Hur man bär blå bomberjacka

Det är ingen tvekan om att färgen grön och bomberjackan passar perfekt, men den blå bomberjackan kan också ge dig ett avslappnat, snyggt och pojkaktigt utseende som har lite vintage-känsla. Blå är lika känd som färgen som passar med allt. I det här fallet är det ingen skillnad. Du kan bara bära den med valfri topp och jeans så får du en mycket snygg och lättillgänglig outfit. För att bättre visa dig hur du utformar det har jag sammanställt några mycket fina blå bomberjacka-idéer för dig. Låt oss titta på dem nu.

Mörkblå bomberjacka med vit västtopp och mörka jeans med hög midja


källa

Som du kanske hade förväntat dig är detta en lista med mycket avslappnade och pojkaktiga outfitidéer. För att starta den här listan med en liten överraskning ska jag visa dig en outfit som ser ganska damaktig och elegant ut. För att forma detta utseende kan du bära en vit västtopp med en mörkblå bomberjacka. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. Använd vita sneakers för att pryda utseendet snyggt.

Blå och vit broderad bomberjacka med svart t-shirt och rippade jeans

blå och vit broderad bomberjacka med svart t-shirt och rippade jeans
källa

Detta är en mer kreativ bomberjacka som består av två färger, blått och vitt, med några mycket snygga broderade detaljer. För resten av utseendet kan du bära en svart t-shirt och ljusblå rippade skinny jeans. Använd blå och vita sandaler för att avsluta ditt snygga och eleganta utseende.

Blå överdimensionerad bomberjacka med grå tröja och mörk slim fit jeans


källa

Detta är en mycket minimal och attraktiv outfit som är väldigt lätt att ta av. Till toppen kan du bära en grå tröja med en avslappnad passform och en mörkblå oversized bomberjacka. Kombinera dem med en mörkblå jeans med smal passform. För skorna, ha ett par klassiska svarta och vita high-top Converse för att se ungdomliga och snygga ut.

Mörkblå kort bomberjacka med jeans och stövlar

mörkblå kort bomberjacka med jeans och stövlar
källa

Här är en annan väldigt enkel streetoutfit som ser väldigt snygg ut och är perfekt för avslappnade hangouts. För toppen kan du bara bära en grå t-shirt med en mörkblå bomberjacka för att se längre och smalare ut. Använd den med mörkblå slim fit-jeans och svarta stövlar i läder.

Mörkblå och vit bomber baseballjacka med en vit knappskjorta

Mörkblå och vit bomberjacka med vit knappad skjorta
källa

Detta är ett mycket avslappnat och ungdomligt sätt att klä sig avslappnat på fredagar. Till toppen kan du bära en mörkblå och vit bomberbaseballjacka med en vit skjorta för att se elegant och avslappnad ut samtidigt. Kombinera dem med blå skinny jeans med manschetter och ett brunt läderbälte. Lägg till ett par gröna mockaklackar för att göra denna outfit mer iögonfallande.

Mörkblå bomberjacka med svart crop topp och matchande rippade jeans

Mörkblå bomberjacka med svart crop topp och matchande rippade jeans
källa

För att uppnå ett lågmäld sexigt streetlook, här är en outfit som kan göra just det, och det är speciellt för de av er som har en fin midja. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en svart beskuren t-shirt med svarta skinny jeans. Koppla ihop dem med en mörkblå bomberjacka och vita sneakers för att se snygga och attraktiva ut.

Mörkblå jacka med en grå tröja och jeans med hög midja

mörkblå jacka med grå tröja och jeans med hög midja
källa

Ett väldigt elegant sätt att utforma den blå bomberjackan är att helt enkelt skjuta jackan över axlarna istället för att faktiskt bära den. Du vill dock ha den med rätt delar för att se naturlig ut. Använd till exempel en gråmelerad tröja och svarta skinny jeans med hög midja. Använd svarta läderlägenheter för att komplettera detta attraktiva utseende.

Babyblå bomberjacka med vit, kort t-shirt och svarta jeans med smal passform

babyblå bomberjacka med vit, kort t-shirt och svarta jeans med smal passform
källa

Här är en mycket ungdomlig och damliknande outfit som ser återhållsam sexig ut. För toppen kan du helt enkelt bära en vit kort t-shirt med en passande babyblå bomberjacka. Kombinera dem med svarta slim fit-jeans. Bär ett par vita eller rosa sneakers för att se uppfriskande och söta ut.

Marinblå och svart skinnjacka med chambray-skjorta och jeanskjol

Marinblå och svart skinnjacka med chambray-skjorta och jeanskjol
källa

Detta är ett väldigt snyggt och avslappnat sätt att klä på jobbet. Till toppen kan du bära en ljusblå chambray-skjorta med knappar och en svart och mörkblå bomberjacka i läder. Kombinera dem med en blå midikjol i denim. Bär ett par svarta och vita canvas sneakers med låg topp för dina skor för att göra din outfit komplett.

Mörkblå jacka med vit linne med scoop-halsringning och pojkvänjeans

Mörkblå jacka med vit linne med scoop-halsringning och pojkvänjeans
källa

Här är en snygg streetoutfit som du kanske vill ha på dig för avslappnade hangouts eller till och med för matbutiker. För toppen kan du bära en vit linne med rund hals och en mörkblå, lätt överdimensionerad bomberjacka. Koppla ihop dessa bitar med blå pojkvänjeans och vita träningsskor för ett snyggt utseende.

Bomberjacka med blankblått och rosaguld med ljusblå mini-jeansshorts

blå och rosa guld blank bomberjacka med ljusblå mini-jeansshorts
källa

Detta är en ganska damliknande outfit som kan få dig att se väldigt attraktiv och lättillgänglig ut. För toppen kan du bära en vit, lite överdimensionerad t-shirt med en bomullsjacka i roséguld och blå. Koppla ihop dem med blå mini-jeansshorts och vita sneakers för att se ungdomliga och smala ut.

Marinblå sammet bomberjacka med vit chiffongblus

Mörkblå bomberjacka i sammet med vit chiffongblus
källa

För att se lite djupare och mer unik ut, gå till en sammetslen bomberjacka som den här mörkblå här. Istället för att ha på dig en t-shirt kan du också ha en vit kortärmad blus i chiffong för att se lite mer elegant ut. Kombinera dem med blå slim fit-jeans och svarta balettlägenheter för att se rena och eleganta ut.

Blå broderad bomberjacka med ljusblå midikjol

blå broderad bomberjacka med ljusblå midi-grafisk kjol
källa

Det här är en väldigt ladylike och elegant business casual vintage outfit. Till toppen kan du bära en ljusblå blus med en mörkblå broderad bomberjacka. Kombinera dem med en blå, sött tryckt midi A-linjekjol. Använd oxfordskor av guld för dina skor för att ge elegansen till denna outfit.

Hoppas att du gillade de blå bomberjacka-outfitidéerna som jag just delade med dig. Testa det och se om du gillar dessa avslappnade och luftiga kläder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*