Hur man bär batwingskjorta

Hur man bär batwingskjorta

En battröja erbjuder det där lilla extraet som gör att din tröja ser mer unik och snygg ut. Vanligtvis vill du ha en battröja som är överdimensionerad för att uppnå det luftiga och snygga utseendet. Du kan till och med gå så långt att du bär en överdimensionerad klänning som en skjortklänning. Det hade sett konstigt ut för en vanlig skjorta, men det fungerar bra med en battröja. För att visa dig fler sätt och tips om hur du utformar, har jag sammanställt några av de bästa idéerna för batwingskjorta-outfit för dig. Låt oss hoppa direkt in.

Svart överdimensionerad battröja med leggings


källa

För att starta listan ska jag visa dig en mycket snygg och unik outfit. Bär en kraftigt överdimensionerad svart battröja som slutar mitt på låret. Kombinera den med svarta och vita leggings och svarta läderstövlar för att uppnå detta fantastiska utseende. Bär ett snyggt och något överdrivet silverlångt halsband för att ta kläderna till en annan nivå.

Vit batwing-skjorta med knäppning med svart läderkjol

vit bat knäppas skjorta svart läder kjol
källa

Här är en cool och konstnärlig svartvit outfit. Du kan bara bära en vit skjorta med batknappar för toppen. Använd den med en minikjol i svart läder och klackar i svart läder för att göra ditt utseende stilfullt.

Grå överdimensionerad batchiffongskjorta

grå oversized bat chiffongskjorta
källa

En battröja ser luftig och snygg ut. Men om du vill ta vinden till nästa nivå, välj en tillverkad av chiffong. Som ett exempel på en sådan luftig skjorta är här en grå, överdimensionerad batchiffongskjorta. Koppla ihop den med svarta skinny jeans och vita sneakers för en avslappnad look. Bär en svart choker för att lägga klassen till din outfit.

Rosa patchwork-skjorta med svarta skinny jeans

rosa patchwork-tröja svart skinny jeans
källa

En bra sak med en battröja är att den ser bra ut i kombination med en kreativ tryckdesign. Till exempel, här är en skjorta med ett fladdermöss lapptäcke i rosa. För att få en unik och enkel look för skjortan, para ihop den med svarta skinny jeans och svarta loafers.

Vit batwing-skjorta med smala grå ränder

vit bat-button skjorta på toppen med smala grå ränder
källa

En battröja kan också se väldigt diskret och naturlig ut. Till exempel kan du bära denna vita och grå randiga batwingskjorta med knappar med ljusblå tvättade skinny jeans och svarta ballerinor för en mycket avslappnad outfit. Skjortan ser bara ut som en vanlig skjorta med en touch av unikhet som jag knappast kan beskriva.

Vit och svart battröja med slumpmässiga ränder

vita och svarta battröja slumpmässiga ränder
källa

Här är en kreativt designad trekvartärtröja. Det är en vit skjorta med massor av slumpmässiga utrymmen, stora och justerade svarta ränder. Du kan enkelt kombinera den här överdimensionerade skjortan med svarta skinny jeans och vita sneakers för ett mycket snyggt utseende. Som ett alternativ skulle de svarta tofflorna också passa bra till resten av kläderna.

Vit oversized batwingskjorta med ljusblå skinny jeans

vit överdimensionerad battröja ljusblå skinny jeans
källa

En överdimensionerad vit skjorta bärs ofta löst och unisex, men för denna outfit är den stylad feminin. Den vita battröjan är ihop med ljusblå skinny jeans istället för ett mer typiskt urval av mörkblå eller svart skinny jeans. Kombinera outfit med ljusrosa klackar eller nakna sandaler för att hålla den feminina känslan konstant.

Blå randig oversized skjorta med jeans

blå randig oversized skjorta jeans
källa

Denna outfit är så avslappnad att jag skulle kalla det en pojkvändräkt. Den blå randiga överdimensionerade skjortan är ihop med blå jeans med raka ben. Koppla ihop dem med vita sneakers för en avslappnad finish.

Ljusgul och blå blomma chiffongskjorta

ljusgul och blå blomma chiffongskjorta
källa

Detta är en mycket kreativt designad skjorta. Det är en ljusgul och blå chiffongskjorta som kommer med fladdermusdesignen. Använd den med svarta skinny jeans och vita klackar för att hålla din outfit tunn och snygg.

Svartvitt tryckt batwingskjorta

svartvitt tryckt battröja
källa

För ett unisexutseende kanske du vill gå till en snygg svartvitt tryckt batwingskjorta. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och svarta ballerinaskor för att göra en helt svart outfit. Alternativt kan du bära vita spetsiga klackar för att lägga till lite färg och förvandla denna outfit till en mer konstnärlig svartvit outfit.

Rosa tryckt batwingskjorta med svart minikjol i läder

rosa tryckt batskjorta svart läder minikjol
källa

Minikjolen i svart läder är så mångsidig att den alltid ser bra ut med alla typer av toppar. Till exempel kombineras den svarta läderkjolen med en rosa tryckt batwingskjorta och de ser definitivt bra ut tillsammans. För skorna skulle antingen svarta läderstövlar eller svarta knähöga stövlar passa perfekt med resten av kläderna.

Grå prickiga battröja

grå prickiga battröja
källa

Här är en knapplös skjorta som ser väldigt feminin och elegant ut. Det är en grå prickig batwingskjorta. Bär en rosa tank under din skjorta för en avslappnad och snygg look runt skjortan. Bär dem med marina skinny jeans och ljusrosa klackade sandaler för en feminin twist.

Vit oversized skjorta med svarta skyskrapabeans

vit oversized skjorta svarta skyskrapor jeans
källa

En vit knappskjorta och svarta smala byxor gör en tidlös och snygg outfit. Dock är denna speciella outfit en liten variation på det. Den består av en vit battröja och svarta skinny jeans. För skorna går antingen de svarta klackarna, de svarta tofflorna eller de vita sandalerna ganska bra med outfit.

Burgundy Striped Batwing Shirt Dress

vinröd randig batwingskjortklänning
källa

Här är en burgundy randig battröja som är så överdimensionerad att den kan bäras som en skjortklänning. För att slutföra denna outfit, ha på dig jeansshorts under din skjorta och para ihop dem med svarta ballerina-lägenheter.

Marinblå batwingskjorta med vita skinny jeans

Marinblå battröja vita skinny jeans
källa

Använd en marinblå batwingskjorta med vita skinny jeans för ett elegant och uppfriskande utseende. Koppla ihop dem med vita sneakers för att se mer avslappnade och sportiga ut.

Jag hoppas att du gillar Batwing-skjortoutfitidéerna som jag nämnde i det här blogginlägget. Dessa kläder är ganska lätta att ta av. Testa dem och ha kul med att forma dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*