Hur man bär blå flanellskjorta

Idag ska jag prata om hur man utformar den blå flanellskjortan. Oftast kommer den i form av en blå rutig skjorta. Vad som skiljer en flanellskjorta från andra rutiga pojkvänströjor är att flanellversionen är en mycket tjockare skjorta som har en något råare struktur. Detta kan göra din outfit mer pojkaktig och solid. För att visa dig hur du utformar det har jag satt ihop några riktigt fina blå flanellskjortoutfitidéer för dig. Låt oss titta på dem nu.

Blå flanellskjorta med smala jeans och grå mockaskor


källa

För att starta den här listan med snygga outfitidéer visar jag dig först en avslappnad affärsdräkt. För att uppnå detta utseende kan du bära en blå och svart rutig flanell slim fit skjorta på toppen. Kombinera den med ett par ljusblå ankelhåriga stövlar. För skorna, ha ett par ljusgrå mockasko stövlar för att komplettera klädseln i stil.

Blå rutig flanellskjorta med mörka smala jeans och knähöga stövlar

blå rutig skjorta med mörka skinny jeans och knähöga stövlar
källa

Detta är en väldigt enkel och attraktiv outfit som är perfekt för vänner. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en svart och blå rutig flanell pojkvänskjorta. Koppla ihop den med ett par mörkblå skinny jeans för att se extra lång och smal ut. För skorna, ha ett par svarta läderstövlar i läder för att göra det coola utseendet.

Mörkblå rutig pojkväns flanellskjorta med svarta skinny jeans

mörkblå rutig pojkvän flanellskjorta med svarta smala jeans
källa

Här är vad du behöver göra för att uppnå detta mörka och coola utseende. Bär en överdimensionerad mörkblå rutig flanellskjorta för toppen. Kombinera den med svarta skinny jeans för att se extra smal ut. När det gäller skorna kan du uppnå ett enkelt och rent utseende genom att bära ett par vita Converse med låg topp.

Flanellskjorta med vit knuten T-shirt och rippade jeans

Flanellskjorta med vit knuten T-shirt och rippade jeans
källa

För att få den lågmälda sexiga dräkten att bära avslappnat på fredagar, kan du bära en marinblå flanellskjorta med en vit, smal passande knuten t-shirt för att visa bara lite hud i midjan. Kombinera dessa bitar med blå skinny jeans. För skorna, använd ett par ankelstövlar av kamelmocka för att slutföra utseendet.

Marinblå rutig plädskjorta med grå infinity-halsduk

Marinblå flanell rutig skjorta med grå infinity-halsduk
källa

Här är vad du vill göra för att forma denna vackra och avslappnade outfit. Bär en marinblå och vit flanellskjortpojkvänskjorta med en ljusgrå infinity-halsduk för toppen. Bär mörkblå skinny jeans för att se smal och iögonfallande ut. Bär dem med svarta läderstövlar för att ge extra stil till din outfit.

Blå och svart rutig flanellskjorta med mörka skinny jeans

blå och svart rutig flanellskjorta med mörka skinny jeans
källa

För att uppnå det relativt skarpa och ungdomliga utseendet kan du bära en svart och kungsblå flanellskjorta med en grå t-shirt med rund hals. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. Använd ett par svarta läderstövlar till skorna. Använd en svart axelväska för en elegant twist.

Vit grafisk linne med svart minikjol

vit grafisk linne med svart mini pirat kjol
källa

Detta är en mycket ungdomlig och attraktiv outfit som använder några smarta skiktningstrick. För att uppnå detta snygga och snygga utseende kan du bära en vit grafisk linne med svart minirater kjol. Knyt en blå flanellskjorta runt midjan för att se elegant och snygg ut. För skorna, ha ett par svarta läderbekämpningsstövlar för att göra utseendet komplett.

Blå rutig skjorta med smala jeans och korta stövlar med öppna tår

blå rutig skjorta med smala jeans och korta stövlar med öppna tår
källa

För att forma denna snygga och reserverade business casual outfit kan du helt enkelt bära en blå och svart rutig flanellskjorta på toppen. Kombinera den med blå, något rippade skinny jeans. För skorna, ha ett par svarta ankelstövlar med öppen tå. Lägg till en svart sammetkoppling i mixen för att se mer unik och elegant ut.

Blå pojkvänskjorta med vita slim fit-jeans

blå pojkvänskjorta med vita slim fit-jeans
källa

För att skapa det uppfriskande och eleganta affärsavslappnade utseendet kan du bära en lite överdimensionerad blå knapp med flanell på toppen. Använd vita slim fit-jeans istället för mörka för att se mer uppfriskande och unikt ut. För skorna, ha på dig ett par bruna läderstövlar för att komplettera utseendet.

Blå flanellskjorta med svarta tunna chinos

blå flanellskjorta med svarta tunna chinos
källa

För att se extra lång och smal ut är här en outfit som du kanske vill prova. För toppen bör du ha en smal skjorta med blå och svart flanellpläd och låt den förvaras. Kombinera den med svarta, supertunna chinos och ett smalt brunt läderbälte. Bär ett par svarta balletmockaskor för skorna för att slutföra kläderna på ett snyggt och snyggt sätt.

Marinblå och vit flanellskjorta med mörkblå vadderad väst

Marinblå och vit flanellskjorta med mörkblå quiltad väst
källa

Det här är en ganska pojkaktig outfit som är ett naturligt sätt att sticka ut från mängden på kontoret. För att forma detta utseende kan du bära en mörkblå och vit rutig flanellskjorta. Kombinera den med en mörkblå vadderad väst. Använd blå slim fit-jeans och ett par svarta knähöga mockaskor som ser extra snygga och långa ut.

Svart kavaj med grå skinny jeans

svart kavaj med grå skinny jeans
källa

Detta är en snygg affärsavslappnad outfit som du kanske vill prova. Bär en blå flanellskjorta med en svart slim fit-kavaj för toppen. Kombinera dem med grå skinny jeans. Använd ett par svarta spetsiga klackar för skorna för att göra det coola utseendet.

Överdimensionerad mörkblå flanellskjorta med svarta stövlar i läder

Överdimensionerad mörkblå flanellskjorta med svarta läderstövlar
källa

För att skapa denna snygga och avslappnade streetoutfit, perfekt för avslappnade hangouts, kan du bära en vit linne med rund hals och en marinblå oversized rutig flanellskjorta. Bär den med blå skinny jeans och svarta stövletter i läder för att komplettera utseendet.

Hoppas du gillade de blå flanellskjortoutfitidéerna jag just delade ovan. Prova dem och njut av det enkla men eleganta utseendet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*