Hur man bär blå maxikjol

Hur man bär blå maxikjol

Idag ska jag prata om den blå maxikjolen som får dig att se skarp och glad ut på ett mycket naturligt sätt. Styling är faktiskt väldigt enkelt. Du kan bara bära den med en vit topp, oavsett om det är en skjorta, västtopp eller långärmad topp. Det kan också få dig att se luftig och uppfriskande ut om du håller din outfit enkel och ren. För att förklara hur du kan utforma det lättare har jag sammanställt en lista med riktigt fina blå maxikjol outfit idéer för dig. Låt oss nu dyka in.

Blå maxikjol med röd och vit randig t-shirt


källa

Som nämnts tidigare är det inte svårt att utforma en blå maxikjol alls. För att starta den här listan med outfitidéer ska jag visa dig en riktigt avslappnad outfit som du enkelt kan ta av. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit och röd randig t-shirt med en blå, lätt utsvängd maxikjol. Använd gråklackade sandaler för att se snygga och uppfriskande ut.

Svart t-shirt med brunt bälte och blå maxikjol

svart t-shirt med brunt bälte och blå maxikjol
källa

Här är en annan avslappnad street outfit. Den här gången är det lite mörkare och snyggare. Du kan bara bära en svart t-shirt med ett brett brunt läderbälte. Kombinera dem med en blå maxikjol. Använd svarta sandaler för att hålla det mörka temat konsekvent medan du fortfarande ser avslappnad ut.

Vit linne med scoop-halsringning och kungsblå maxikjol

vit linne med scoop-halsringning och kungsblå maxikjol
källa

Detta är en outfit som är elegant nog att bära för cocktailparty eller andra semi-formella evenemang. För en topp, bära en vit scoop halsringning chiffong linne. Kombinera den med en kungsblå maxikjol med hög midja och en utsvängd kjol. Lägg till en brun läderhandväska och ett par ljusrosa rundade tåklackar till mixen för att se mer damlik ut.

Vit chiffongblus med blå maxikjol

vit chiffongblus med blå maxi sammet kjol
källa

Här är en riktigt feminin och attraktiv outfit som du kan bära för både arbets- och semi-formella evenemang. Till toppen kan du bära en vit långärmad chiffongblus. Kombinera den med en blå maxikjol med hög midja. Bär ljusgrå mocka höga klackar och en babyblå snygg läderhandväska för att komplettera detta attraktiva och tillkomliga utseende.

Vit t-shirt med blå maxikjol

vit t-shirt med blå hög split maxikjol
källa

För att se mer elegant ut är det relativt enkelt att bära något av chiffong. Till exempel ser denna vita chiffongt-shirt också väldigt elegant ut. Du kan para ihop den med en blå högskalad maxikjol för att se sexig ut. Använd marinblå klackar med öppna tår för att avsluta din outfit vackert.

Svart grimtopp med veckad maxikjol

svart halter topp med veckad maxikjol
källa

Att visa upp dina kurvor så att du ser smal och lång ut är att ha en bodycon-klänning ett mycket bra alternativ. Ett annat bra alternativ är att ha på sig en formpassad topp med en utsvängd kjol för att simulera effekten av en passform och en utsvängd klänning. Till exempel kan du bära en figur-kramar svart grimma topp med en blå utsvängd veckad maxikjol. Använd blå klackar för att göra utseendet komplett.

Vit topp med spagettiremmar och blå maxikjol med hög midja

vit topp med spagettiremmar och blå maxikjol med hög midja
källa

För ett lättare och mer uppfriskande utseende kan du helt enkelt bära en vit västtopp med en chiffongspagetti och en blå maxikjol med hög midja. Bär ett par ljusrosa klackar med öppen tå och ett vitt halsband för att se dam- och ungdomligt ut.

Vit linne med gult bälte och blå, hög split kjol

vit linne med gult bälte och blå, hög split kjol
källa

Här är ytterligare ett uppfriskande och luftigt utseende. Bär bara en vit linne med en blå maxikjol som är delad hög. Använd ett smalt gult bälte för att ge dessa bitar en fin separation. Bär svarta remmar sandaler för att se uppfriskande och snygg ut samtidigt.

Vit och svart kortärmad topp med blå kjol

vit och svart figurkramande kortärmad topp med blå kjol
källa

För att uppnå det lite vintage-utseendet kan du bära en vit och svart prickig kortärmad blus till toppen. Kombinera den med en blå maxikjol med hög midja. Använd höga klackar i brun mocka för att ge en elegant och sofistikerad touch till det övergripande utseendet.

Vit ärmlös t-shirt med beskuren tryck och blå maxikjol med elastisk midja

vit ärmlös t-shirt med beskuren tryck och blå maxikjol med elastisk midja
källa

För en sexig och snygg look med låg vikt kan du bära en vit ärmlös t-shirt med ett beskuret tryck för att avslöja lite hud i midjan. Denna outfit är speciellt designad för dig som har en smal midja. Bär en blå golvlång kjol med lägenheter gjorda av kamelmocka för att utforma skördetoppen.

Vit kort västtopp med djup V-ringning och maxikjol

vit, kort västtopp med djup V-ringning och maxikjol
källa

För att forma den här sexiga klädseln, använd en vit kroppskramande väst med en djup v-ringning. Koppla ihop den med en flared blå maxikjol för att tona ner outfit lite och se mer avslappnad ut. Bär ett färgstarkt halsband och ett par nakna sandaler för att klara kläderna.

Valsad topp med spets i nederkant och blå kjol

Spetsvästar med kantad fåll och blå kjol
källa

För att uppnå detta eleganta och uppfriskande utseende kan du bära en vit, korsad ärmlös spetsfåll och en kungsblå maxikjol. Koppla ihop dessa bitar med silvermetalliska sandaler och en rosa läderkoppling för att se elegant och blank ut.

Vit, ärmlös knapp-upp skjorta med blå chiffong veckad maxikjol

vit ärmlös skjorta med knappar och blå chiffong veckad maxikjol
källa

Detta är en mycket elegant och attraktiv outfit att ha på kontoret. På toppen bär du en vit ärmlös chiffongskjorta med knappar. Koppla ihop den med en blå maxikjol i blå chiffong. Bär ljusrosa ankelremmar med öppen tå och en svart handväska i läder för att ge en elegant och feminin touch till utseendet.

Kort västtopp med blå och vit randig maxikjol

kort väst topp med blå och vit randig maxikjol
källa

För att uppnå det här vackra och reserverade sexiga utseendet kan du ha på dig en vit, figur-kramad, beskuren västtopp med en blå och vit randig maxikjol med hög midja. Använd vita klackade sandaler för att göra denna outfit ännu mer uppfriskande och luftig.

Hoppas att du gillade de blå maxikjol outfit idéerna som nämns ovan. Som du kan se kan dessa kläder få dig att se skarp ut på ett mycket naturligt och tillgängligt sätt. Prova bara så blir du förvånad över hur bra resultatet är.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*