Hur man bär baseballjacka

När du letar efter en jacka som passar din avslappnade streetoutfit kommer tre typer av jackor att tänka på: denimjackan, bomberjackan och baseballjackan. Jag kommer att prata om det senare i det här blogginlägget. Även om det kanske inte är den mest populära produkten kan du förvänta dig att se yngre och gladare ut när du bär en baseballjacka. I det här blogginlägget ska jag dela med dig några av de bästa idéerna om baseballjacka. Låt oss titta på dem nu.

Marinblå och vit baseballjacka med smala jeans

Marinblå och vit baseballjacka smala jeans
källa

Nyckeln till att se bra ut med en basebolljacka är att para ihop den med en riktigt enkel och avslappnad outfit. Använd till exempel en marinblå och vit baseballjacka med en vit t-shirt för toppen. Använd skinny jeans och svarta ballerinor för skinkorna.

Använd den med svarta jeans och vita sneakers

Basebolljacka svarta jeans vita sneakers
källa

Du kan också bära den mer kausalt genom att para ihop den med vita sneakers. Team tränare och baseballjacka med svarta jeans och en vit t-shirt.

Svart baseballjacka med grå tröja

svart baseballjacka grå tröja
källa

För ett vinterutseende kan du bära en svart baseballjacka med en vit knappad skjorta och en grå tröja för toppen. Koppla sedan ihop dem med svarta skinny jeans och svarta läderstövlar. Lägg till extra stil genom att bära en svart stickad hatt.

Mörkblå och brun baseballjacka med orange jeansshorts

Baseballjacka orange denimshorts Taylor Swift
källa

För ett helt elegant utseende, bör du prova denna outfit. Var kreativ med färg. Bär en vit t-shirt med en marinblå och brun baseballjacka för toppen. Kombinera dessa bitar med fantastiska orange jeansshorts och tofflor.

Bär med vit skjorta och svart tröja

Baseballjacka vit tröja svart tröja
källa

För en avslappnad street outfit med sofistikerade lager kan du bära en vit skjorta med knappar, svart tröja och baseballjacka till toppen. Svarta leggings och svarta sneakers är ett utmärkt val för att komplettera utseendet.

Svart jacka med västtopp och denim kjol

svart denim kjol med jeansjacka
källa

Om du tittar noggrant på denna outfit kan du se att den använder en kjol med hög midja och några fina skikttekniker för att uppnå detta långa och smala utseende. Bär den med en figurkramande svart västtopp med en midjekjol med hög midja och knappknapp. Bär en svart baseballjacka över dessa delar. Komplettera det här snygga och vackra utseendet med ankelstövlar med klack.

Longline basebolljacka med svart skater kjol

Longline baseballjacka svart skater kjol
källa

Det är inte så ofta att se en longline baseballjacka. När du får en kan du forma den med en vit krageblus och en svart skaterkjol. För att slutföra kläderna rekommenderar jag att du bär knästrumpor och fotkängor. Eller så kan du vara mer kreativ som på bilden ovan, där knästrumpor används istället för strumporna för ett mer mogen look.

Använd den med ljusblå skinny jeans och klackade sandaler

Basebolljacka ljusblå rippade skinny jeans
källa

För ett riktigt avslappnat men feminint utseende kan du helt enkelt bära basebolljackan med en vit västtopp, ljusblå skinny jeans och ljusrosa klackade sandaler.

Bär med jeans och fotkängor

Fotbollsstövlar med baseballjacka
källa

Här är en annan avslappnad street outfit som ser återhållsam vacker ut. Jag tror faktiskt att denna outfit verkligen kan uttrycka den avslappnade och pojkaktiga känslan av en baseballjacka. Kombinera bara jackan med en vit T-shirt, skinny jeans och svarta fotkängor.

Röd och vit baseballjacka med svart skaterkjol

röd och vit baseballjacka svart skridskoåkare
källa

Från namnen på föremålen är det svårt att gissa att en basebolljacka skulle passa bra med en skatekjol. Men om du tittar på kläderna ser de ganska bra ut tillsammans. På toppen bör du ha en tryckt t-shirt med en röd och vit baseballjacka. Koppla ihop dem med en svart skaterkjol och svarta läderstövlar i knähöjd. Outfiten är unik och snygg med en lätt feminin touch.

Överdimensionerad baseballjacka med läderjackor

överdimensionerad läderjacka i baseballjacka
källa

Klänning överdimensionerad för ett roligt pojkaktigt utseende. Använd till exempel en överdimensionerad t-shirt med ett vitt tryck och en överdimensionerad baseballjacka till toppen. Lägg till läder leggings och kamel stridsstövlar till ekvationen. För fler outfitidéer för liknande stövlar, kolla in vårt blogginlägg om att bära stridsstövlar.

Använd den med en svart bodycon-klänning

svart bodycon klänning röd och vit baseballjacka
källa

Som en kausal och lågmäld sexig outfit att bära på hösten, bära en svart bodycon-klänning för att visa upp dina långa ben och kurvor. Gör kläderna mer avslappnade och ungdomliga genom att bära en röd och vit baseballjacka. Komplettera denna glamorösa outfit med fotkängor och en svart stickad halsduk.

Röd baseballjacka med rutig pojkvänskjorta

röd basebolljacka rutig väntröja
källa

För att se snygg ut eller till och med lite pojkaktig kan du bära en röd baseballjacka. Kombinera det med en rutig pojkvänströja, svarta leggings och ankelkängor i camo.

Kungsblå och vit baseballjacka & orange hatt

kungsblå och vit baseballjacka
källa

För en snygg och glad look kan du bära några riktigt ljusa färger som blå och orange. Bär en vit t-shirt, grå kofta och kungsblå och vit baseballjacka för toppen. Bär bara svarta skinny jeans med ankelstövlar för bommen.

Har jag övertygat dig om att en basebolljacka faktiskt kan spela en stor roll i dina avslappnade kläder? Om du inte är säker, åtminstone prova. Hoppas du tyckte om att läsa baseballjackans outfitidéer. Det räcker dock inte att läsa om det. Att använda din kunskap är nyckeln till förbättringar. Jag tycker alltid att det är kul att lägga mer och mer variation till dina kläder. För mig själv har jag en 80-20-regel. 80 procent av min tid bär jag något som jag är ganska säker på att passar mig bra. För de återstående 20 procenten försöker jag naturligtvis fortfarande se bra ut, men jag försöker definitivt utvidga min komfortzon och ha på mig något annat än bara en t-shirt och jeans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*