inte är så populär, men den ser lika vacker ut, om inte mer uppfriskande. Om du föredrar ett pojkaktigt utseende kan du prova att ha ett svart och blå rutigt utseende, eller så kan du välja ett blått och vitt rutigt utseende om du vill klä dig uppfriskande och kärleksfullt. För att göra stylingen enklare för dig har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för en blå rutig skjorta. Låt oss titta på dem nu.

Blå rutig skjorta med smala jeans och bruna läderstövlar


källa

För att starta den här listan över vackra och avslappnade outfitidéer ska jag först visa dig en affärsavslappnad outfit som kan få dig att se snygg och elegant ut. För att forma detta utseende kan du bära en blå och svart rutig skjorta med smala jeans med blå manschetter. Bär ett par bruna stövlar i läder för att slutföra detta utseende.

Blå rutig pojkvänskjorta med quiltad väst och smala jeans

blå rutig pojkvänskjorta med quiltad väst och smala jeans
källa

Här är en mycket attraktiv helblå outfit som du kanske vill prova. Bär en mörkblå rutig pojkvänskjorta på toppen och lägg på den med en kungsblå quiltad väst. Koppla ihop dem med blå skinny jeans. För skorna kan du bära ett par orange höga klackar för att slutföra ut på ett flashigt sätt.

Blå rutig skjorta med svart läder minikjol och läderstövlar

blå rutig skjorta med svart läder mini kjol och läder stövlar
källa

Om du bara vill vara lite nervös för att visa den mörkare och mer snygga sidan i dig, här är ett bra alternativ. Du kan bära en blå rutig skjorta med en svart minikjol i läder. Koppla ihop dem med ett par svarta läderstövlar med fotkängor. Lägg till en grå ryggsäckhandväska för att göra outfit extra elegant och pojkaktigt.

Vit t-shirt med pojkvänskjorta och mörka skinny jeans

vit t-shirt med pojkvänskjorta och mörka skinny jeans
källa

För att skapa detta snygga och pojkaktiga utseende som är perfekt för avslappnade hangouts, här är vad du vill göra. Bär en vit t-shirt med en blå rutig pojkvänskjorta. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans med manschetter. För skorna, ha på dig ett par marinblå casualskor för att slutföra kläderna på ett snyggt sätt.

Blå och vit rutig skjorta med svarta skinny jeans och filthatt

blå och vit rutig skjorta med svarta skinny jeans och filthatt
källa

Det här är en ganska artig och lekfull outfit som du kanske vill prova. För att uppnå detta utseende kan du ha en blå och vit rutig slim fit-skjorta på toppen. Kombinera den med svarta smala jeans med hög midja. Använd ett par svarta läderskor till skorna. Lägg till en svart filthatt i mixen för att ge den subtila konstnärliga inslag.

Rutig pojkvänströja med smala jeans med muddar och stövlar i brunt läder

Rutig pojkvänströja med smala jeans med muddar och bruna läderstövlar
källa

Att använda den bruna och blå färgkombinationen är ett bra sätt att bygga en snygg outfit. Till exempel kan du bära en blå och svart rutig skjorta med blå skinny jeans. Kombinera dem med ett par stövlar i brunt läder. Bär en brun läderhandväska för att avsluta din outfit i stil.

Blå och vit skjorta med gult bälte och svarta skinny jeans

blå och vit skjorta med gult bälte och svarta skinny jeans
källa

Denna outfitillustration visar hur du kan krydda hela ditt utseende med chockerande färger. För att uppnå denna outfit kan du bära en blå och vit rutig skjorta med svarta skinny jeans. Lägg till ett chockerande gult skinny bälte för att göra denna outfit flashig och lekfull. Använd ett par saknade läderskor till skorna. Bär en svart filthatt för att avsluta din outfit.

Pojkvän plädskjorta med vit t-shirt med scoop hals och balettklack

Pojkvän plädskjorta med vit t-shirt med scoop-hals och balettlägenheter
källa

Här är vad du vill göra för att forma denna luftiga och avslappnade outfit. Bär en blå och vit rutig pojkvänskjorta med en vit t-shirt på toppen. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. Ett par svarta ballerinaskor för dina skor är ett utmärkt sätt att avsluta din outfit.

T-shirt med rund hals, blå jeans och vita canvasskor

T-shirt med rund hals, blå jeans och vita canvasskor
källa

Det här är en ganska mysig och ungdomlig outfit som du kanske vill prova. Ovan kan du bära en blå och vit rutig pojkvänskjorta med en vit scoop neck tee. Koppla ihop dem med blå slim fit-jeans. För skorna kan du bära ett par helt vita klassiker med låg topp för att komplettera utseendet.

Mörkblå och vit rutig slim fit-skjorta med mörka jeans

Mörkblå och vit rutig, smal tröja med mörka jeans
källa

Detta är en slim fit blå och vit rutig skjorta med knappar som får dig att se längre och smalare ut än andra pojkvänströjor. För att utforma den härliga skjortan kan du bära mörkblå skinny jeans och ett par svarta läderskor för att klara outfit på ett rent och snyggt sätt.

Himmelblå och vit rutig skjorta & skjorta Maxikjol

Himmelblå och vit rutig skjorta och maxikjol
källa

För att uppnå detta helt uppfriskande och attraktiva utseende kan du börja med en ljusblå och vit rutig slim fit-skjorta på toppen. Kombinera den med en halvtransparent, tvåskikts maxi chiffong kjol. För skorna kan du bära ett par vita spetsiga klackar för att slutföra kläderna på ett uppfriskande sätt.

Marinblå rutig skjorta med grå longline-kofta och kamelstövlar

Mörkblå rutig skjorta med grå longline kofta och kamel stövlar
källa

För att uppnå det avslappnade gatutseendet kan du bära en marinblå rutig pojkvänströja med en grå kofta. Team dem med marina skinny jeans och ett par kamel mocka ankel stövlar för en cool look.

Vit V-ringad t-shirt med jeans och blå rutig skjorta bunden runt midjan

vit V-ringad t-shirt, jeans och blå rutig skjorta bunden runt midjan
källa

För att uppnå det luftiga och avslappnade streetlooket kan du bära en vit V-ringad t-shirt och blå skinny jeans. Team dem med ett par vita låga Converse. Slutligen knyt en blå och vit rutig pojkvänskjorta runt midjan för en snygg touch.

Hoppas att du gillade de blå rutiga skjortaidéerna jag just nämnde för dig. Testa det och du kommer antagligen gilla det snygga och avslappnade utseendet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*