Hur man bär båtskor

Vissa skor går aldrig ur stil. De finns alltid i butiker. Det viktigaste är dock att du alltid kan bära dem eftersom de är super chic. Ja, jag pratar om båtskorna.

Båtskor har varit en del av modebilden sedan 1930. Både män och kvinnor kan bära dem. De ser ut som tofflor, men den största skillnaden är att de ser lite sportigare ut.
Båtskor är vanligtvis gjorda av läder, men idag är de också gjorda av många andra material som mocka, gummi och till och med satin.
De kan användas med valfri stil eller häftklammer. Det är lätt att bära med jeans, leggings eller chinos. På så sätt uppnår du en perfekt fritidsstil.

Låt oss se hur man utformar båtskor vid olika tillfällen.

Med leggings

Tjock tröja för båtskor
källa
Om du behöver det perfekta avslappnade utseendet som du alltid kommer att känna dig bekväm i, välj den här beige tröjan och de härliga mjuka leggingsna. Kombinera dem med dina läderskor.
Använd denna outfit för vardagliga tillfällen – lunch med vänner eller när du går med din hund.

Superstjärnor älskar båtskor!

Keira båtskor
källa
Båtskor är Keira Knightleys favoritskor. Du kan se dem i båtskor vid många tillfällen. Bär den som Keira med den ärmlösa knappknappen och klipp byxorna med bandet i midjan.
Det är den perfekta outfitkombinationen för att cykla, ta med sig kaffe eller ta en lugn promenad i parken på en sommareftermiddag.

Eleganta båtkläder

Eleganta båtskor
källa
När du åker till en båt ska du klä dig på lämpligt sätt, även om det inte krävs. De eleganta kläderna som dessa på bilden ovan kan också bäras för en utomhus- eller cocktailparty.
Kombinera dina bruna båtskor med den mörkblå kavaj, kabelstickad tröja och de vita byxorna. Den röda färgen på tröjan kommer att göra ett uttalande och du kommer att se fantastisk ut.

Printskjorta och vita byxor

Tröja med båtskor
källa
För en ny båtutseende kan du den här gången välja en kombination av vita jeans och en tryckt skjorta. Det ser elegant ut men är fortfarande väldigt avslappnat för tillfället. Bär dina bruna läderskor när du vill ha mycket komfort.

Vinterklammer

Gröna parkabåtskor
källa
En av de viktigaste orsakerna till båtskor som du kan stöta på när du läser artiklar online är att inte bära dem på vintern. Men vi vet alla att regler är här för att brytas.
Använd den med den gröna parkan, den beige tröjan och de mörka jeansen. Detta gäller bara om det inte är vått ute. I det här fallet, försök att inte bära båtskor.

Grå mjuk stickning

Grå stickade båtskor
källa
Denna outfit kan vara din arbetskläderinspiration. Det är väldigt enkelt och elegant. Om du vill ha det här under arbetstiden, överväga att byta ut jeansen med några fantastiska chinos eller kostymbyxor.
Avrunda denna outfit med en rosa väska och solbruna läderskor.

Jeans med hög midja och två färgade båtskor

Randiga båtskor
källa
Detta är ett utmärkt sätt att utforma dina mörka jeans med hög midja. Lägg till en touch av parisisk chic i din outfit genom att lägga till en randig skjorta i denna kombination. Avsluta allt med de två färgade båtskorna och den vackra bruna väskan.

Sportig elegans

Sportig elegans för båtskor
källa
Detta är ett utmärkt exempel på hur du formar din sportväst och ändå ser elegant och elegant ut. Rippade jeans ihop med randig skjorta och hatt ser fantastiskt ut! Det är en fantastisk outfit för en weekendresa eller om du vill tillbringa en dag i skogen, gå på vandring.

Uttalande båtskor

Röda rutiga båtskor
källa
Detta är en perfekt kombination av vinter och mysig outfit. Om du gillar pläd kommer du att älska den här röda knappen ned skjortan. Kombinera din knäppta skjorta med den mörkblå koftan, beige byxor och röda båtskor för ett enkelt men elegant utseende. Skorna gör ett uttalande så att du inte behöver sätta på smycken.

Strandstil

Båtskor jean shorts
källa
Kombinera dina blå båtskor med den enkla vita t-skjortan och denimshortsen. Det kunde inte vara enklare, eller hur? Det är perfekt om du vill tillbringa sommaren på stranden eller bara för en kort helg. Båtskor gör att du känner dig bekväm och resten av kläderna gör att du ser väldigt avslappnad ut.

Enkelt men elegant

Båtskor hane
källa
Detta är ett maskulint inspirerat utseende. Du kan bära din vita överdimensionerade skjorta med grå jeans och fortfarande inte ser tråkig ut. Kombinera det med de bruna läderskorna och du får en mördarkombination.
Det är den perfekta klädseln för varje dag: drick med vänner eller till och med en cocktailfest på kvällen. Förslag: lägg bara till lite smycken för ett mer elegant utseende.

Sjömansränder

Randig stråhatt för båtskor
källa
Detta är en vacker outfitkombination som du alltid kan bära, speciellt när du är vid havet. Det är den perfekta kombinationen av ränder och blå jeans. De vet att sådana kläder är för alltid. Du kan bära dem med båtskorna för det extra strandutseendet. Runda av den med den eleganta stråhatten.

Svart och vit kombination

Randig tröja för båtskor
källa
En annan stranddräkt som också inkluderar båtskor. Det ser väldigt snyggt ut och superavslappnat. Denna outfit består av en randig svartvitt långtröja, grå shorts och svarta båtskor. Visst nog, detta är en fantastisk outfit för dagar på stranden och på din båt.

Chillar hemma

Randig skjorta för båtskor rosa
källa
Det här utseendet är ett bra alternativ om du har bestämt dig för att stanna hemma och bara koppla av med en bra bok eller film. Bär en randig vit och blekrosa t-shirt, klipp av byxorna och para ihop den med de beige båtskorna.
Allt du behöver göra är att njuta av din outfitkombination och vila från ditt hem.

Stylingtipsen för båtskor

Det viktigaste att veta är att du inte kan bära dina båtskor med strumpor på. Det ser besvärligt ut så försök att undvika det.
Vissa modeguruer har sagt att du inte ska bära dina båtskor med dina klädbyxor. Jag kan inte hålla med om det för vi har sett att de ser fantastiska ut i kombination med chinos eller kostymbyxor.

Till slut är det du som gör dina egna kläder. Jag hoppas att du gillar dessa outfitidéer som jag visade dig och att du hittar stor inspiration i dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*