Hur man bär båthals topp

För de av er som har vackra axlar och kragebenar är det så slöseri att man inte bär på axeltopparna. Men om den enda anledningen till att du inte gör det är att du inte gillar att visa upp mycket hud, finns det en lösning för det. Vad sägs om en nedtonad version, nämligen båthalsen. Det är väldigt enkelt att utforma och ta bort. Bara att bära den med jeans får dig att se ungdomlig och uppfriskande ut. För att visa dig hur du alltid utformar det bättre har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för ubåtsdräkter. Låt oss titta på dem nu.

Svartvit randig långärmad topp med båthalsring och chinos & ballerinor

svart och vit randig långärmad topp med chinos och ballerinor
källa

Bland alla typer av båthalsöverdelar är den svartvita randiga långärmade båthalsen T-shirt en av de mest populära du kan få. Du kan enkelt kombinera den med svarta chinos eller svarta skinny jeans. Om du inte vet hur du ska avsluta, använd svarta ballerinaskor.

Randig topp med båthalsring och vita skinny jeans

randig topp med båthalsring och vita skinny jeans
källa

Här är en annan snygg och uppfriskande outfit som inkluderar den svartvita randiga långärmade toppen med båthalsringning. Den här gången, istället för svarta jeans, bär vita skinny jeans för att se ljusare ut. Du kan till och med ha på dig ett par vita klackar för att se ännu mer uppfriskande ut.

Svart långärmad topp med båthalsring och ljusrosa minikjol

svart långärmad topp med båthalsring och ljusrosa minirater kjol
källa

Efter att ha tittat på några kläder med jeans eller byxor, låt oss titta på en mer damliknande outfit med kjol. För att uppnå detta ungdomliga och attraktiva utseende kan du bära en långärmad, figur-kramad topp med en svart båthalsring och en ljusrosa miniskridskor veckad kjol. Använd ljusrosa bandklackar för att se ännu mer flickaktigt och vackert ut.

Svartvit randig topp med båthalsring, chambray-skjorta och höga stövlar

svartvit randig topp med båthalsring, chambray-skjorta och stövlar över knäna
källa

För att se lite snyggare och ännu mer pojkaktigt ut, kan du överväga att prova det här skiktade utseendet. För att forma denna outfit kan du bära en svartvit randig t-shirt med en halvärmad båthals över en blå knäppt chambray-skjorta. Koppla ihop dem med blå skinny jeans och ett par kamelkängor i mocka för att se unika och snygga ut.

Svart, halvärmad, figur-kramad topp med båthals och blå och vit kjol

svart, figur-kramad topp med båthals och blå och vit tryckt kjol
källa

När du bär en svart topp med en tryckt kjol ser du ganska unik och snygg ut. Till exempel kan du bära en svart, figur-kramande topp med båthals med halva ärmar och en blå och vit tryckt minirater kjol. Koppla ihop dem med vita sneakers för att se enkla, rena och uppfriskande ut.

Svart randig topp med båthals med halva ärmar och mörkblå skinny jeans

svart randig topp med båthals med halva ärmar och mörkblå skinny jeanskälla

För att göra din casual outfit lite mer känd och iögonfallande kommer ett uttalandehalsband att vara till stor hjälp. Du kan till exempel skapa ett riktigt avslappnat utseende genom att bära en svartvit randig båthals topp och blå skinny jeans och svarta balettlägenheter. Bär ett silverhalsband för att se mycket mer märkbart ut.

Grå t-shirt med svarta linnevidbyxor


källa

För en superavslappnad outfit som du kanske vill ha på dig när du shoppar eller bara stannar hos en granne, kan du bära en grå, lite överdimensionerad t-shirt med båthals och svarta byxor i vidben. Använd vita sandaler för att se enkla och uppfriskande ut.

Svart figur-kramar crop topp med båthalsring och pojkvänjeans

svart figur-kramar topp med båthalsring och pojkvän jeans
källa

Om du har försökt få en smal midja är det bara kul att visa upp ditt resultat då och då. Du kan till exempel ha på dig en svart, kortärmad, beskuren topp med båthalsring och ljusblå pojkvänjeans. Bär vita sneakers för att se avslappnad och snygg ut.

Orange långärmad topp med vita smala jeans

orange långärmad topp med vita smala jeans
källa

För att se uppfriskande och glad ut, lägger vi till ett orange element för att lägga lite extra energi till ditt utseende. Använd en orange långärmad topp med en avslappnad passform och en båthalsring på toppen. Kombinera den med vita skinny jeans för att se extra uppfriskande ut. Avsluta med att ha på sig ljusrosa klackar för att ge looken en feminin touch.

Grå och svart bred randig långärmad topp med smala jeans

grå och svart bred randig långärmad topp med smala jeans
källa

Det är ingen tvekan om att den typiska svarta och vita randiga smala randiga t-skjortan ser snygg och trendig ut. Denna breda randiga grå och svarta långärmade t-shirt ser dock också snygg ut och unik. Koppla bara ihop den med svarta skinny jeans och en vit high-top-konversation för att se snygg och avslappnad ut.

Grå, figurkramande långärmad topp med vita skinny jeans

grå, figur-kramande långärmad skjorta med vita skinny jeans
källa

Här är en annan superavslappnad outfit för matinköp eller liknande vardagliga händelser. Även om du inte behöver se vacker ut i situationer som denna, vill du åtminstone se anständig ut. Du kan kombinera en grå, figur-kramad topp med en båthalsring med vita skinny jeans. Använd ljusrosa ballerinaskor för skorna för att ge en feminin touch till utseendet.

Ljusblå ärmlös topp med svarta skinny jeans


källa

Ibland är det färgen som gör din outfit mer iögonfallande. I det här fallet väljs en ljusblå eller himmelblå ärmlös topp med båthals för att markera din outfit. Bär den med svarta skinny jeans och svarta läderskor för att göra din outfit stilfull.

Svartvit randig t-shirt med båthals och mini-shorts från High Rise

svartvit randig t-shirt med båthals och höga minishorts
källa

Denna outfit är lätt min favorit på den här listan. Delarna verkar bara fungera perfekt tillsammans. För att forma det här utseendet kan du bära en svartvit randig båthals topp och svarta hög midja mini shorts. Koppla ihop dem med svarta strumpor och bruna läderskor för att ge en snygg touch till detta attraktiva och lättillgängliga utseende.

Vit spetsblus med båthals och ljusrosa byxor

vit blus med båthals och ljusrosa byxor
källa

Om du fortfarande vill se sexig ut, kanske du vill ha något mellan en båthals topp och en axelfri topp. Till exempel kan du bära den här vita spetsblusen med en bred båthalsring och para ihop den med ljusrosa byxor. Använd vita hälsandaler med skorna för en uppfriskande finish.

Ljusgrå topp med båthalsring och vita skinny jeans

Ljusgrå topp med båthalsring och vita skinny jeans
källa

För en avslappnad och luftig look kan du bära en grå t-shirt med båthals och vita skinny jeans. Koppla ihop dem med klassiska svarta och vita lågtåliga sneakers för att komplettera outfit i stil och rent.

Hoppas att du gillar dessa båthalsoutfitidéer som är väldigt lätta att ta fram. För de av er som har vacker hud och nyckelben är dessa idéer ett utmärkt sätt att se reserverat ut på ett naturligt sätt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*