Hur man bär bärväska

Hur man bär bärväska

Vilka typer av väskor bär du på helgerna när du kommer tillbaka till dina jordnära, avslappnade gatukläder? Det är ingen tvekan om att du fortfarande kan bära din läderhandväska för att se elegant ut, men du kan också bära en korsväska för att se mer avslappnad och lättillgänglig ut. Styling enkelt. Den är faktiskt utformad för att vara väldigt praktisk och lätt att ta bort. För att visa dig några sätt du kan utforma den på, har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för axelväskor för dig. Låt oss dyka in.

Marinblå långärmad t-shirt med blå jeans & armégrön messenger bag


källa

För att uppnå denna coola och kreativa outfit kan du bära en mörkblå långärmad t-shirt till toppen. Koppla ihop den med ljusblå jeans med smal passform. Bär ett par kungsblå läderstövlar och en röd platt hatt för att ge en unik och konstnärlig touch. Slutligen ha på dig en armégrön axelväska för att se mer avslappnad och snygg ut.

Vit ärmlös blus med blå jeansshorts och en ljusgrå axelväska

vit ärmlös blus med blå jeansshorts och ljusgrå axelväska
källa

För att uppnå det avslappnade och ungdomliga utseendet kan du helt enkelt bära en vit ärmlös blus och para ihop den med ljusblå jeansshorts. Kombinera dessa bitar med ett brunt smalt bälte och vita sneakers. Lägg till en ljusgrå axelväska i mixen för att komplettera detta coola streetlook.

Vit tröja med matchande stickad midikjol och brun mockapåse

vit tröja med matchande stickad midikjol och brun mockapåse
källa

Inte bara kan du bygga ett tufft och pojkigt utseende runt en axelväska, du kan också se ganska ladylike ut med den. Du kan till exempel ha på dig en vit stickad tröja med en matchande midikjol. Koppla ihop dem med vita sandaler och en brun mocka axelväska för att se både snygg och feminin ut.

Militärjacka med svart rutig halsduk och brun mockapåse

Militärjacka med svart rutig halsduk och axelväska i brun mocka
källa

För att uppnå det robusta och lite unisexiga utseendet kan du bära en ljusgrå tröja med en armégrön militärjacka och en svart halsduk för toppen. Koppla ihop dem med gråblå manschettjeans och vita sneakers. Bär en brun korsväska för att göra det här coola utseendet.

Jeansjacka med jeans & beige stor axelväska

Jeansjacka med jeans och en stor beige axelväska
källa

För att forma detta snygga och snygga utseende kan du bära en vit t-shirt med en ljusblå jeansjacka och matchande ljusblå smala jeans som kärnan i denna outfit. Koppla ihop dem med vita träningsskor och en stor solbränd och svart korsväska för en ren och snygg finish.

Topp med svart fyrkantig urringning och rodnad axelväska i kofta och läder

Topp med svart fyrkantig halsringning, rodnande kofta och axelväska i läder
källa

Låt oss nu titta på en väldigt damlig men ändå naturlig outfit som du kan bära både avslappnat och professionellt. För att polera bort den här klädseln, använd bara en svart topp med ärm och en rodnad kofta. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta ballerinor. Lägg till en svart läder axelväska till mixen för att se snygg och elegant ut.

Elfenben longline kofta med blå jeans & svart läderväska

Elfenben longline kofta med blå jeans och svart läderficka
källa

Här är en elegant lagerlagring. För att utforma den här klädseln, använd bara en vit nedblusad blus och marina skinny jeans. Kombinera den med en elfenben lång linje kofta. För skorna, ha ett par svarta klackar med öppna tå för att se snygga och eleganta ut. Lägg till en svart läder axelväska för att se ännu mer elegant och elegant ut.

Svart skinnjacka med ljusblå jeans och grön axelväska

svart skinnjacka med ljusblå jeans och grön axelväska
källa

Att skapa en snygg och avslappnad outfit är att ha på sig en svart skinnjacka en bra idé. Du kan till exempel ha på dig en vit t-shirt med svart skinnjacka och ljusblå slim-fit jeans. Använd den med svarta mockaskor och en grön korsväska för att avsluta din outfit.

Jeans longline jacka med svarta skinny jeans och läder axelväska

Jeans longline jacka med svarta skinny jeans och läder axelväska
källa

För att uppnå denna snygga och långa streetoutfit kan du bära en vit linnetopp med en ljusblå denimjacka med lång linje. Kombinera dem med svarta skinny jeans som gör att du ser särskilt tunn och lång ut. För resten av kläderna, bära en svart läder crossbody väska och ett par svarta ballerina lägenheter för en elegant och avslappnad finish.

Vit kortärmad blus med svarta skinny jeans och mörkblå läderväska

vit kortärmad blus med svarta skinny jeans och mörkblå läderväska
källa

För att uppnå detta minimalistiska men ändå attraktiva utseende kan du bära en vit kortärmad blus med svarta skinny jeans. Kombinera dessa delar med en marinblå läderväska för djup. För skorna skulle antingen vita sneakers och svarta balettlägenheter fungera mycket bra.

Svart prickig T-shirt med vita mini-jeansshorts och en axelväska utan läder

svart prickig t-shirt med vita mini-jeansshorts och rodnande axelväska i läder
källa

För att uppnå detta ungdomliga och vackra utseende kan du bära en svartvit prickig t-shirt som är något beskuren. Koppla ihop den med ett par vita mini-jeansshorts. Bär ett par svarta sandaler och en rosa läderkorsväska för att komplettera din outfit med en snygg och damliknande touch.

Vit tryckt tunika T-shirt med svarta jeans och rosa läder axelväska

vit tryckt tunika T-shirt med svarta jeans och rosa läder axelväska
källa

För att uppnå detta enkla och ungdomliga utseende kan du bära en vit tryckt lång t-shirt och para ihop den med svarta skinny jeans för att se lång och smal ut. För skorna skulle de svarta ballerinorna vara ett mycket bra alternativ. Lägg till en rosa axelväska i läder för att förvandla det här genomsnittliga utseendet till ett över genomsnittligt utseende.

Messenger väska i grå mocka med vit spets topp och ljusblå jeans

Axelväska i grå mocka med vit spets topp och ljusblå jeans
källa

För att se riktigt avslappnad ut och ta fram den unga och tuffa känslan av en axelväska kan du välja en grå mocka-axelväska som den här. Koppla ihop den med en vit spets-t-shirt och ljusblå skinny jeans. Använd ljusrosa balettlägenheter eller vita sneakers för att komplettera utseendet.

Hoppas att du gillade idéerna för axelväskans outfit ovan. Medan män verkligen kan se coola ut med axelväskor, kan kvinnor också se snygga och avslappnade med dem. Testa dem och se hur de passar din karaktär.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*