Hur man bär baseball t-shirt

Hur man bär baseball t-shirt

Idag ska jag prata om basebolltröjan, en mycket intressant bit som ser väldigt annorlunda ut än en typisk t-tröja. För er som ännu inte vet vad det är är det i grunden en tvåfärgad t-shirt med ärmarna i en färg och den återstående sladddelen av t-shirten i en annan färg. Inte bara kan du bygga avslappnade gatukläder runt det, utan också affärsavslappnade kläder. För att bättre visa dig hur du utformar det har jag sammanställt några av de bästa baseball-t-shirt-idéerna. Låt oss dyka in.

Marinblå och vit basebolltröja med lång ärm med jeans


källa

Låt oss börja listan med en av de mest ikoniska baseball-t-shirtkläderna. Till toppen kan du bara bära en marinblå och vit baseball-t-shirt med lång ärm. För dig som är bekant med att utforma en baseball-t-shirt, ser en långärmad version faktiskt bättre ut och är lättare att utforma. Hur som helst, du kan skapa en avslappnad look runt t-skjortan genom att bära pojkvänjeans och vita sneakers.

Grå och vit baseball-t-shirt med manschettjeans och hattar. Sandaler

grå och vit manschett baseball t-shirt sandaler
källa

För de av er som kan bära jeans till jobbet, här är en snygg business casual outfit som du kanske vill prova. Du kan bara bära en grå och vit baseball-t-shirt med lång ärm med blå manschettjeans och ett brunt läderbälte. Ett par bruna sandaler med klack är ett bra sätt att avsluta ditt utseende.

Svartvitt amerikansk flagg baseball-t-shirt och rippade skinny jeans

svart amerikansk flagga baseball t-shirt rippade skinny jeans
källa

Om du letar efter en ungdomlig outfit, överväga istället en tryckt baseball-t-shirt. Du kan till exempel välja en djärv baseball-t-shirt med en svartvit amerikansk flagga. Koppla ihop den med rippade skinny jeans och vita sneakers för att se avslappnad och snygg ut.

Grå baseboll-t-shirt med jeansshorts och hatt

grå baseball t-shirt jeansshorts keps
källa

Ett av de bästa sätten att göra en baseboll-t-shirt ungdomlig och energisk är att bära den med jeansshorts. I det här fallet väljs en grå och vit långärmad baseboll-T-shirt med blå jeansshorts. Koppla ihop dessa bitar med vita sneakers och en vit basebollkeps för att se ännu mer kausal och sportig ut.

Gul och vit baseball t-skit med svarta skinny jeans

gul och vit baseball-t-shirt svarta skinny jeans
källa

Låt oss nu titta på den här glada outfit som använder den gula färgen bra. Använd en gul och vit baseball-t-shirt med svarta skinny jeans med manschetter för en outfit med en mycket intensiv färgkontrast. För skorna, ha ett par grå och vita Converse för att få outfit att se lättare ut.

Gul och vit snitt baseball-t-shirt med smala jeans

gul och vitt snitt baseball t-shirt skinny jeans
källa

På tal om gult, låt oss kolla in en annan gul outfit som ser snygg och reserverad sexig ut. För att uppnå detta fantastiska utseende, bär en gul och vit beskuren baseball-t-shirt för toppen. Kombinera den med blå skinny jeans med manschetter. Bär ett par sneakers med leopardtryck för att lägga en feminin touch till din outfit.

Marinblå baseboll-t-shirt med jeans och uttalande halsband

Navy Baseball T-Shirt Jeans Statement Necklace
källa

Detta är ett mycket trevligt försök att integrera en baseball-t-shirt i en affärsavslappnad outfit. Du kan också ha på dig en mörkblå och vit baseball-t-shirt med tre fjärdedelar. Koppla ihop den med mörkblå skinny jeans och bruna sandaler med klack. Bär ett uttalandehalsband och en leopardtryckskoppling för att ge elegansen till kläderna.

Röd och vit basebolltröja med blåa blommor

röd och vit baseball-t-shirt med blåa blommor
källa

Som du hittills har sett är den mest populära färgkombinationen för en baseball-t-shirt den marinblå och vita färgkombinationen. Men du missar mycket roligt om du inte provar det ljusa och iögonfallande röda. För att forma denna outfit kan du helt enkelt ha på dig en röd och vit baseball-t-shirt med mörkblå skinny jeans. Bär ett par blåa blommor för att göra outfit mer attraktivt.

Randig baseball-t-shirt med halva ärmar och låg topp

randig halv ärm, låg topp baseball t-shirt
källa

Detta är en sällsynt baseball-t-shirt som använder den marinblå färgen för den ärmlösa och har det grå och mörkblå randmönstret för skjortans kärna. Du kan helt enkelt para ihop skjortan med svarta skinny jeans och en klassisk svartvitt lågkonversation för ett enkelt men ändå elegant utseende.

Bär den med rippade jeansshorts och vita sneakers

rippade denim mini shorts vita sneakers
källa

För ett kausalt och sportigt vårutseende, kan du helt enkelt ha på dig en grå och vit basebollkeps med blå rippade denimshorts. Koppla ihop dem med vita sneakers för att komplettera denna ungdomliga och uppfriskande outfit.

Röd och vit randig baseball-t-shirt med rippade pojkvänjeans

röda och vita randiga baseball t-shirt rippade pojkvän jeans
källa

Här är en annan baseball-t-shirt som använder ränder. Det är en röd och vit baseball-t-shirt med några subtila grå horisontella ränder i skjortans kärndel. Du kan helt enkelt para ihop den med rippade pojkvänjeans och grå mocka ankelstövlar för att göra det här coola utseendet.

Tryckt långärmad T-shirt med burgundy, smal byxa

Tryckt långärmad t-shirt burgundy skinny pants
källa

För en lite mer feminin och elegant casual look kan du bära en grå och vit baseball-t-shirt med guldtryck. Koppla ihop den med vinröda smala byxor och vita spetsiga klackar. Avsluta med en guldkoppling för att ge elegansen till kläderna.

Kortärmad baseball-t-shirt med manschettjeans

Kortärmad baseball-t-shirt manschettgrå jeans
källa

Medan långärmade basebolltröjor ofta ser bättre ut, kan en kortärmad t-shirt göras avslappnad och snygg. Till exempel kan du bara bära den här grå och vita baseball-t-skjortan med grå och blå rippade och manschetterade jeans. Kombinera dem med bruna prickar för att ge en fin touch.

Svartvitt t-shirt med tre fjärdedelar och balettklack

Svartvita ballettlägenheter med tre fjärdedelar och t-shirt
källa

För de av er som älskar enkla svarta och vita utseende, här är en som du enkelt kan dra av. Du kan helt enkelt ha på dig en svartvitt baseball-långärmad t-shirt med svarta skinny jeans och svarta balettlägenheter för att komplettera detta avslappnade utseende.

Baseboll-t-shirt med svart knälång utsvängd kjol

Baseboll-t-shirt svart knälång utsvängd kjol
källa

Baseball-t-shirts passar inte bara med jeans och shorts utan också med kjolar. Till exempel kan du bära den här svartvita baseball-t-skjortan med en svart knälång kjol. Gör det här avslappnade och flickaktiga utseendet med ett par rosa lägenheter.

Här är några mycket trevliga idéer för baseball t-shirt outfit som jag vill dela med dig. Baseboll-t-shirts är bara väldigt lätta att forma och ta av. Jag rekommenderar starkt att du testar några av de nämnda kläderna och utvidgar ditt casual outfit-spel lite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*