Hur man bär Bardot-klänning

Hur man bär Bardot-klänning

En del av er kanske inte har hört talas om termen “Bardot-klänning”. Men du ser dem faktiskt överallt. En bardotklänning är i grunden en klänning som antingen är en av axelklänningen eller en kall axelklänning när jag behöver förklara på enklast möjliga sätt. Som du kanske hade förväntat dig kan du visa upp dina axlar och krageben. Det här är ett bra sätt att få dig att se reserverad sexig och mycket attraktiv ut. För det mesta vill du bära den till en semi-formell händelse som en cocktailparty. För att visa dig hur du utformar det vackert har jag sammanställt en lista som innehåller några riktigt fina bardot-outfitidéer. Låt oss titta på dem nu.

Svart Bardot midifiskstarklänning med öppen tåklack


källa

Låt mig börja den här listan över attraktiva outfitidéer med en relativt sofistikerad och feminin outfit som du kan bära till en cocktailparty. För att forma den här klädseln, använd en marinblå midikjortklänning med några spetsdetaljer nära fållområdet. Koppla ihop den med ljusrosa ankelband för öppen tå för en feminin twist.

Rosa Bardot Cold Shoulder-miniklänning med häl på öppen tå

rosa bardot miniklänning med kall axel och klackar med öppen tå
källa

Låt oss prova den här vackra miniklänningen istället för att ha på mig en midi- eller maxiklänning för att forma denna dam- och ungdomliga outfit. I detalj är det en rosa Bardot Cold Shoulder Mini Swing Dress. Du kan enkelt para ihop den med ett par svarta öppna läderklackar för att göra outfit både stilfullt och feminint.

Svart Bardot bodycon midiklänning med klackar med ankelband i öppen tå

svart, figur-kramande midiklänning med ankelrem Bardot
källa

För dig som vill se mer naturligt och iögonfallande ut, är denna helt svarta outfit något för dig. Du kan bära en axelbandslös svart midiklänning som kärnan i klädseln. Koppla ihop den med ett par öppna tåklackar med svarta fotledsremmar. Lägg nu till en svart läderkopplingsväska för att se ännu mer elegant ut.

Svart och silver randig Bardot miniklänning med fotkängor

svart och silver randig Bardot miniklänning med fotkängor
källa

För att se mer kreativ och iögonfallande ut, gör det inte ont att lägga till ett silverelement i mixen. Ett sätt att göra detta är till exempel att bära en svart och silver randig Bardot miniklänning. Koppla ihop den med ett par svarta mockaskor med ankelstövlar för att se smala ut. Lägg till en färgglatt koppling till mixen för att komplettera det attraktiva utseendet.

Ljusrosa Bardot bodycon midiklänning med klackar

Ljusrosa Bardot bodycon midiklänning med klackar
källa

För dig som har lagt mycket ansträngningar för att komma i form och leta efter ett sätt att klä dig för att visa upp ditt resultat naturligt, här är en idé för dig. Bär bara en ljusrosa bodycon Bardot midiklänning för att visa upp dina kurvor. Kombinera klänningen med ett par ljusrosa klackar med öppen tå för att slutföra utseendet.

Svart och vit prickig midiklänning med axelremsor och stövlar

svart och vit prickig midiklänning med stövlar
källa

För att forma denna dam- och vintage cocktailparty-outfit kan du bära en bardot bodycon midiklänning med svarta, vita och rosa prickar som mittpunkten i din outfit. Kombinera klänningen med ett par svarta mockakängor i mocka. Lägg till en svart och vit paljettplånbok till mixen för att göra denna outfit ännu mer iögonfallande.

Rosa och vit bardot miniklänning med ringad halsringning

rosa och vit bardot miniklänning med volangringning
källa

Om du letar efter en klänning för en avslappnad utomhusfest som en strandcocktailparty är det här en mycket fin klänning som du kanske vill ha på dig. Det är en rosa och vit blommig bardot miniklänning som kan få dig att se glad och smal ut. Kombinera den med vita glidarsandaler för att vardagligt klä in kläderna.

Svart ruffle miniklänning med höga klackar

svart miniklänning med ruffad axel och ankelstövlar
källa

För att se väldigt enkelt och rent ut, använd bara en helt svart outfit. Medan många helt svarta kläder ser ganska seriösa ut, är denna outfit, som består av en svart bardot miniklänning, verkligen inte så. Du kan komplettera denna sexiga klädsel med svarta mockaskor.

Ljusrosa långärmad Bardot-miniklänning med djup V-ringning

blekrosa långärmad djup V-ringad bardot miniklänning
källa

Det här är en sexig cocktailpartyklänning som sannolikt kommer att sätta dig i centrum för en cocktailparty. För att forma detta utseende kan du bära en rosa djup v-ringad långärmad miniklänning med en axel. Kombinera klänningen med ett par ljusrosa klackar med en öppen tårem för en extra feminin touch.

Svart och vit stam tryckt av axel knälång klänning

Svart och vit stam tryckt av axel knälång klänning
källa

De av er som vill se mysiga och reserverade sexiga samtidigt kan lägga till en tribal stil till ditt utseende. Ett sätt att göra detta är att bära en knälång, löst klippt bardotklänning med stamtryck i svart och vitt. Koppla ihop dem med ett par nakna sandaler för att se mer uppfriskande och lättillgänglig ut.

Lila Bardot miniklänning med blommigtryck

lila bardot miniklänning med blommönster
källa

Detta är ett mycket kreativt designat lila och vitt blommönster som är tryckt på axelminiklänningen. Att bära den som kontaktpunkt för din outfit kan verkligen få dig att lysa på en cocktailparty. För skorna kan du bära ett par röda läderstövlar med dragkedja för att ge extra stil och karaktär till utseendet.

Kungsblå Bardot miniklänning med vita klackar

kungsblå bardot miniklänning med vita klackar
källa

För att skapa detta enkla men lågmälda, sexiga och iögonfallande utseende måste man ha en skarp färg som den kungsblå. För att uppnå det minimala cocktailpartyutseendet kan du helt enkelt bära en kungsblå miniklänning i bardot. Du kan para ihop den med ett par vita klackar med öppen tå för att ge en uppfriskande touch till kläderna.

Svart och rodnande blommig midi-bardotklänning

Midi bardot klänning med blommigt tryck i svart och vitt
källa

Detta är en mycket mysig och attraktiv outfit som kan få dig att se vacker och naturlig ut. För att forma det här utseendet kan du bära en svart och rodnadblommig bardot midiklänning. Koppla bara ihop klänningen med rosa sandaler för att komplettera utseendet.

Här är Bardot-outfitidéerna jag vill dela med dig. För de av er som har härliga axlar och krageben att visa upp, bör listan ovan vara en ganska praktisk lista för dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*