Hur man bär båthalströjor

Hur man bär båthalströjor

Båthalströjor har funnits i modebilden i åldrar. Om du väljer den här typen av tröja ser du snygg och elegant ut. Samtidigt känner du dig också avslappnad. Tröjans båthalsring framhäver kragebenet och halsen, så med rätt outfitval kommer du alltid att se fantastisk ut.

Sjömän är ansvariga för att popularisera dessa tröjor. Ordet bateau kommer från franska och betyder båt. Sjömännen bar dem för att de var lätta att ta av i en nödsituation.

De kom till damkläder i form av en överdimensionerad version i hippietiden. Detta är också en av de mest populära snitten bland många andra som kan bäras i många kombinationer.

Här är hur du kan utforma tröjan för båthalsen, från utseendet som bara exponerar kragebenarna för de som gör din axel helt synlig. Låt oss börja!

Jeans med hög midja

Jeans med hög midja i kombination med en tröja med båthals ger dig den perfekta vardagsutrustningen. Du kan också bära den på kontoret eller för en avkopplande kväll med dina vänner.

Det är upp till dig att välja den färg som passar dig. Det kan se bra ut med grått, svart, men också med de andra, som vinrött, orange eller rosa. Välj också klokt mellan materialen. Jag kommer att föreslå kashmir eller ull. När du bär tröjor gjorda av det, känner du dig mest bekväm.

Om tröjan är överdimensionerad är det säkert att stoppa den i dina jeans. Lägg till ett bra statement-bälte till allt detta så ser du chic och chic ut.
Båthals burgundy
källa
Orange ubåttröja
källa

Vit skjorta nedan

Om du tar på dig tröjan och den vita skjortan nedan kan du kombinera den med många kläder. Denna typ av kombination är evig. Båthalströjan och den vita skjortan nedan kan bäras av vem som helst. Det kan vara perfekt för arbete, affärsmöten eller, om du föredrar det, med en daglig outfit.

Du kan kombinera den med jeans eller med mörkblå byxor, som på bilden nedan. Svarta pumpar passar perfekt för det här utseendet, men du går inte fel när du väljer platta stövlar istället. Lårhöga stövlar är också ett alternativ om du frågar mig.

Ränder passar perfekt till den vita skjortan, och den här kombinationen kan se elegant, elegant och avslappnad ut samtidigt. Du bör definitivt prova.
Tröja med båthals
källa
Randig båthals
källa

Midikjol med hög midja

Om du vill se ut som en riktig dam är det här ett alternativ för dig. Genom att delikat visa huden är båthalströjor det perfekta valet för dig som föredrar denna charmiga outfit. När du kombinerar den med en midikjol med hög midja får du en riktig “ladylike” outfit.

Du kan bära denna outfit i en mängd olika situationer, som bröllop, affärsmöten och till och med avslappnade stadsvandringar, när du parar ihop den med mer avslappnade kläder.

Höga klackar är den typ av skor som definitivt passar bra med det här utseendet, men du kan också prova att ha på dig fotkängor eller till och med flats.

På det andra fotot kan du se blommönster på klänningen, vilket passar perfekt till tröjan. Jag tycker att det är underbart. Glöm inte att använda bältet, det kommer att ge pricken över i i ditt utseende.
Midikjol med ubåtröja
källa
Midikjolmönster med ubåtröja
källa

Mini kjol

Som jag sa tidigare är överdimensionerade tröjor en av de mest populära formerna av båthalströjor. Den här gången ska jag visa dig hur modeflickor bär det i kombination med minikjolen.

På det första fotot kan du se kombinationen av en grå tröja med en axel och en vit asymmetrisk minikjol. Detta är en perfekt outfit för att gå ut! Det viktigaste för mig är att vara bekväm när jag kläder. Och den här uppfyller verkligen mina standarder. Det är en utmärkt blandning av mysighet och chic.

Dräkten på det andra fotot kan bäras under dagen. Ta på dig bekväma stövlar, lägg till en fin väska så är du klar!
Mini kjol med båthalsring
källa
Mini kjoltröja med båthalsring
källa

Ner krage

Denna typ av tröja är väldigt intressant. Den kan bäras på två olika sätt. Du kan antingen bära den som om den har en stor krage, eller så kan du sätta kragen under axellinjen, vrida den och få den att se ut som om den har en båthalsring. I vilket fall som helst är de möjliga kombinationerna mycket värda. Du kan bära den med smala jeans, pojkvänjeans, kjolar eller shorts och även med byxor.
För en avslappnad vardaglig look, kombinera smala jeans, tröjan med båthalsen och dra i ett långt halsband för att komplettera detta klassiska utseende.
Bär vida byxor och höga klackar för ett mer elegant utseende. För att krydda saker kan du lägga till en svart kappa eller en snygg kort läderjacka.
Krage i båthals
källa
Svart ubåtkrage
källa

Under många, många år har detta tygstycke anpassat sig till ständigt föränderliga stilar. Överraskande nog har den inte tappat sin karaktär. Det är inte konstigt varför det fortfarande är populärt idag när du har så många typer av tröjor i butikerna. Det passar bra för alla kvinnor, kan bäras i olika situationer och det finns många typer av båthalströjor. Du kan också välja mellan olika typer av material beroende på vilken tid på året du köper det.

Om du frågar mig om min åsikt, tycker jag att varje kvinna borde ha den här typen av tröja i sin garderob. Helt enkelt för att du kan ha en perfekt outfit klar på högst tio minuter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*