Hur man bär blå rutig kjol

Medan de flesta av er bör känna till den rutiga kjolstylingen, saknar du mycket om du bara är intresserad av den mer populära röda och svarta rutiga kjolen. Idag ska jag visa dig hur du utformar den blå rutiga kjolen så att du ser vacker ut på ett unikt och attraktivt sätt. Den blå färgen gör att du kan sticka ut från mängden, särskilt när alla andra bär svart, vitt och grått på jobbet. För att visa dig några fina stylingtrickar har jag samlat några riktigt fina blå pläd kjol outfit idéer. Låt oss titta på dem.

Svart kavaj med en grå och blå rutig minikjol


källa

Låt mig börja den här listan med outfitidéer med ett snyggt och djupt affärsläge. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en marinblå kavaj över en marinblå v-ringad blus till toppen. Team dem med en mörkblå och grå rutig minikjol. För resten av kläderna, använd svarta strumpor och marinblå ballettpumpar för att göra utseendet komplett.

Svart konstläderjacka med mörkblå och grå rutig kjol

svart konstläderjacka med mörkblå och grå rutig kjol
källa

För att forma denna snygga och mörka outfit behöver du ett element i mixen. Du kan också bära en svart polotröja med en svart bikerjacka i läder så att toppen ser cool och tunn ut. Kombinera dem med en grå och mörkblå rutig minikjol. Bär svarta strumpor och svarta stövletter i läder för att göra din outfit stilfull.

Svart stickad tröja med vit T-shirt och mörkblå rutig kjol

svart stickad tröja med vit tryckt t-shirt och mörkblå rutig kjol
källa

Detta är en ganska mysig och flickaktig outfit som är lätt att ta av. Till toppen kan du bära en vit eller rosa grafisk t-shirt med en svart tröja. Kombinera dem med en grå och mörkblå rutig minikjol. Bär svarta strumpor och ett par svarta Chelsea-läderstövlar för att se snygga och feminina ut.

Grå grafisk sweatshirt med mörkblå pläd mini-veckad kjol

grå grafisk tröja med mörkblå rutig mini veckad kjol
källa

För att skapa det snygga och avslappnade gatutseendet, låt oss lägga till en svart baseballkeps till mixen. För kärnan i klädseln kan du bära en grå tröja med rund hals och en grå och mörkblå rutig minikjol. Använd svarta stövletter i läder med ankelklackar för att lägga tum till din höjd.

Kortärmad t-shirt i grå spets med mörkblå och grön kjol

grå spets kortärmad T-shirt med mörkblå och grön kjol
källa

För att se lite mer mogen och feminin ut är det ofta en bra idé att lägga till ett spetselement i din outfit. Ett enkelt sätt att göra detta är att helt enkelt ha på sig en ljusgrå spetsig kortärmad t-shirt. Kombinera den med en grön och mörkblå rutig minikjol. Använd svarta läderstövlar för att avsluta klädseln i stil.

Blå mock neck tröja med knälång rutig kjol

blå mock hals tröja med knälång rutig kjol
källa

Det är en bra idé att bära en blå-på-blå outfit. Vad jag menar är att bära en blå tröja med en grå och blå rutig knälång kjol för att fylla din outfit med färgen blå. För att göra denna outfit mer damlig kan du bära en ljusrosa skinnjacka. Bär också ett par ljusrosa klackar för att komplettera utseendet.

Svart beskuren tröja med blå rutig midikjol

svart förkortad tröja med blå rutig midikjol
källa

För att se speciellt lång och smal ut kan du bära en svart, snygg tröja för att visuellt flytta midjan upp några centimeter. Kombinera den med en flared blå och svart midi rutig kjol. Bär svarta ballerina-lägenheter med dina skor för att ge en elegant touch till din outfit.

Vit stamtryckt knäppt skjorta med blå rutig minikjol

vit stamtryckt skjorta med knappar och blå rutig minikjol
källa

För att uppnå denna unika och snygga casual casual outfit kan du bära en vit och himmelblå skjorta med stamtryck som fokus för din outfit. Kombinera den med en blå och svart midikontrollerad kjol med en avslappnad passform. För resten av utseendet, använd svarta läderstövlar och en svart koppling för att se cool och elegant ut.

Tröja med blå och grå midikjol

tröja med blå och grå midikjol
källa

För att uppnå detta mysiga och flickaktiga utseende kan du använda den grå och blå färgkombinationen. Använd en grå tröja med en mock-hals och en blå och grå rutig midikjol för att applicera detta på din outfit. För skorna, ha på dig ett par röda mockaskor med spetsiga tår för att ge extra känsla till denna outfit.

Svart kort t-shirt med blå och grå minikjol

svart kort t-shirt med blå och grå minirater kjol
källa

Ett väldigt coolt knep för att se superlång och smal ut är att ha på sig en svart beskuren t-shirt med en hög kjol. I det här fallet väljs en blågrå miniraterad kjol med hög midja. Så här ser midjan högt ut och dina ben ser långa ut. Använd svarta strumpor och svarta läderstövlar för att göra utseendet komplett.

Svart beskuren tröja med båthals och rutig blå minikjol

svart beskuren tröja med båthals och rutig blå minikjol
källa

En liten variation på föregående outfit är för dig som inte gillar att visa hud. Du kan bara bära en väldigt beskuren svart tjock tröja för toppen och para ihop den med en blå rutig höghöjd minikjol så att du inte ens behöver visa en tum hud i midjan. Koppla ihop dem med vita sneakers för att se vardagliga och ungdomliga ut.

Svart kofta med rutig minikjol och vita sneakers

svart kofta med rutig minikjol och vita sneakers
källa

För att se luftig och söt ut kan du använda några enkla skiktningstekniker. Du kan till exempel ha på dig en vit t-shirt med en mörkblå och grå mini raid kjol. Lägg nu till ett extra lager genom att bära en svart oversize kofta. Koppla ihop dessa bitar med vita besättningsstrumpor och vita sneakers för att se uppfriskande ut.

Grå grafisk tröja med chambray-skjorta och mörkblå rutig midikjol

grå grafisk tröja med chambray-skjorta och mörkblå rutig midikjol
källa

För ett unikt och elegant affärsavslappnat utseende kan du bära en ljusblå chambray-skjorta med knappar och en ljusgrå grafisk tröja över. Kombinera den med en marinblå och grå rutig midikjol för att visa upp några kurvor. Koppla ihop dem med ett par burgundy sammet höga klackar för att ge utseendet en lite mogen touch.

Här är de blå rutiga kjoldräkterna som kan få dig att se mer unik och attraktiv ut. Det finns ingen anledning att inte prova dem eftersom de är mycket lätta att ta bort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*